![]() |
Citiraj:
To je ako ste otprilike negdje na istoj razini skill-a...ako si ti duplo veći, možeš komotno krenuti s doran ring i 1 ward, sona ap rules. EDIT: Citiraj:
|
X-Plosiv, mislim da se bezveze raspravljas.
|
Da se malo pohvalim, upao sam u Silver I. ipak mi je ovo prva sezona da igram ranked a imam tek 200 winova u normalu pa sam super zadovoljan :D
http://www.lolking.net/summoner/eune/30432404#leagues |
Citiraj:
Javi se kada hoćeš opet da igramo normal, iskreno trebao bih malo probati vidjeti da li će mi Vayne opet legnuti, a i Tristanu da isprobam. Mislim da mi je Vayne mechanism na razini Bronze 6 :goood: |
Svaki dan sam popodne na lol-u jer radim jutarnje smjene. Kada god me vidiš online samo pitaj.
|
evo da se i ja pohvalim da me malo krenula, nadam se da će ovako i nastaviti, da dobivam po 15-20 lp bilo bi super, ali dogurat ću i ovako do golda, valjda.
http://www.pohrani.com/t/m/Wn/2Glp1eNQ/score.jpg |
xplosiv iskrene čestitke na platinumu, zaslužio si definitivno ;)
Šteta šta nitko od Vas ne igra na EUW da zajedno idemo duoq :( Evo da ja pokažem moje statse, mislim da sam solidan igrač samo još moram poraditi na farmanju tj last hitanju, isto tako dosta agresivno znam igrati (više idem za killovima nego za farmom pa i zbog toga imam manji prosječni CS). Odredio sam si da će mi adc bit main rola (prije toga mi je bio main support), našao sam jednog solidnog duo q supporta tako da peglamo sad zajedno. Uglavnom po mom mišljenju ako smatraš sebe boljim od divizije u kojoj jesi onda je bolje igrati duo q jer uglavnom dobiješ jače suparničke igrače pošto je moj support iz silver II, a ja sam silver III te samim time dobijem i više LP za pobjedu. Uglavnom više Lp-a dobivam za pobjedu, a manje gubim za poraz :goood: Sad sam zapeo malo u Silver III jer uvijek se poklopi da ili likovi nemaju pojma igrat svog champa pa feedaju ili trollaju (80%) ili ja zeznem u laneu (20%), uglavnom uvijek dobijem svoj lane ili budem jednak sa protivnikom. Jedan Diamond igrač mi je rekao i mislim da je to jedan od najbolji savjeta... "ako gubiš svoje lane i nemožeš se vratiti probaj što više splitpushat svoj lane i farmati tako da će se protivnik morati odvojiti od ekipe i ići pofarmati na lane da mu nebi otišao turret" http://www.pohrani.com/t/3V/gj/1loCQvVl/capture.jpg |
Vidim dosta ime ekipe iz silvera, brzo ćemo mi u gold :goood::goood:
|
Jedna lijepa stvar - http://www.lolsummoners.com/ladder/eune
Upišite si game nick i pokaže vam koji ste na svom serveru. Inače, početkom 10.og ako se ne varam (mislim da će netko ovdje znati više o tome jer mi je objašnjavao) se lock-a vaš status za S4. Primjer: Završili ste u silver? - Dobijete rub i ne znam da li se dobije neki legendary skin ili to samo za gold->. Naravno, tada kreće predsezona u kojoj možete igrati jer vam iovako ionako to onda prebacuje za slijedeću sezonu koja kreće početkom 1-og mjeseca ili 2-og ako se ne varam. |
Mogao bi onda malo ozbiljnije pocet ranked igrat da probam do golda doc.
|
Pa eto, ako se nekome da duo, ja bi se mogao ovaj vikend probati boriti za gold dok majstori postavljaju centralno. Istina bog skilla nemam, igram sve osim mid tako da pripremite kutiju cigara i živce, ali ko ga hebe. Ak uđem u gold platim ćevape, čisto zato da se i ja najedem.
|
Citiraj:
|
Ja stvarno ne znam kako je ove ranked game uopce moguce igrat solo, je gledam i nemogu vjerovat da su takvi debili uopce sposobni igrat.
Game nije poceo, nije prvi ban poceo, ADC, MID, JUNGLE OR TOP, i onda 2 kazu top i onda pocene FUCK YOU MORON I HOPE YOUR MOTHER DIES IN FRONT OF YOUR EYES. Ma kakavi rusi iz dote su super ekipa nasprem ovog lol trash-a, ja stvarno ne znam kako bi ovo mogao igrat vise od jednog game dnevno i ovo malo sto vidim mi je dosta da me okrene od takve igre. |
Citiraj:
Onda prestani igrati i ne piši u temi, simple. Vjerojatno ima na stotine i tisuće ovakvih postova o LOL-u, isto kao što ima i o DOTI. Jednostavno. Ja recimo igram 90% SoloQ, 10% DuoQ. I uzdignuo sam se tako. Jednostavno, opusti se, igra je. P.S. Dobio sam jučer WARNING :goood: Igrali smo premade 5vs5 protiv domaćih, i prvu smo throwali (5x plat vs 3x silver, 1 unranked i 1 gold) baš zajebancijom, i pisali su nam "EVO VAM KURAC" itd...drugu u normal premade opet dobili protiv njih (RIOT <3), i onda ih uništili da su se predali...i ovi moji ih zjb malo itd...gejm nakon, dobim warning da su me previše puta reportali...djeca, štaš, mi njih nitko report ništa, akod nas svatko dobio 4x report. EDIT: Možda se ubrzo prebacim na EUW s main accountom, a na EUNE budem podizao smurf-a. Čekam da mi odgovori support da mi objasni. |
Uvijek nekome možeš napisati da ima malog pimpeka. To nije uvreda, već jednostavno činjenično stanje :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
X-plosiv zasto na west?
Citiraj:
Pa evo mogli bi ako hoćeš, jedino me vikend brine jer ima dosta retarda online. |
Citiraj:
Inače nabio sada 5 lossev-a zaredom, vrijeme je da se odmorim danas :goood: |
Vidio sam, malo zajeban Platinum :P
|
Citiraj:
Ali riot match making je tu još gori primjer: Diadmon 5, plat 3/4/5, gold 1 vs Platinum 5, gold 1/1/3/4/5. lol |
Citiraj:
Inače 2 zadnja meča sam odigrao sa Mundom i jedan je bilo doslovno divljanje , a drugi smo mogli dobiti ali smo izgubili iz razloga što nijednom se nismo skupili 5 na 5... Ironija mi smo gubili ali pojedinačno smo bili gotovo jači od neprijatelja. Problem ovaj ode u šumu po crveni buff , ovaj po plavi ovaj gura lane i na kraju uvijek pogine netko jer neprijatelj igra late game u grupi...:( I da si "pita" NEMOŽEŠ objasniti...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mundo umre, ali UBIJE Vayne. Vayne umre, ali UBIJE Munda. Ovdje je Mundo na gubitku, i to opakom, jer je upravo dao kill možda i najačem late game ADC-u. Znači bilo tko tko imalo koristiti logiku u ovoj igru, i shvaća je, vidjeti će da si napravio ogromnu grešku s time. Nisi izgasio njihovog ADC-a, nego si mu dao boost. Inače ne serem nikome, ali brate moj, pričaš neke nebuloze. Inače, Guls, isprobao sam Karthusa bez RoA. Bilo mi je čudno što sam bio prokleto squishy, ali koji dmg je to bio, pa u mid game-u sam radio veći dmg nego prije u late game-u. Još bio protiv Orianne na MID-u :D http://i.imgur.com/6kzZfid.jpg Danas budem malo igrao Ryze-a, ali prvo idem na wind surfing :D |
Citiraj:
|
Taj broj mobova je zanemariv jer je Vayne uzela kill i vjerojatno se već vraća u lane sa jednim itemom od tog kill-a. Tu je Vayne već u prenosti naspram protivničkog adc-a iako je ona late game champ.
Btw. još jedan win sa Voli-em na rankedu, 10/4 scor, hebo te led šta radim s njim i još da mi daju da uvijek jungleam.. |
Citiraj:
naspram npr Cait 0/0/2 i 100 cs u 20oj minuti.. uvijek ću odabrati cait ti s time što si umirao si vjerojatno cijelom timu priskrbio loss ako je vayne imalo pametna :) a ako ti nju misliš toliko ubijati, doći će drugi i ubiti tebe. simple nije razlika u stilovima, nego o shvaćanju igre, a to mislim da ti ne ide baš.. |
Citiraj:
Moj topli savjet uz ova 4 itema napravi void staff i guardian angel, poslije samo blue potove. Znači imaš 1.Zhonya 2.Revive 3.GA. Kad potrošiš Revive, opet ubrzo imaš 1. ili 3. Znači slobodno iniciraš (!) fight :) |
Ali on nema revive :P
|
Upravo sam imao 2 afk-a 1 flamera koji je isto otišao afk...... jebote ljudi retadirani maloumni. -.-'
|
A kaj ja smrdim a? :D
Mene nitko ne zove u duo. :( Gold 5 sam, igram nekak slabije zadnjih 10-tak dana, ali igram popodne. Javite se kroz tjedan. |
Citiraj:
|
take your time, u got dem skillz
|
Guls doda sam te na euw pa se javi kad budeš online pa da nabacimo koju ;)
|
More, cimnem ako te vidim online, danas ne bum jer pišem jedan review, sutra maybe baby
|
Ovo je tako dobro...
|
Hebeno ;)
|
Frend koji je pao iz platinuma u gold se opet digo u platinum u nekoliko dana i trenutno je u 4 diviziji. Otisao mu na match history i samo jedan loss ima, ostao sam paf.
A ja se tu po silveru mucim i ne mogu se iz divizije pomaknut. |
Citiraj:
Ja imam 90cs u 35 minuta kao kassadin mid and i carry yo :goood: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Ne znam što mi je, svi neki gejmovi di se netko DC/a, ne možeš farmati zbog toga and shit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |