![]() |
napokon dostupan Amber za L620 al nemogu updateat. skine update i onda kaže ga ne može otvorit (error code: 8018830f). ima neko sličan problem?
|
Citiraj:
Ali mi je zgodno vidjeti koliko WiFija potrošim pa da znam koliko bi potrošio mobilnog neta ako ga ikada odlučim uzeti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali koja glupost, kupe Nokia brand i onda će ga maknuti na sljedećoj generaciji uređaja? :stoopid: |
Citiraj:
|
Stvar je do operatera koji je proslijedio stari update koji ne prolazi.
Veni su već pušteni novi updatei koji rade, dakle, HR ovce, čekajte dalje.. Nema šta, naši operateri... Ne znam kako je sa TELE2/Mobis L620 uređajima, ja sam preko Nokia Care Suitea napravio clean install. |
Citiraj:
ne da mi se više čekat upravo skidam firmware za clean install preko NCS-a! btw. da li je isti product key iz Tele2 i mobisa? 059S2G1? |
Da, meni je 059S2G1. Tele2/Mobis.
|
Pozdrav!
Da li netko zna kako se ugasi vibracija (skype) na Lumiji 720 ? Svaki put kad stigne poruka, mobitel vibrira, malo je iritantno prilikom video chata... TNX! |
Settings ringtones +sounds i zgasiš vibrate
|
Uglavnom, na Lumi-i 520... Kad ju zovu, ženi ne prikazuje ime kontakata čiji brojevi su formata 09xxxx a prikazuje one koji su +3859xxxx. Meni na 920 rade oba, probao sam s identičnim postavkama, i dalje ne radi. Samo što ona nema postavljen niti jedan account. Ne znam koji q****. Ima nektko ideju?
|
1. Napravi joj acc
2. Provjeri dali joj je regionalna postavka na HR. Ako ne, to se zna desiti. |
Citiraj:
|
Kakva je situacija sa m-zaba i m-token aplikacijom?
Naime, to je jedina stvar koja me odvlači od prelaska sa Androida na Windows Phone :D |
To nije situacija WP-a nego banke.
|
Podravska banka ima app za WP. Mislim sta onda rec na "vodece" banke u HR!
|
Bolje su osvješteni i to je to.
Vjerovatno iz Podravske znaju da ljudi nemaju love za silne "ajfone" i "galaksije š4", nego koriste i normalne uređaje koji ne probijaju limite za dizanje kredita. Ni RBA za sada nema WP aplikaciju, ali dobro, nije mi problem ponesti fizički token kada ga trebam. |
Tko nije uspio updateat L620 na Amber probajte sada ... navodno je problem riješen!
Ja sam danas dobio 18 updatea to su vjerovatno i svi ostali koji su updateali preko NCSa! Razlika je u slovu I kod naziva Lumia Amber. I naravno vise mogućnosti ... recimo kod prvog nema peek kod glancea i tak dalje ... http://img12.imageshack.us/img12/5581/o9y4.jpghttp://img7.imageshack.us/img7/6262/o0vu.png |
Meni je tako već duže vrijeme, otkad sam manualno updatea preko NCS-a,
dobio odmah još 10ak updatea ua glance itd. Ti updatei idu samo kada imaš Amber - bez njega ne dolaze. L620 |
Citiraj:
|
Pa kad ti stari jafoni i droidoteki su preslabi za vrtiti tokene - šteka.
Osobito bi RBA štekao - jer kod iDirekt-a je potrebna vremenska provjera na svaki prijenos - tako da je tu pravi fizički token - naj. Trebali bi možda napraviti mogućnost softwarea, kad se mob spoji na PC, da bude kao USB-token - dakle sam "ključ" za plaćanje, uz pin naravno. To bi bila prava stvar. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Provjeravam i s tim, ali mi češće budu aplikacije same prikazane na marketu za update,
nego na SysApp Pusheru -> jer i on se updatea povremeno. Ali bitno mi je da sve radi. I koliko sam skužio, nakon zadnjeg display/glance updatea i restarta - prikazuje mi da mi mobitel troši 2% baterije po satu, što je zaista super. |
Ta tvrtka se zove Aseco i saznao sam da Nokia i Microsoft konstantno komuniciraju sa dotičnom tako da će navjerojatno nedostatak mzabe biti vrlo skoro riješen.
|
Možda neko ima kakav info za mPBZ?
|
Imam ja ... Prate trziste i zasada nemaju namjeru napravit app, dok sam poslao upit Hypo banci oni su rekli da razvijaju app i da ce bit do ove godine.
|
Nakon Amber ima lagova i sitnih grešaka ... nadam se da će GDR3 to popravit
|
Citiraj:
|
L1020 - cijena 'boli glava'
http://www.handtec.co.uk/nokia-lumia-1020-yellow.html http://www.expansys.com/s.aspx?searc...cessory%20Pack |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |