![]() |
Ma ja nemam volje vise ni za jednu tu internet drkalicu/klikalicu. Proslo me to davnih dana i kad vidim onu Mafiju/Farme itd na fejsu - kosa mi se dize na glavi.
|
Citiraj:
vidio sam to na orgu, hajd valja i to počet igrat :D dok mogu :amen: |
Ja sam isto igrao prije par godina, još za vrijeme uni3 na ogame.ba, ali mi je dojadilo kad je ostalo nas nekih 1600 igrača.
Baš sam prije 2 tjedna počeo opet malo iz zaje*ancije uni17 na .ba, zasad je fora iako imam malo bodova jer uni ima skoro 5k igrača, ali brijem da ću opet prestat kad se broj igrača smanji. Fora je igra samo ako ne dopustiš da ti preuzme kontrolu nad životom, mene je jedno vrijeme bilo držalo, buđenje u 3 ujutro, čeka se refresh servera da se vidi tko nije online, pa špijuniranje pa budan do 6, a u 7 idem na posao, ma ukratko, postao sam zombi zbog igre jbt :D Sada lagano samo piknem se 2-3 puta dnevno, ako ima ressa kliknem na izgradnju nekakve zgrade i byebye :) |
ogame.com.hr - sutra se otvara novi uni (15.2.2012)
znaci dolazi novi uni na www.ogame.com.hr
karakteristike unija se jos neznaju do sada su uniji najcesce dolazili online oko 14h, pa ga oko toliko sati ocekujte i sutra |
joj zašto sam ovo morao vidjeti, vidim da ću opet morati početi igrati malo :D
|
pa kako za boga miloga jos karakteristike nisu poznate? :D
|
Univerzumi info:
Citiraj:
|
meh, glupost onda
2x i 60% je prava stvar ko jupiter na .org Points: 1.519.633 (Place 178 of 7.254) oko sredine 4. mjeseca prosle godine je otvoreni jos uvijek ima preko 5k igraca...a s 2x brzinom niti nemoras divljacki farmati, ili u prijevodu vec tjedan dana sljem flotu po jednodnevnim FS i zivim od ruda :D |
Ja sam to davno prestao igrat a nista me vise ne moze naterat da ponovo zaigram. :D
|
Citiraj:
|
Ja to poceo igrat 2005, zarazio buraza pa i on poceo...on i dalje igra s istim acc :lol2:
|
meni je ta igra bila super i zarazna, igrao sam dok je bio jos uni2, i uni3 ak se nevaram al sam udostao jel svakim dolaskom novog unija hrpa igraca je prestala igrat prethodni uni, neznam koji ce ku... uopce tolko unija. mogli su napravit 2 -3 unija i rokaj
|
Bodovi: 1 (Mjesto 109 od 387)
|
No ajde, pala je odluka da i ja opet zaigram tu zarazu nakon godinu dana mira božjeg. Možda zaboravim na depresiju i ostala sranja. :D
Bogme je teško je igrati skroz od nule, kada nemaš resursa nizašto, i kada te raznorazni lokalni siledžije napadaju čim okreneš leđa. Odem offline na sat vremena i već mi svijetli crvena lampica za uzbunu. :fiju: Sva sreća da me još nitko nije opelješio... Ali dobro, pametan telefon je ogromna pomoć. Ne bih niti igrala da ga nemam. Jedino je smola kada moram izaći iz kuće jer tada više ne mogu na internet. No danas sam si konačno naštancala par tranzića, pa ću u njih potrpati resurse i napraviti nekakav FS dok sam odsutna... :) |
Sto se mene tice,mislim da nikada nece napraviti zarazniju igru. Jos se sjecam uni9 I rokanja pce ekipe I nakon 2 tjedna inaktivnosti,clan ovog foruma me skine. Sjecam se prije I u Sisku,pa nije bilo osobe skoro da je imala net pristup,a da nije probala ogame :D
|
Kaj je sad ovo? Izašao je novi uni, a nitko nikaj neće pričati...
Evo, danas se dogodio moj prvi lopovluk. :D Nije bogzna što, ali je slatko: Citiraj:
|
|
I ja igram taj novi uni, poceo u srijedu ili cetvrtak, neznam vise.
Ali zbog posla flotica mi je vise u FS nego u pljackama, pa je i moje razvijanje malo slabo :S ime mi je "novogodisnjak" :D |
meni nece da dize racun kako treba...
samo neke brojke i slova u ljijevom uglu ekrana???? |
Mislio sam opet počet igrat, ali... Došla danas nova verzija: v.4.00.
Svašta se mijenja, ali ono najbitnije: eurima se od danas može kupit ukupno +40% bonusa na proizvodnju rudnika. Bye bye oGayme. :D Jel ima neka simulacija/strategija koja se može igrat besplatno, a da budem konkurentan? |
Baš gledam koji k je to od danas, uglavnom nesviđa mi se. Ako se bude previše exploitalo to, odustajem i ja jer ovako nema smisla.
|
Ma reče mi kolega da je neki dan dobio "€" falangu. Lik platio (mislim oko 150kn) da mu premjeste mjesec i ulovio ga na fleet save-u. :lol2:
|
jok, to sa premjestanjem planeta je stara stvar, ali onda se guvi jump gate na 24 sata, tak da je tvoj frend trebal biti oprezniji :p
|
Jel zna tko na koja je mjesta planet najbolje kolonizirat(1-15) ili to nema veze? igram baš i sjetim se da sam čitao na org forumu o tome da će planet najbolje ispast ako ga koloiziraš tu, tu ili tu? :)
|
7-9 il 8-9 su najveci planeti, na ovima s manjim brojevima sateliti prave vise struje, a sa vecim brojevima vise deuta vadis.
|
Kaj nije 4-6 najveći? Bar je bilo tako kad sam ja igrao.
|
satelite će mi neko uništit kad tad, a deuterij mi više treba i mogu fuzijsku onda al ne pretjerano nego :fala:
|
Samo nemoj ić predaleko jer će ti planet biti (pre)mal za neko dugoročno igranje
Citiraj:
http://images1.wikia.nocookie.net/__...netsizenew.png |
to mi je bit da odem negdje di neigraju jer Draco server ni 2 svemir nije pun :)
|
Ma kad sam napisao daleko, mislio sam na ove brojeve 12-15, jer su ti to jako mali planeti, isto kao i ovi prvi. Sve se vidi na slici, pa sad ti odluči.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:45. |