![]() |
Citiraj:
|
nije, poznanik ima šop pa je to predikšn
|
Igre 80€. Stari moj...
Ima da je svaka igra po toj cijeni čisto savršenstvo, bez ikakvih mikrotranskacija, i bez jedno te istih open world igri. |
Niti jednu neću kupit po to cijeni nema šanse. Na niti jednoj sinoć prikazanoj igri nisam vidio ništa next gen da opravdava takvu cijenu.
|
Top cijena za digitalnu verziju, ceka me velika dilema po pitanju upgrade-a ic na pc ili na ps5
|
Citiraj:
|
Neki izgleda ocekuju da je vec sad spremno 20 hit igara i ga konzola odmah koristi svoj puni potencijal u igrama prvi dan kad krene u prodaju...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam da li da se ohrabljujem da njihove igre vrijede ili da gledam na drugu stranu :D |
Citiraj:
Nije da je nešto bolja situacija i s xbox-om. Gdje smo došli kada je Tetris i Astro predstavljaju launch naslove. |
Btw....
Gdje i od kada kreću pre orderi? Zna li itko? |
PS5 pre-orders began a day early, and so far they’re a mess:chears::):D ...tak da na ovim prostorima može biti samo bolje.:goood:
|
Citiraj:
Neće dići ove godine, ali mogli bi krajem sljedeće ili 2022. |
Ovdje je već rasprodano :D
https://www.gamershop.hr/sve/potraga/PS5 |
Da, preorderi su krenuli jucer nakon objave. Hrpa njemackih ducana je sve rasprodala, ukljucujuci i Amazon. Sigurno su nesto rezervirali za danas i kasnije, ali vecina je vjerojatno otisla.
|
Nigdje nisam vidio osim kod njih (govorim za HR).
|
Tko ima volje i nije mu daleko ima tu:
https://www.mediaworld.it/search/*?c...ywords=WEB_ps5 i https://www.unieuro.it/online/Consol.../Playstation-5 |
Šta drhtite biti će ih u SD.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A kako će drugi publisheri...sudeći po prošlosti nikog nebi čudilo da dignu cijenovni rang ali isto tako može biti i riskantna stvar, ipak microsoft nudi pretplate koje na kraju krajeva daju više za manje...e sada, šta bude prevladalo budemo vidjeli na koncu. Meni osobno, sve preko 60€ je meni previše za igre. Pogotovo kada se to nakupi pa neki mjesec izađu po 3-4 igre pa iskeširaš povratnu avionsku kartu. |
Baš zbog cjena igara mi nije jasna ekipa kojoj je default digitalna verzija.
Koliko pratim ps4 zadnjih 2-3 godine, igre stare do godinu dana znaju imati puno cijenu od 450-600kn u digitlanoj verziji, dok se fizičke mogu nove naručiti iz UK za 40 funti ili ako se strpiš koji tjedan bude ih u HR za 300-350kn i prodaješ dalje. Čak i argument "žeim ih imati u kolekciji" nema smisla za digitaliju, kupi fizičku igru i prodaj dalje, trošak 50-100kn, poslje za kolekciju se kupi digitalija kad bude na akciji, ili još bolje, ugrabi se "besplatno" na PS plusu. |
Iskreno me tak zaboli za cijene igara. Mogu nove biti i po soma kuna. Uvijek im cijena padne nakon vec pola godine. Nisam nikada platio igru vise od 300 kuna. Digitalne igre po cijeni box verzije me isto ne diraju pol posto.
Sto je najbitnije ima toliko opcija pa nek svako odluci kaj mu najbolje pase. |
Citiraj:
God of War izašao 20.4.2018., 16.11.2018. ga kupio za 200 kn. Detroit: Become Human, izašao 25.5.2018., 16.11.2018. ga kupio za 200 kn. Da, nema daljnje prodaje, ali ima dijeljenja ako ih kupuješ na sporednom accountu. Fizičke verzije novih iz UK za 40 funti možeš naručivati do kraja godine, nakon toga će ti to biti lutrija zbog PDV-a/carine, a fizičke iz EU koje plaćaš u eurima nisu toliko povoljnije. |
Citiraj:
Meni to ima više smisla, svako radi kako mu je bolje naravno. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Ja jednostavno nisam fan fizičkih diskova niti želim punit police time. I disk mi ništa ne znači, ako ionak moram skidat pol igre.
|
Pff.
Cijena otprilike očekivana, prikazane igre me ni najmanje ne vuku .. jedino D. Souls, koju ću rado opet odigrati; remake izgleda fenomenalno. Obzirom na nove cijene - koje će, možemo se kladiti, vrlo brzo postati standard - verzija bez diska mi nema smisla. Nabijem ih na 80E za igru :) |
Kratki info:
Skromne kolege iz SD-a kažu da bi mogli sa preorderima krenuti do kraja dana a možda početkom 10. mjeseca. Cirkus je zagarantiran :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://ffa.hr/vijesti/playstation-5...RkJDeMpnbyOkrc Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Sve mi se više čini da će biti kao i za eko subvencije Fondova - 'najbrži prst' pobjeđuje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |