PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

esc 19.06.2014. 10:02

Citiraj:

Autor tech (Post 2616278)
Ovo je uvjerljivo najbolja utakmica naše reprezentacije ...jer je komentator nestao na 10tak minuta. Kakav blagoslov. :D

meni je falio,reko šta je sad gdje je...kasnije se javio i kaže da je stalno mljeo ali ga nismo čuli:D
dobro šta je onaj lupio mandžu,to nam je olakšalo dosta,napokon dobra tekma gdje su napadali i pogađali

jed2i 19.06.2014. 10:25

Ovo je predobro : http://9gag.com/gag/aAY8ReZ

windfucker 19.06.2014. 10:25

Jedino...obrana mora održati hitan sastanak, imho...
Imamo problema sa solo-prodorima, i to je očito, ne štima postavljanje i preuzimanje igrača.
Netko fokusiraniji i jači na šutu u završnici, a sa "fizikalijama" nekih kamerunaca od jučer, spremio bi nam 2-3 u mrežu, ma kako mi zatvarali oči pred tom činjenicom.
Protiv uigranih akcija, čini mi se da možemo i znamo, no problem su solisti koji krenu improvizirati sa loptom po zemlji i vertikalno na vrata- BAM!!
Brazil je to, na žalost, demonstrirao jasno (drugi gol) :(
Tu smo tanki, jbg...

Hamm 19.06.2014. 10:31

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2616304)
Danas navijam i kladim se na Engleze protiv Urugvaja:)

Može. :D Čini se da ti ova međunarodna idu ok. :D

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2616310)
Evo ja onda tvrdim - da onaj pjesnik (Song :p) nije dobija crveni tresli bi se do kraja utakmice

Vrlo vjerojatno. :)

[QUOTE=windfucker;2616325]Jedino...obrana mora održati hitan sastanak, imho...
Imamo problema sa solo-prodorima, i to je očito, ne štima postavljanje i preuzimanje igrača.[QUOTE=windfucker;2616325]

Da. :) Iako to ne bi trebao biti problem s obzirom na obranu.

Citiraj:

Autor windfucker (Post 2616325)
Brazil je to, na žalost, demonstrirao jasno (drugi gol) :(
Tu smo tanki, jbg...

Kaj iz penala? :p

Prvi i treći gol za brazil su greške naše obrane/veznog reda. :)

Fatal 19.06.2014. 10:57

svaka cast deckima ali mislim da s ovakvom igrom nemamo sanse protiv meksika. ipak, ne smijemo zaboravit da je u prvom poluvremenu kamerun imao vecinski posjed lopte, imao vise prilika i bio bolja ekipa dok im igrac nije iskljucen. Protiv onako rastrcanog i kompaktnog meksika ce bit jako tesko. Takodjer mislim da pranjic nema sto radit u repki, a i pitanje je koliko nam treba sammir protiv meksika - mislim da je bolja opcija stavit nekoga u paru s modricem a raketu gurnut naprijed...

Burko 19.06.2014. 11:23

serete po sammiru jer eto, po njemu se sere :). sta je jucer konkretnije rakitic napravio? megaultrahvaljeni modric? nista vise niti manje od sammira, ostavite covjeka, nije zasrao osim jednom kad je odmah se vratio i prvi isao na kamerunca sa loptom i ako se dobro sjecam - oduzeo ju nazad.

jucer je bila fina tekma za gledati. iako da, kamerun je igrao sa 10 igraca, ali nije to toliko presudilo koliko imam neki osjecaj tempiranja tempa. ne znam jel tko primjetio, ali prvih skoro 10 minuta je bio samo kamerun. onda taman tako, oko 10-e minute, smo mi prvi put valjda dosli od sesnaesterca protivnika. ali onda, 10tak minuta pritiska nasih je bilo! jebiga, padne tempo pa se branis, pa stisnes, ja se nadam da je to sve koliko-toliko uigrano jer je to pametno.

i osobno se veselim tekmi protiv mehika jer ljudi, jucer 4 gola - tri covjeka. a lako i trebao je 100% zabiti i raketa, plus sto je dudu takoder mogao zabiti, na sto je naletio mandjo. tako da ako nista, barem ima tko zabiti, tj pokazalo se nakon valjda par godina. nece biti lako jer je mehiko brza momcad, ali ako se malo primiri igra, sve je moguce.......

Zmaj000 19.06.2014. 12:10

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2616305)
Dakle, kuću staviti na Urugvaj :D

I ja mislim :D

Bas me zanima koliko je jovan brzo trcao :D

Brko 19.06.2014. 12:12

Analizatori prestanite analizirati... KBK... :D dobili jesmo, umorili se nismo, ozljeda nema kao ni kartona, samopouzdanje je tu i idemo na "mesiko" :decembarski: :D

Halos 19.06.2014. 12:14

Citiraj:

Autor Direktor Brko (Post 2616354)
Analizatori prestanite analizirati... KBK... :D dobili jesmo, umorili se nismo, ozljeda nema kao ni kartona, samopouzdanje je tu i idemo na "mesiko" :decembarski: :D

Htio sam jučer komentirat jedan tvoj komentar, bio sam osoran i ljut, a onda sam vidio da je nick "apgrejdan" :D . reko zajebi :roller:

Ja i dalje hoću vidjet Rebića, to nam je budućnost napada ak se mene pita, ove Jelaviće pa i Dudua sve van.

Drvoje 19.06.2014. 12:19

"apgrejdan" - misliš podcrtan :D

Sad je dobar sa sivom eminencijom foruma - plaća im u naturi šta su ga primili, i to sve na račun preduzeća :p

Inače potonićemo u idućoj utakmici ko Mexico City

Prki 19.06.2014. 12:26

Citiraj:

Autor Fatal (Post 2616332)
svaka cast deckima ali mislim da s ovakvom igrom nemamo sanse protiv meksika. ipak, ne smijemo zaboravit da je u prvom poluvremenu kamerun imao vecinski posjed lopte, imao vise prilika i bio bolja ekipa dok im igrac nije iskljucen. Protiv onako rastrcanog i kompaktnog meksika ce bit jako tesko. Takodjer mislim da pranjic nema sto radit u repki, a i pitanje je koliko nam treba sammir protiv meksika - mislim da je bolja opcija stavit nekoga u paru s modricem a raketu gurnut naprijed...

Pa po tebi šteta što smo uopće otišli a sad kad smo tamo najbolje bi bilo da se spakujemo i odemo kući.Taj rastrčani Mexiko je dao 1 gol Kamerunu i trebao popiti 3-4 komada od prejadnog Brazila.Taj Pranjić nije trenirao 10 dana kako treba i u drugo poluvremenu je bio jedan od boljih na terenu.Šta su trebali jurišati ko blesavi i tražiti ozljede i iscrpljenost pa da ti budeš sretan.Mislim nevjerovastno je da ima likova poput tebe koji nakon pobjede o 4-0 ideš izjavljivati da nemamo šanse protiv Mexika koji je jedva prošao Kamerun.

panda505 19.06.2014. 12:30

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2616304)
Danas navijam i kladim se na Engleze protiv Urugvaja:)

The ORACLE has spoken!

Kuća, bubrezi ma sve na Urugvaj!

1v@n 19.06.2014. 12:30

@Prki - Da si gledao utakmicu, vidio bi da su im poništili još DVA regularna gola

panda505 19.06.2014. 12:33

Citiraj:

Autor Prki (Post 2616363)
Taj rastrčani Mexiko je dao 1 gol Kamerunu

To je samo istina ako ne računaš ona dva poništena gola :lol2:

Citiraj:

i trebao popiti 3-4 komada od prejadnog Brazila.

Kaj nije toliko trebala i Hrvatska popiti (čak i bez Nišimure)

Jedina razlika je u tome da je Mehiko ekšli prijetio po golu Brazilaca i Hulio Cezar je imao posla, a osim onog autogola, Hrvatska ne bi zabila da se igralo još 5 sati dulje.

Drvoje 19.06.2014. 12:33

Citiraj:

..Mislim nevjerovastno je da ima likova poput tebe koji nakon pobjede o 4-0 ideš izjavljivati da nemamo šanse protiv Mexika koji je jedva prošao Kamerun.

A da seljoSong nije dobija crveni sigurno bi bilo i više od od 4-0 NOOOOOT!

Brko 19.06.2014. 12:36

Istina, ali isti taj mesiko je imao puno sreće protu brazila. 3 puta su golmana pogodili da se nije ni pomaknuo. Jednom je super obranio ono nejmaru glavom, ali kasnije su ga pogodili ko da je kip, pogotovo silva glavom u 86 minuti.

Mesiko je pobjediv, ranjiv i to ćemo iskoristiti.

Halos 19.06.2014. 12:38

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2616359)

Sad je dobar sa sivom eminencijom foruma - plaća im u naturi šta su ga primili, i to sve na račun preduzeća :p

Inače potonićemo u idućoj utakmici ko Mexico City

Šalabajzer. :D

Zašto mi je poznata ova rima ka Mexico City :D :chears:

Inače:
Mislim da je Kova izolirao pranjiča, barem se nadam, Vrsaljko je pravi čovjek , makar i na krivoj strani.

1v@n 19.06.2014. 12:40

Čitam sad naše portale i zlo mi je. Ovakvo glorificiranje prosječne igre i "više sreće nego pameti" je smiješno i mislim da će nas Meksiko gadno prizemljiti ako krenemo u utakmicu s "mi smo najbolji" stavom.
Zašto?

1. Igrali smo protiv ekipe koja nema ni glavu ni rep, koji nisu ni sami znali što bi radili s loptom osim trčali naprijed prema golu.
2. Do crvenog kartona nismo napravili apsolutno ništa vrijedno pažnje, nego su nam se šetali kroz Pranjića i ulazili sve do šesnaesterca. Da su imalo kvalitetnija ekipa, uvalili bi nam 3 komada u prvih 15 minuta.
3. S igračem više je trebalo predugo da se krenu raditi gol šanse.
4. Igra 1 na 1 je KA-TA-STRO-FA. Jedna ozbiljna ekipa si ne smije dopustiti da u toliko, pa i u jednoj takvoj, 100% šansi ne zabije.

Budite objektivni, igra od sinoć nije ništa spektakularno u odnosu na prijašnje igre reprezentacije. Čisti prosjek.

Mikeyy 19.06.2014. 12:42

Šta se odmah pljuje po repki kao da nisu zaslužili pobjedu.
Igra je kakva je, bila je odlična u dijelovima, a bilo je i loših perioda.
Nadamo se najboljem protiv Meksika i da se psihički održe kroz utakmicu.

domis 19.06.2014. 12:53

Citiraj:

Autor Direktor Brko (Post 2616354)

i zato budu naši usrali :D

robert7 19.06.2014. 13:23

Bogohulnici, trpamo meksiko ko šuker severinu

Omerta 19.06.2014. 13:25

.. ko Rocco Siffredi Silviu Saint.

Roberto 19.06.2014. 13:32

Obrana nam je spora i neuigrana (i sam Corluka je ovo zadnje priznao). Za ozbiljnije tekme nam treba klasicni defanzivni vezni da Modric i Rakitic imaju vise slobode prema naprijed. I bez Pranjica u ekipi.

Sanse s Meksikom su 50:50, a ako se na ovom gore poradi sanse nam rastu.

Nisu oni nepobjedivi, ali morat cemo odigrati jos bolje nego protiv Brazila i Kameruna. Koncentriranije, s manje gresaka, a sasvim sigurno smo prema naprijed kreativniji i nepredvidiviji od njih.

Kamerun bi dobili i bez crvendaca, samo nebi tak uvjerljivo. Ekipa im je u rasulu i izuzev prvih deset minuta nisu nes pokazali.

Izvrsno je sto se nisu previse umorili, ozlijedili, ili dobili kartone. Uz to smo si visokom pobjedom napucali samopouzdanje. Da su stisli gas do kraja, trebali su osam komada zabiti :D

Nek novine pisu sto hoce, bitno je da izbornik i igraci ostanu koncentrirani i na zemlji, Meksiko se moze dobit. Nek sad i izbornik pokaze da zna svoj posao. E i da, Pranjic van!

Fatal 19.06.2014. 13:49

Citiraj:

Pa po tebi šteta što smo uopće otišli a sad kad smo tamo najbolje bi bilo da se spakujemo i odemo kući.Taj rastrčani Mexiko je dao 1 gol Kamerunu i trebao popiti 3-4 komada od prejadnog Brazila.Taj Pranjić nije trenirao 10 dana kako treba i u drugo poluvremenu je bio jedan od boljih na terenu.Šta su trebali jurišati ko blesavi i tražiti ozljede i iscrpljenost pa da ti budeš sretan.Mislim nevjerovastno je da ima likova poput tebe koji nakon pobjede o 4-0 ideš izjavljivati da nemamo šanse protiv Mexika koji je jedva prošao Kamerun.

lupetas. naravno da mi je drago da smo tamo i da smo tukli kamerun. samo i dalje tvrdim da nam igra nije na razini. cinjenica je da je dosad meksiko vise pokazao, da su protiv brazila (koje je igrao dosta bolje nego protiv nas) puno vise pokazali i bili skoro al pari s njima, da su trkacki jako mocni, kompaktni i pucaju iz svih pozicija. Normalno da ih mozemo dobit ali treba smanjit euforiju (koja uopce nije plod dobre igre), igrat ful oprezno i iskoristit svaku priliku koja nam se otvori. Za utakmicu sa meksikom nam treba jedan razarac, a ono sto nam ne treba je daniel pranjic kojemu treba zahvalit i poslat ga kuci sa jelavicem

buljo 19.06.2014. 13:56

Evo pobjedimo i OPET ne valja, dajte ljudi prestanite sa sranjima više.
Ili jednostavno nemojte gledat našu repku i amen.

Priče da perišić ne treba igrat više za repku su smiješne kao i post od Fatala iznad.

Očito bi bilo bolje da odustanemo od svih natjecanja da neki ljudi ne bi gledali nikakvu igru, sva sreća pa svjetski prvaci idu dalje. :kafa:

Fatal 19.06.2014. 14:05

da, kad covjek argumentirano prica onda je smijesan, a kad je euforican zbog rezultata i lose igre onda je realan. cuvena hrvatska objektivnost. ovo je deja vu iz 2002. losije otvaranje, pa euforija pa prizemljenje. nek me demantiriraju na terenu, radu cu priznat da sam govorio gluposti :)

Omerta 19.06.2014. 14:07

A čemu uopće sad te neke priče i spekulacije, ovo ono? Đizus ljudi kako ste jadni..

Jesmo ih dobili? jesmo..
Igramo protiv Meksika i treba nam pobjeda? treba.

Samo to je sada bitno.. Čemu daljnje rasprave u negativnom smislu? WTF vam je?

Brko 19.06.2014. 14:16

Citiraj:

Autor Halos (Post 2616358)
Htio sam jučer komentirat jedan tvoj komentar, bio sam osoran i ljut, a onda sam vidio da je nick "apgrejdan" :D . reko zajebi :roller:.

Citiraj:

Autor Drvoje (Post 2616359)

Citiraj:

Autor Halos (Post 2616372)
Šalabajzer. :D

reći ću vam nešta na mesičkom: NE HERITE :D

Citiraj:

Autor domis (Post 2616381)
i zato budu naši usrali :D

pa budeš gledal opet nakon par gemišta Sandru Afriku pa će ti bit lakše :D

Citiraj:

Autor robert7 (Post 2616391)
Bogohulnici, trpamo meksiko ko šuker severinu

Tako je. Do vrha i još da se podlije preko :D

Citiraj:

Autor buljo (Post 2616406)
Evo pobjedimo i OPET ne valja, dajte ljudi prestanite sa sranjima više.
Ili jednostavno nemojte gledat našu repku i amen.

Priče da perišić ne treba igrat više za repku su smiješne kao i post od Fatala iznad.

Očito bi bilo bolje da odustanemo od svih natjecanja da neki ljudi ne bi gledali nikakvu igru, sva sreća pa svjetski prvaci idu dalje. :kafa:

:amen: :chears:

Hamm 19.06.2014. 14:31

Jedva čekam danas tekme. :)

Kolumbija i Obala bjelokosti. :) AAAJJMMMOOOOO DIDI! TRPANJE! :) Nek odigraju X, a grci i japanci mogu doma ak se mene pita. :D

Urugvaj - Engleska...nadam se pobjedi engleza ali mislim da ih je ubila ona tekma protiv talijana. :) No živi bili pa vidjeli. :p

buljo 19.06.2014. 14:32

Citiraj:

Autor Fatal (Post 2616412)
cuvena hrvatska objektivnost.

Ne nego konstantni pesimizam.

Sa brazilom smo igrali ok, sudac je usro sve, kamerun je igrao prvih 10 min i to je to, ostali bez igrača i dobili par komada.
Dal igramo atomski nogomet? Ne igramo.
Dal igramo loše? Ne igramo.
Dal imamo dobrog trenera? Po meni imamo (manje iskusnog ali nikako lošeg), iako je teško za sudit jer nismo odigrali puno utakmica s njim.
Dal li možemo svaku tekmu bit bolji? Moramo i možemo.

Dosta mi je konstantnog slušanja kako nikad niš ne valja, da niš ne valja mi ne bi zabili 2,3 a bome ni 4 gol.
Koliko se prije prvenstva sralo o perišiću a jučer je odigrao skoro najbolje od svih ostalih.

Dajte malo vjere, malo optimizma, ništa nije izgubljeno, a ako ne dobijemo meksiko ne zaslužujemo ići dalje, a na dečkima je da nam pokažu dal smo dobri ili prosječni.
Pogledajte malo druge jake repke kako prolaze, njih bi razapeli da su naši...

Mileni 19.06.2014. 14:33

Mexico je naravno pobjediv. Pa nisu valjda oni nekakvi alieni?
No smatram da ce ih biti gotovo nemoguce pobjediti ukoliko Niko ponovno izvede ovakvu postavu. Neki ovdje tvrde da ni Raketa a ni Modrinjo nisu nista bolje odigrali od Sammira. Presmijesno.

Ukratko, Raketa je jedan od najboljih na svojoj poziciji u prosloj sezoni. Ako ne i najbolji u europi. No top 5 sigurno. I onda tog raketu zrtvujemo za Sammira koji uzima njegovu poziciju, covjeka koji nicim nije zasluzio ni da se spomene u kontekstu reprezentacije, a kamo li tek da se jedan od boljih igraca zrtvuje za njega.

A sammir ko sammir. Pokazao i demonstrirao apsolutno nista. No nema veze, trudi se na treninzima + u zadnje vrijeme ima ogromnu podrsku medija. Dovoljno da ga i 'obicni' puk napokon podrzi.

No u tu temu vise necu ni zalaziti. Ja se iskreno osjecam pos*ano nakon sto sam damira vidio u prvoj postavi. I jos pos*anije nakon sto sam vidio ponovno tog lika kako igra i sta (ne)odigrava. No naravno, ovo se ne smije spominjati, inace ce mi razno razni wannabe Zidaci pojesti sve rijeci :(

Ukratko, zadnja od mene po pitanju Dammira. A i Nike koji me poprilicno razocarao.

P.S.
A sta sam cijelo vrijeme tvrdio za Perisica? Car i nas uvjerljivo najbolji igrac do sad na SP-u. Ivanu nema ravna.

Hamm 19.06.2014. 14:35

Sudac je usrao i to kaj se oscar prošetao kroz vezni red i kroz DVA STOPERA. :D I to je zasigurno sudac kriv. :D

I ovo prvenstvo je ispalo na kraju prepuno zanimljivosti i iznenađenja. :)

Omerta 19.06.2014. 14:36

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2616434)
Sudac je usrao i to kaj se oscar prošetao kroz vezni red i kroz DVA STOPERA. :D I to je zasigurno sudac kriv. :D

A hoćeš reći da nije bio očigledan faul iza leđa nad Raketom? :stoopid:

Hamm 19.06.2014. 14:57

Je bio je ali opet stoji da obrana tada nije odradila posao kak spada. :) Bez obzira na faul. :)

Omerta 19.06.2014. 15:01

Ok, slažem se.. :) Prošao je kao kroz putar, bez imalo "prepreka" ;)

buljo 19.06.2014. 15:09

Pričate o obrani, a pogledajte kakvu ima brazil, na papiru imho najbollje igrače na prvenstvu a ispadaju sasvim prosječni, bar koliko su do sad s nama i meksikancima pokazali.

@Mileni

Niko nije izveno protiv brazila i kameruna istu postavu, i sad iz te dvije ima po meni slatke brige koga će stavit jer ako nije slijep, a nije, vidi da je vrstaljko bolji od pranjića, jelavića nema potrebe ubacivat a bome ni rakitića micat sa njegove prirodne pozicije.
Super je što manđo nije zaboravio zabijat, a koliko god pričali da je sasvim prosječan i precjenjen, ipak se jako često nalazi u pravom mjestu u pravo vrijeme, a to nikako nije odlika prosječnih napadača.
Malu rošadu napravit i sa borbenom igrom dobivamo meksiko.

Roberto 19.06.2014. 15:39

Vrsaljko tranu, i po meni cisti defanzivac umjesto Kovacica, njega neka u drugom ubaci. Brazilci su nam se presetavali jer kod centra nije bilo takvog igraca koji bi tamo uzeo loptu ili napravio profi faul.

Vukojevic ili Badelj ili Brozovic umjesto Kovacica, a Raketu gurnut naprijed. I Kovacica ubacit u drugom da cuva loptu i pozitivni rezultat :D

Perisicu svaka cast, bio sam protiv toga da igra na SP zbog njegovog dosadasnjeg ucinka za repku, ali decko briljira, nas najbolji igrac do sad.

windfucker 19.06.2014. 15:46

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2616328)
Kaj iz penala? :p
Prvi i treći gol za brazil su greške naše obrane/veznog reda. :)

Ehh..nije se spavalo baš puno noćas:fiju:
Da, u pravu si, mislio sam na gol Neymara iz igre (penal sam već izbrisao iz sjećanja :D)

...

Da se sada ne kvotam, mene je zbilja bilo više strah ove sinoćnje utakmice nego Meksika,ma kako to sumanuto zvučalo :D
Mislim da, iako je očito da se radi o hebeno dobroj, uigranoj i efikasnoj momčadi, činjenica da se žele nadigravati naša je najveća šansa i adut.
Budu li naši u obrani "level up" (a što bi i trebali, motiv je valjda "do neba i nazad"), mi možemo igrati protiv njih, igrati i dobiti.
Ali isto tako važi i ovo (imho): obje dosadašnje utakmice možemo lagano "mački o rep", jer tek Meksiko je prva i prava proba tko smo i što smo, i još važnije, dokle objektivno možemo ovaj puta.
Na Meksiku će se sve jasno pokazati (a ja sam optimist :))
:chears:

Problem sa Meksikom, po meni, može biti još nešto- jaaako važno da mi ne primimo prvi gol, jer Sombrerosi znaju igrati "na rezultat", i jedino me brine takav razvoj situacije.
Sumnjam da će protiv nas imati cojones da nastave napadački, ako bi slučajno prvi poveli.
Brzinci u defanzivnoj postavi, to bi nam mogao biti problem...(ono ranije spomenuto: 1na1, kontra, vertikalna igra ka golu...).

Aaaali neće oni povesti, i zato- ko ih hebe, idu doma 100%
;)

Prki 19.06.2014. 16:24

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2616375)
Čitam sad naše portale i zlo mi je. Ovakvo glorificiranje prosječne igre i "više sreće nego pameti" je smiješno i mislim da će nas Meksiko gadno prizemljiti ako krenemo u utakmicu s "mi smo najbolji" stavom.
Zašto?

1. Igrali smo protiv ekipe koja nema ni glavu ni rep, koji nisu ni sami znali što bi radili s loptom osim trčali naprijed prema golu.
2. Do crvenog kartona nismo napravili apsolutno ništa vrijedno pažnje, nego su nam se šetali kroz Pranjića i ulazili sve do šesnaesterca. Da su imalo kvalitetnija ekipa, uvalili bi nam 3 komada u prvih 15 minuta.
3. S igračem više je trebalo predugo da se krenu raditi gol šanse.
4. Igra 1 na 1 je KA-TA-STRO-FA. Jedna ozbiljna ekipa si ne smije dopustiti da u toliko, pa i u jednoj takvoj, 100% šansi ne zabije.

Budite objektivni, igra od sinoć nije ništa spektakularno u odnosu na prijašnje igre reprezentacije. Čisti prosjek.

Daj bogati oblači kopačke i trk u Brazil, takav predobar i prepametan stigneš nam spasiti obraz i ovu prelošu igru, da si ti bio bilo 22-0 vjerovatno, i daj povedi još kojeg kolegu izbornika-stručnjaka sa foruma da malo bude mir i da ljudi koji su zapravo gledali utakmice mogu normalno komentirati.Zanima me samo šta će te kenjati ako prođemo Mexico???

1v@n 19.06.2014. 16:55

Citiraj:

Autor Prki (Post 2616473)
Daj bogati oblači kopačke i trk u Brazil, takav predobar i prepametan stigneš nam spasiti obraz i ovu prelošu igru, da si ti bio bilo 22-0 vjerovatno, i daj povedi još kojeg kolegu izbornika-stručnjaka sa foruma da malo bude mir i da ljudi koji su zapravo gledali utakmice mogu normalno komentirati.Zanima me samo šta će te kenjati ako prođemo Mexico???

Sutra fino do prve knjižnice i uzmi rječnik u ruke jer očito ne razumiješ što znači OBJEKTIVNO MIŠLJENJE o nečemu.

Kad nađeš i shvatiš što znači riječ "objektivno", onda dođi i reci što točno nije istinito u ove 4 točke koje sam naveo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20.