![]() |
Citiraj:
|
Evo MediaMarkt navodno ima TUFice:
https://www.mediamarkt.at/de/product...te-nat_3222%7C https://www.mediamarkt.at/de/product...te-nat_3222%7C |
Dugme za "zur Kasse gehen" je sivo , i ne mrda :)
|
Da, odmah nakon 5 min su izbacili "Online leider nicht mehr verfügbar" ilitiga, ne mos kupit online vise.
Šta je ovo, ko da je bubreg ljudima i da treba za prezivjet, odmah se rasproda. |
Ma to je vec tako od kada je krenuo launch.
Svaku web stranu koju mislis i znas da bi prodavale ampere, su vec pod radarom 24/7. Kako dođe, imaš nekoliko sekundi vremena i bog ti pomogao :D |
Ovo vam je realno stanje stvari. nVidia je na globalnoj razini pripremila kakvih 20.000 Ampere kartica, tak da ne da ih nema - nego ih nema.
|
Citiraj:
|
OK, ali ako puno veći dućani od Linksa dobivaju po par desetaka komada i to na kapaljku, a njihovo tržište je ogromno prema našem - cijela Hrvatska valjda ima svega šačicu Ampere kartica.
Evo, nek se u temu javi netko tko ima Ampere ili pozna nekoga s ovih prostora, a da su kupili RTX 3000 model kod nas.:) |
Uvezi mediamartka i RTX 3080 TUF, meni pise da je moguce kupiti online, da je dostava jos ovaj tjedan ako se danas kupi, svrbe me ruke tbh :)
edit. zelena tockica koja kaze da se moze nista ne znaci, na checkoutu takoder kaze da si ga metnem u chmar |
Citiraj:
https://www.ign.com/articles/50-games-with-rtx-and-dlss S obzirom da je najavljen za dosta popularnih naslove, ali i vise zbog razloga sto su se starije igre odlucile implementirati DLSS osobno mi se cini da nas ceka svijetla buducnost besplatnih performansi. :kafa: |
15 igara, koliko trube o dlss-u trebalo ih je već sad biti bar 50 :D
Ionak vecina igara kaj izadje, izadje sfušano i prakticki su beta verzije gdje se u prvih 6 mjeseci samo patchiraju bugovi, devsi tesko da ce sami od sebe provuci igru za dlss, u vecini slucajeva jedino ak ih se pogurne financijski |
ne znam, vidim na listi nadolezećih igara da ciberpunk, novi cod ( warzone), i atomic heart podrzavaju dlss, meni su te 3 igre dovoljne da uzmem novu nvidiu prije nego ATi ukoliko ne budu imali nekakvu svoju verziju te tehnologije.
|
Krešo objavio recenziju Palitki. Perfomanse 3090 su u skladu sa postojećim testovima - <10% bolji od 3080.
http://www.pcekspert.com/clanak/pali...pro-recenzija/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
bilo bi dobro da nešto actually launchaju, jebo ih b*g
|
Nema tu više pomoći, prošla baka s kolačima i pederluk je sad potpun. Frajer je službeno izjavil da nema zalihe do (početka) sljedeće godine i dobro bude, ako se ne oduži.
Sad dodatno trlja sol u ranu s modelima za koje smo svi znali da su spremni i samo čekaju, dok se istovremeno prezentiraju RTX 3080 10GB i odgađaju RTX 3070 8GB varijante. |
Ovo je vec ko da podjebava rulju
|
Citiraj:
podjebavaju oni sami sebe. Lože se ko junferice na pastuhe. |
Citiraj:
:no2drug: |
Citiraj:
Neka dugo žive điforsice 10, 16 i 20 serije. :chears: |
Daleko od toga da je recenzent ikakve tehnike, ali DžejsTuSenC treba bar još paletu, tako da dalje može širiti tzv. nVidia brand awareness, mindset i mind share. Ostalo nije bitno.
Licemjer kakvog se dugo nije vidjelo, a frajer opet i po ko zna koji put čita sve s mobitela, a ništa od toga kaj prenosi nije njegova zasluga. Par dana prije je bilo kurčenje s MSI SLi mašinom. |
Citiraj:
Dok su stevani vrhunski recenzenti...više-manje bez dlake na jeziku. Level1Tech mi je isto OK, on je nekako između, ako sam dobro skužio on je više za Linux i Workstation nego za nas obične korisnike. A TechYesCity mi je posebna kategorija, gušt mi ga je gledat jer izvodi neke nebuloze kombinirajući stari i novi HW, a opet zna imat neke jako jako čudne rezultate... ono, nije baš vjerodostojan, ali je dobar sa starim HW-om kojeg uvijek okupa u brake cleaneru. :D:roller: Kaže, ljudi ga zezaju zbog toga, ali kaže ''probajte, funkcionira'' (ja bi rekao da je to sredstvo preagresivno jer prljavština na kočniciama bude baš kvalitetno zapečena). :beer: |
Citiraj:
Zanimljiva je 1440p rezolucija - u nekim igrama na 1440p kombinacija intela (i7-8700K) + RTX 3080 daje bolje rezultate od kombinacije AMD (Ryzen 9 3900X) + RTX 3090. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dok za sve ostalo tu su stevice |
Koji su to stevice? Nisam upucen
|
Gamers Nexus i Hardware Unboxed.
|
Tnx!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:21. |