![]() |
Vama ljudima izgleda nije jasno što osiguranje depozita jest…
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ja imam HPB (supersmart, 0kn vođenje računa) + mbanking i revolut. Sa HPB-om (i Keksom) plaćam račune, i svako toliko prebacim par stotina kuna na Revolut i s njim plaćam posvuda. Za free plan u Revolutu ti je na bankomatima limit 1700kn ili 5 transakcija u 30 dana, a nakon toga plaćaš nakadu. |
Čini se da Revolut uvodi naknadu za podizanje na bankomatu u Standard (free) opciji.
Meni su već uklonili tu stavku u opcijama. Sad je to za "Plus" članstvo |
Citiraj:
|
Citiraj:
nemam... mobilni banking mi je "zauzet" s poslovnim računom... imam ugovoreno internet bankarstvo, a tu koristim ili mtoken putem mobilne apk ili fizičkog tokena, a isti mogu koristiti i za internet bankarstvo za poslovni račun... imao sam supersmart, sada više ne, jer koristim obje usluge... u mom gradu je jedan HPB atm koji je postavljen privremeno koliko sam skužio zbog ljetne sezone, na zimu će ga valjda maknut, nikada mi nisu odgovorili na to pitanje, kada ga maknu, moram u poštu po 100-200 kn keša na šalter? ma daj molim te, to je nekakva šala... prvi bankomat je 15km od mene, druga 3 su oko 35km od mene i baš je tlaka, mislim da ću brzo otkantati HPB u građanskom smislu, a možda najvjerovatnije i u poslovnom... ...drugo, neki dan sam naručio pizzu, mogu samo gotovinom platiti, HPB-ov atm je u pri******ini i hvala bogu da je ATM od erste blizu picerije, samo sam si povukao preko keksice 200,00kn i digao keš na erste bankomatu s kexicom |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Revolut pozivnica
Dajem 150kn nakon vaše registracije, nakon što meni sjedne bonus. - Registrirati se na Revolut račun ovim linkom - Potvrditi identitet (potrebna osobna) i proći provjere pod nazivom "Upoznaj svoga klijenta" (KYC) - Nadoplatiti svoj račun povezivanjem na drugi bankovni račun ili pomoću bankovne kartice - Naručiti fizičku Revolut karticu (poštarina oko 5 eura) - Odraditi 3 kupovine veće od 25kn (može se koristiti virtualna kartic |
Nudim isto to!
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
valjda u ovoj državi nitko nema love da drži višak na revolutu, ili ljudi još uvijek vjeruju da se novac drži u čarapi ili ispod madraca.
stavio ja i na fejs oglasnik. ništa. a 150kn dajem. znači dostava kartice i za 100kn što god kupe praktički im je poklonjeno. i neće |
Ja sam nekoliko frendova nagovorio primarno jer je za djabe bilo dizane love na bankomatima. Sada cak i ja polako pocinjem sumnjati u svrsishodnost.
|
Citiraj:
Još je uvijek… 5 podizanja ili 1.700kn - koje god ostvariš prvo Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
ja sam cekao toliko dugo da me vise nije na kraju ni interesiralo... i onda u 7. mjesecu dobio mejl da je konacno otvoren account. jedno 3 mjeseca cekao...:fiju: a kaj mislis da je u renomiranim bankama drugacije? ja sam prije par tjedana otvorio racun u austriji u erste banci. napomenuto mi je da je na racunu osigurano do 100.000e u slucaju da banka propadne. pa ti sad vidi. danas mi dosla notifikacija ta mi se "beskontaktno" placanje blizi limitu. jel to uopce postoji? ako da, gdje pogledam? dok sam kliknuo na to, otvorilo mi nekaj cist deseto... |
Za reset ideš na cards pa odabereš karticu i onda pod pin & security imaš reset contactless limit
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Revolut je zakon. Pogotovo za ekipu sa blokiranim racunima.
Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
revolut je zakon kako god okrenes.
jucer sam probao s austrijskom erste karticom ici na hrvatski erste bankomat podici iznos da vidim kolko ce mi uzet provizije. https://i.postimg.cc/VLVF7Mg4/IMG-20210918-163503.jpg s druge strane na revolutu sam potrosio mjesecni limit i digo 500 kn, i uzelo 510... tolko o konverzijama i dizanju novca u inozemstvu / tuzemstvu :chears: |
Nikada, ali nikada se ne koristi DCC. To je ozakonjena pljačka. Da si otišao na lijevi i onda vidio koliko su ti skinuli, bila bi prava usporedba.
Inače taj DCC će ti vjerojatno nuditi i za Revolut ukoliko ti bin nije HR. |
Citiraj:
|
Đizus, kakav koma kurs
|
Baš me zanima koristi li tkogod i gdjegdje taj info telefon da im rekne što misli o tom i takvom tečaju.
|
Došla kartica, podignul danas normalno bez ikakvih naknada na ZABA bankomatu. Sutra ću probati PBZ, ali mi je ovo super :)
|
jel treba još nekome ovdje invite za revolut. dijelim bonus popola. 150kn.
|
Ej ljudi, može li revolut napraviti (i koristiti) fizička osoba koja je blokirana u Hrvatskoj?
Znam da se prilikom registracije daje OIB i slika osobna, pa me zanima provjerava li se to gdje ili je to samo kod naših banaka.. Hvala! Citiraj:
|
Da, nemaju oni veze s našim bankama.
|
Oni nisu naša banka i nemaju uvid u 'crnu listu'.
|
Citiraj:
EDIT: Zaboravih da je bio vikend, gdi Revolut uzima naknadu. Al opet mi se 33HRK čini malo previše? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na PBZu dižeš samo ako imaš karticu sa HR binom, aa “stranim” karticama izbjegavaš PBZ bankomate 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Dajem/dijelim 150kn za registriraciju preko mog linka. (Javite se porukom)
Uvjeti: registracija na Revolut, naručivanje besplatne fizičke kartice i tri narudžbe od bar 25kn virtualnom karticom; nakon toga i sami možete ostvariti bonus pozivajući druge osobe. Uz gore navedeno, šaljem i bonove za Ekupi popuste do 500kn. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:07. |