![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ne šalje
|
A evo banggod mi upravo posla ovaj neexbox šta je bia na akciji od 32 dolara
|
a koji chipset daje najbolju sliku kroz hdmi, i ima li to uopce veze?
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Mislim da i nema previše veze. HDMI standard je sada već i zastario tako da ga može gurati i daleko slabiji čipset.
|
pa zar nije bilo priče da je WD TV player još uvijek odličan upravo zbog prikaza slike tj što ima neki Sigma čipset koji daje najbolje boje tj sliku od svih playera?
I da, shippan mi je player jutros, dobio sam potvrdu :) |
Kod WD-a je problem softverski jer nisu podržani noviji video standardi tako da mu ne pomaže nikakav čipset. Pitanje je kako bi se Sigma nosila sa npr. x265.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stiže za oko 3 tjedna + ako ide na carinu, iako ne bi trebao.
Banggood ima inače sporo slanje, tek za oko tjedan-dva će proraditi tracking (na IPS.posta.hr) i od tada cca tjedan dana da dođe u HR. |
ok, hvala.
|
zasto mislis da nebi trebao na carinu?? meni je tracking proradio na 17track, trenutno je na putu za HR..
from my x500 on TT |
Pozz svima..
Imam M8S box, sve je radilo super, a sad od jucer sve neki problemi.. Odjednom u KODI-ju hrpa addonova ne radi, baca mi neki error.. Pa onda u samom sucelju boxa mi javlja neku gresku s prijavom na google racun.. I pokusavao sve i svasta, maknuo google account i sad kad ga pokusam ponovo dodati, javlja mi "There was a problem communicating with Google servers, try again later" i tako svaki put pa ne mogu dodati racun.. Trazio sam po netu i pronasao odgovor da trebam reinstalirati Google Play Services.. A problem je u tome sto na stranici za download ima hrpa raznih verzija.. I pise da se lako moze vidjeti trenutna verzija instaliranog Google Play Services tako da se ode u Settings/Apps/Google Play Services i pogledaju 3 broja koja predstavljaju verziju.. Ali problem je u tome sto je uopce vise nemam taj Google Play Services medju instaliranim aplikacijama.. Moze li mi netko tko ima M8S box pogledati kod sebe koju verziju ima da znam koju verziju da skinem i instaliram? I da li je netko mozda imao slicnih problema da mu se javljala ta greska u vezi komunikacije s Google serverima? Nadam se da je i to razlog problema s Kodijem i da ce se nakon toga i to rijesiti.. Hvala na pomoci! |
hard reset?
|
Probao sam ga istekati iz struje i ponovo ukljuciti,ali opet isto..vjerojatno je rjesenje reset na tvornicke postavke,ali htio bih prije probati vratiti taj google play services..samo ne znam koja verzija mi treba..
|
Probaj pokrenut Youtube, on zna prijaviti da fali taj Google play services pa ga krene skidati...
Ako to ne pomogne onda factory reset. Uštekat i ištekati mu ništa ne znači. Sent from my G2 |
Zar ne bi trebala ići zadnja / aktualna ?
|
Citiraj:
|
Pa skini zadnju na komp i preko usb - a je prenesi / ubaci / instaliraj,
privremeno dozvoliš onaj igrokaz "iz ne provjerenih izvora" da prođe a potom vratiš na staro. Vidi > https://www.androidpit.com/how-to-in...the-play-store |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozz ekipi. Od hrpe preporuka sam se izgubio. Posto uvijek izbjegavam najjeftinije jer u pravilu bude skoro najskuplje, moze li neka preporuka za stabilan middle cost android box s daljincem za kodi (da ima multi tipke play/stop/pause/rew/ff/) a da ima jaci hardware da se ne vuce jer me mrzi cekati loading ovog ili onog. Do 500-600kn. Probao minix u1 radi dobro ali mrvicu prelazi iznos koji bi dao.
|
CoolMe B1 (2Gb RAM/S905X) na Banggoodu za 35$ na akciji
http://image.prntscr.com/image/e1deb...d858c3478.jpeg http://i.imgur.com/qbvLrjJ.jpg Ok je pauza, pa ideš lijevo desno za ubrzanje. Daljinski dobro hvata. |
Na tržištu se pojavio se Mi Box za 70$
https://www.engadget.com/2016/09/23/...almart-for-69/ |
Citiraj:
|
I koliko sam popratio plaćaju licence po pe esu te daju podršku na dulji period. Mana kod HUB-a kao najjeftinijeg je koliko vidim daljinski upravljač, ostalo je ok. Za potrebe media centra 1gb RAM-a je više no dovoljno. Ima dual boot Android + Libreelec bez puno prtljanja.
|
Pogledat cu hvala
|
Preporuka isto za Wetek Hub. Da nemam U1 uzeo bi Hub.
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
napokon jedan box sa podrskom od googla i sa pravim android TV suceljem
https://www.youtube.com/watch?v=pc2vFHYqCAc |
Ako su složili box bar približno mobitelima ovo bi moglo biti vrlo zanimljivo :)
Sent from my Redmi Note 3 pro |
Ma ovo ce biti brutalno za napraviti tv pametnim a da radi rock solid.
Google ce ga sluzbeno.predstaviti na google IO october 4, tako da vjerujem da nije poluproizvod ko ostali china boxovi. Ovo je nasljednik nexus playera u biti. Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Šaomi nikad nije bio poluproizvoda.
Zakon su. Edit: Vjerujemo da će i freaktab, xda i miui zajednice izbaciti koječega za ovo prdekalo :) Sent from my Redmi note 3 pro |
Ja mislim da cu ovo uzet cim bude dostupno. Link sto sam stavio frajer kupio u wallmartu u americi, greskom ga pustili u prodaju prije slubenog predstavljanja. Lol
Koliko vidim isti daljinac ko na nvidia shieldTv, samo me muci jedan usb port, no barem usb hub se moze uzet jeftino. Odlicna alternativa shieldu, za trecinu love. Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Baš tražim jel ima gdje predbilježba eheh
Da ... vidim da mu nedostaje konekcije, ali zato ima ac Wi-Fi. Izmedju to dvoje radje Wi-Fi, na usb lako nakeljimo hub Sent from my Redmi note 3 pro |
Ako nadjes, javi mi
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Sure
Specifikacije sasvim uredbe i očekivane za taj cjenovnu razred: http://www.mi.com/en/mibox/#specs Sent from my Redmi note 3 pro |
Puknut gore spmc i peglaj. I nativna podrska za sve google appove, netflix , streaming, bit ce to bombica.
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
vidim ljubav na prvi pogled cvate ovdje.. :)
vidio to u petak, fali jedan hdmi i barem 16gb rom.. sve drugo obecaje.. from my x500 on TT |
osobno, jedino fali LAN. Više to volim žicom spojiti, WLAN samo ako je situacija takva da ne ide drugačije. Sve ostalo je jako dobro.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:29. |