![]() |
vakjda ga je zaboravio stavit..
zna li neko dali ovaj cyan od konga podrzava swap/ext il di da to pogledam? hitno! hvala.. |
Citiraj:
Koliko vidim ne podržavaju ni app2ext,samo app2sd. Stavio sam link gore za memoriju na cyanu. |
Citiraj:
Kangova nigtly verzija vam je na myppc.it A za ove druge koji kao ne žele mobitel kojem zvuk ne radi i ostale gluposti isprobajte mobitel pa onda pričajte bajke :) ja sam bez problema od 11 mjeseca imao benru sve do sada, i dalje malo mjenjam romove držim fige da Kang ga ispegla do kraja. A ne da vi pričate joj meni slušalica ne odgovara a niste ni probali :) jer da jeste i malo se poigrali sigurno bi svi ostali na cyanu :) |
Citiraj:
EDIT: Pisao sam preko moba pa mi je negdje nešto pobjeglo Rosie-Posie Vidjet čemo kako će se bakterija danas držati. |
Citiraj:
ko tu koga? quote? ja ništa ne kužim, čija je to baterija? |
Je imate vi google play na Cyanogenmod 7.2 kang?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne žalim se ja na svoju bateriju nego mi nije jasan ovaj koji se žali, a već dva dana je na bateriji i još ima fore... al onda sam skužila da je to vjerojatno bio neki quote al je neko tu nešto zbrljao pa se ne zna ko pije ko plaća :D |
jel mi može neko dat link za SuperSonic patch V2.2 zip .. nemogu nać po forumu
našao sam |
Izašao novi CM9 za sonic. Radi sve osim mreže (gsm,3g,radio,wifi) i kamera. Još to srede i imamo CM9 port :)
|
Citiraj:
i kak ju instalirat? ..prek recoverya ko fix il? |
Citiraj:
nikad nisam roto s superone clickom nego s unlock rootm uvjek je radilo http://www.unlockroot.com/index.htm |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://imageshack.us/photo/my-images...046277859.png/ |
Jel mi može neko sa stock romom poslati file framewor.rec-apk i systemUI.apk.
Imam onog španjolca gore koji ima "sense" izgled i ne mogu si skuhati u UOT kitchenu custom ikonu sa postocima za bateriju, baca gresku. Predpostavljam zato sto je ikona vec izmjenjena. Pa ako nije problem nekome da mi posalje. Pretpostavljam da bi to islo na taj nacin. Jedino ako framework i systemUI kod mjenjanja battery icona ne mjenjaju jos nesto? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. ovaj fix je sredio i problem sa mikrofonom takodjer, cak mi se cini da je sada glasniji mikrofon na cyanu nego na stock romu, svaka cast liku koji je slozio taj fix :chears: Sinoc sam na taj drugi mob stavio cyan i igram se sa njim od onda, i jednostavno se ne moze poreci da mobitel sa njim leti i radi daleko brze nego sa stock romovima, tako da definitivno i svoj mob prebacujem na cyan rom! |
Ja sam na cyanu morala otkljucat ekran da izgasim alarm.
|
Citiraj:
|
dal se novi partition table mora prije roma instalirat...
mislim hoce li funkcionirat restore recimo date iz backupa smao nakon reparticioniranja? jel netko probao? |
Citiraj:
Ja sam ga instalirao na benrua i radi,mislim da ne treba. |
Pratim danas potrošnju baterije, uz puno surfa i malo poziva, radia i navigacije stiglo je do 25% za 18h i tu stoji već par sati i pored toga što sam koristio navigaciju u tih par sati. Juče mi je pala 5% za 5 min kada sam uključio igo.
Uradio sam kalibraciju iz cwm, jedino da probam aplikaciju... |
nikad mi nisu uspjevle te kalibracije pa sam smislio svoju i prilično je djelotvorna.
1. potrošiš bateriju do kraja 2. izvadiš ju i vratiš nakon 10 - 15 sek 3. priključiš na ZIDNI punjač 4. OSTAVIŠ U CWM - NE PALIŠ UREĐAJ DA SE BOOTA ANDROID 5. ostaviš puniti preko noći... cca 6-8h 6, ujutro skineš s punjača i klikneš reboot device now meni je ova metoda uspjela, i nakon tristo roomova, uvijek nakon takve kalibracije mi drži opet dva do tri dana s normalim korištenjem (puno smsa, malo poziva, malo fejsa, ne igram se pa ništa igrica) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Po originalnom uputstvu je ovakva procedura: -PUNITI BATERIJU 10 SATI -ISKLJUČITI SA PUNJAČA -UGASIT TELEFON -POKRENUT RECOVERY (POWER+VOLUME UP) -SPOJIT NA PUNJAČ -OSTAVIT DA SE PUNI U RECOVERIJU 2 SATA -NAKON 2 SATA PUNJENJA ISKLJUČITI PUNJAČ,OTIĆI U "ADVANCED"I POBRISATI BATTERY STATS -RESTARTATI SISTEM --------------- Naručih 3000mah bateriju preko amazona, ako me nešto nervira, to je kad mi se isprazni baterija kad mi najviše treba. Ova manja nek stoji u džepu za zamenu. |
svaki puta kad se punjač spoji, briše se battery stats nakon isključivanja...
nalazi se u /data/system/batterystats.bin izvadiš i vratiš bateriju, sistem to registrira kao izmjenu baterije, i ponovno se generira novi batstat.bin tako da praktično isto ti je, samo sam htio podjelit šta pali kod mene a manje je zezancije nego ostali tutovi. |
mogu dobit link za rootanje 2.3.6 španjolca?
netreba, dozvolilo mi je skinut s htc manije |
Da li ima skripta koja se instalira iz recoverya,mislim na super charger,ako ima može neki link.
Hvala,da ne tražim sad Citiraj:
rom link: http://translate.googleusercontent.c...i1uTnBx1cceNOg Patch za sve link: http://translate.googleusercontent.c...AUTSfKygsQIoTw ovaj patch ti je bravia,supersonic 2.2,beats audio,adreno driveri,fix za slušalicu |
Portan i MIUI 2.3.7 na Sonica: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=363161. Navodno sve radi i predobro izgleda. Jedini problem što je sučelje do pola prevedeno, i to sa Kineskog :D.
|
uh, ljepo ljepo. :)
|
Citiraj:
|
Imam verziju Fundowsky 4.0 clean i sve mi lepo radi jedino sto imam slabe rezultate na benchmarku. Procesor mi je na 864mhz sa onim kernelom na 864mhz...
Rezultat mi je 1441. Ram 97 Cpu integer 188 Cpu float-point 143 2d graphics 152 3d graphics 543 Database IO 115 Sd card write (4.7 MB/s) 47 SD card read (15.6 MB/s) 156 Cpu frequency 864 MHz Sta da radim za bolje rezultate da li je moguce da je do tog kernela sto sam flashovo... Ne bih bas da cackam nesto da mi se ne izbrise sve a instalirao sam dosta programa i igrica ... |
.
Evo nakon velike vecine procitanih postova u ovoj temi, odlucio sam root-ati doticni mob, po postupcima od 1-10, na prvoj stranici.
Sve je krenulo dobro dok nisam pokrenuo SuperOneClick. Znaci pokusam pokrenuti ali se nista ne dogadja... Tu sam stao. Ima li itko kakvo rijesenje? :stoopid: E da, i jel cu izgubiti kakve podatke na mobu ako to napravim (ako napravim)? |
ja sam uspeo da ga rutujem tek kada sam ga flashovo sa drugim romom. Sa tim super one click nisam uspeo...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: samo administratori mogu brisati postove, koristi Edit ako se nadopunjavaš |
na ovom 864 igre mi rade odlicno probao sam nfs i brothers in arms i jos zahtevnih igrica i skoro da nema seckanja...
Ali buni me to sto je tako slab benchmark pa neznam da li ce bolje da mi radi na originalnom ali probacu pa cu da javim... Ma ubagovalo mi se nesto pa napisao 2 ista posta ... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |