![]() |
Za sada je u planu 4 mjesec Wardruna ( karte kupljene prvi red :D ) i Mgla u Beču 5. mjesec.
|
Citiraj:
|
Meni su oni davno otišli u qrac, još sa Reroute To Remain. Od tada više nisam slušao, a što Ac kaže, osto mali dimčac još :)
Sent from Usreo Mobara |
Oj, reroute to remain mi ne dirajte. :D kad ćemo mi pivu brčino? Sa sam na godišnjem pa sam ko ptičica!
|
Poslije nove godine :D
|
Matt Heafy (Trivium) side project, bomba...cudo koliko je taj covjek talentiran ali i vrijedan. Nedavno je Howard Jones pjevao s trivumom, i zvucao je kao k. Ne zato sto je los nego zato sto je Trivium prezatjevno pjevati...bas su specificni. |
Bome, dobar mu je projekt:chears:, a i Švabi koje se spomenul unatrag par stranica izbacuju sasvim fine stvari.:) Također, vani su novi Godsmack (When Legends Rise), Breaking Benjamin (Ember), Shinedown (Attention Attention) i Five Finger Death Punch (And Justice for None).
Na Glasslands sam nedavno nabasal i Pariah album je taman za nedjeljno popodne.:goood: Amber Town i Fifth Dawn isto nisu loši. U svakom slučaju, sve spomenuto bude poslužilo dok sljedeće godine ne izađu novi Killswitch Engage, Slipknot i Deftones. I šećer na kraju.:D:) |
Krenio preoder za novi Toolov album Fear Inoculum. Ima posebno CD izdanje, u US 45$, u europi 100 EUR:hitthewal:
|
Najgori koncert na kojem sam bio.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Da, to sam isto gledao u kinu. Jedina zamjerka je sto bih volio da su malo pojacali film, ipak smo slusali koncert :) Ali to nije to metallice
|
Mislis glasnocu zvuka? Ne znam kako je bilo u kinu al' na live koncertima u zadnje vrijeme je preglasno. Toliko glasno da vecina ljudi nosi cepice za usi, sto opet kvari zvuk, posebno visoke. Onda ovi idioti jos nabriju visoke pa onima koji ne nose cepice usi krvare.
|
Da, za kino sam mislio.
A za live ne bih znao, nisam nikad bio na njihovom koncertu. Ali u zadnje vrijeme sam poceo na sve koncerte nositi cepice za usi, jer imam tinnitus. Jbg, ne cujem dobro iduca 3 dana nakon neke svirke :) Mada, jel nema tih nekih boljih cepica za usi sto ne utjecu na kvalitetu zvuka? Na massdropu sam nedavno vidio neke... to mi je u planu nabavit, al nikako |
A gle, sve utjece na percpeciju zvuka pa tako i cepici. Mislim da bi bilo bolje da malo stisaju taj razlas na koncertima umjesto da svi nosimo prigusivace.
Sjecam se davno na zadnjoj turneji Pink Floyda, zvuk je bio savrsen, surround na otvorenom prostoru, ne preglasan, ne pretih, sve se culo... Na Tool je bio uzasno glasan. rifovi paraju usi, onaj pjevac se tamo prenemaze iza staga i nista ga se ne razumije (ni inace ga se nista ne razumije :D)... Al mislim da je najgori koncert na kojem sam bio je Iron Maiden u ZG Areni. Ja nisam mogao skuzit ni koja stvar trenutno sviraju, samo neslosna buka. |
Iron Maiden bio na predzadnja 2 koncerta, prvi u Areni ZG drugi u Splitu. Ne znam gdje je bio gori zvuk. Žasu.
Sent from my OP6 |
Lani je zvuk na Maidenima u Areni bio puno bolji nego 2013.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Na ulazu su dali setlist pa ste znali sto sviraju? :D
|
Setlista se znala 2 mjeseca ranije nakon prvog giga u Estoniji (ili Latviji) :)
Super! Noise cancellation headphones na usi, pustis setlistu i uzivas u vizualnom show :D
|
Pa tako nekako :)
Pred koji dan otkrio Arkona-u. Neki ruski folk metal - zakon ko foli ovakve stvari.
|
Novi Slipknot je vani, Killswitch za tjedan dana, a As I Lay Dying sljedeći mjesec.:)
I Šveđani uopće nisu loši.:kafa: |
Novi kse mi je dosta mekan.
Moram ga par puta poslusati prije nego dam misljenje. :D |
sve mi to zvuci preslicno jedno drugome, al me zato I am broken too podsjeca na Rose of sharyn, pjesmu koja mi je jedna od najdrazih ikad, pogotovo za svirati.
prva 3 albuma su mi i dalje bolja od ovog novog :D |
Novi as i lay dying single. Odličan!
|
Vani je novi album.:):goood:
|
old school!! :) čim čuješ prvi riff znaš da je to as i lay dying.
|
Bome super su i nakon svih ovih godina.:):chears:
|
Hvala vam na ovom bendu As I Lay Dying. Bila policija jučer navečer, vjerojatno neki susjed cajkaš kojem je ometalo prenos sa Radio Banovine zvao... :D doduše, poslije 22h sam malo odvio :D
A danas kopam po nekim starim CD-ovima, i nađem ovo remekdjelo staro 21 godinu. Kako je to odličan album. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:04. |