![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@ FLEKS
pa bittorent ili kakav p2p |
koja je bila danas epizoda ?
|
na mom pcu je bila sezona 7 ep 12... kada B'lana otkrije da je trudna.
|
katica i ekipa su otisli na SP u rukumetu u tunis ;-).
dans nije bilo ST-a |
ah zoo :D , opče ne pratim kaj se događa na TV-u , preveč je vani snjega .......http://www.regalweb.co.uk/loony/animated/skiing.gif
|
Ben je opo iz oblaka.
|
Star Trek je opet propao u zaborav.
Hoče li netko gledati/snimati epizode navečer(reprize) |
Citiraj:
Tuvok, nakon sto je vidio "suvišne dodatke" kaže Tomu nesta ala :: "Ova letjelica nije OPAKA mašina da treba tako izgledati" :clap: :clap: |
Citiraj:
|
Danas je bilo ludo.Od početka san se pita kao je Pariz završio u zatvoru.Katica je kretenka:grrr:
Pariz je car. Onaj zmaj ko iz 3DMarka 05--->zakon Šta je bilo kod Wolfa 359?:beer: |
Citiraj:
( epizode TNG 174-145 - The Best of Both Worlds, Part I , part II ) velika šteta nanesena starfljitu ali su ipak na kraju uspjeli pobediti , uglavnom kolko se sečam bil je samo jena kocka ali s picardom ko borgom tak da su štitofi starfljita bili skoro beskorisni itd itd itd ... |
Do je največe grolje flotinih brodova.
|
Jučer sam gledao reprize do 3 AM... Bolje mi je ovak pogledat sve odjednom, veći je gušt :beer:
|
Ja svaki put zaspem na trećoj:D
|
I ja ponekad... Ovaj put sam ostao do kraja... Namjestim telku da se zgasi, pa ako zaspem... :D
|
Ma jebo ti TV, nek radi do jutra, više me boli srce što ne odgledam ST
|
Pa šta ne snimaš??
|
Ma pogledam ja svaki dan, kad je škola popodne snimim, a vikendom pogledam i reprize, nije mi "o glavu" da ih pogledam, prema tome - ako zaspem - dobro je.:D
|
Ja več nisam gledao reprize več ohoho jednostavno mi se neda,uvijek zaspim!!!
|
Pa ne smiješ spavati u noćnoj smjeni! :D
|
http://www.ingap.hr/razno/To%20Boldly%20Go....tif
jedna odlična Star trek pozadina must have:burn: edit: ima 8 mb ali se stvarno isplati skidati |
khmmmm.. kaj je sad ovo - generacijski brod na kojemu svi spiju
RRRRRRRREeeeeeed ALert , šilds appppppppppppp , evribodi vejkkkk ap:rolleyes:
|
ma svi smo mi tu Ice, ali problem je u tome kaj nemamo kaj gledat na HTV-u pa nemomo niti kaj za pricat :-(. prokleti htv-ovci:grrr:
|
Glavno da je sabor na tv-u.:D
Već me muči apstinencijski sindrom. Sad će nakon što Španjolcima (opet) nametnemo komplekse, bit sve po starom. Samo da ne bude sabora. Jel itko od vas igrao Birth of the Federation? Dečki na http://www.botfii.armadafleetcommand.com u svoje slobodno vrijeme rade nastavak. Svaka čast, budući da pišu cijeli kod od početka. Traže se programeri pa ak je netko zainteresiran... |
jep i meni vec pomalo fale. BTW nekak mi je najbolje od ST gameinga bilo najbolje Starfleet Commander. iako niti bridge C. nije bio los.
|
Evo i mene ljudi!
Meni je najbolji bridge commander |
EF 2 :beer:
|
Bridge Commander je odličan, Elite Force isto.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |