![]() |
Mislim da nam je Mexico protivnik po mjeri. :beer:
|
Citiraj:
|
Možemo proći. Kamerun zna stvoriti dobre šanse u prekidima, tj. u kornerima. Tu trebamo biti oprezni. Meksikanci su realno trebali otići u svlačionicu s par komada više, ali su dobili 3 punta pa ih sad neće vjerojatno ni biti briga.
BTW, pogledati. Koji kraljevi :D http://www.news-bar.hr/video/slucaj-...-jednim-gorano |
Meksiko nekakav nezainteresovan za prići golu, valjda težak teren ili se čuvaju. Utakmica i pored gola nekakva traljava. Nadam se u 21h da će biti puno bolja. Gledate li stručnjake na HTV-2.
|
A u k...rac. Nešto se piše da je Modrić ozlijedio stopalo i da će nakon magnetske rezonance vidjet hoće li biti spreman za iduće tekme.
|
|
Loše bi bilo da ne igra. Ali nije baš da smo izgubljeni bez njega. Vezni red nam je bolji od Kamerunovog u svakom slučaju.
|
Eh sad samo da fino nizozemci demoliraju španjolce, kako bi mi dobro dan počeo :D
|
Ajde Snajder, natrpaj ih!
|
kako onaj nizozemac ide sam na golmana i točno njega nabije,opet će valjda španjolska osvojit,jedino oni imaju mozga
je snajder je stvarno vrhunski lol |
Ovaj Buskec je odvratan :puke:
|
Nema veze s nogometom al ima sa SP-om,
Kaj nasi kriminalnci na hrt-u pustaju u HD-u ili ne? Tv mi prikazuje 576i format, nema sanse da je to HD.... Stavim na SLO2HD isuse kakva je tamo slika da se smrznes, ali nemrem poslusati komentatora... Kaj je onda sa tim hrto i hadeom? |
Citiraj:
A i ovaj Diego Kosta... Lik je najobičniji sileđija. Tehnika nula bodova. Nije mi jasno da je Murinju interesantan... |
TOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
evo nepostojeći penal opet
jebo te nogomet više ovakav gade mi se ovi simulatori, sve bi ih nakon tekme kaznio |
Koji izsilovani penal :D strašno...
|
Nizozemce već koji put zaredom košta njihova agresivnost s jedne i protivnik sklon simuliranju s druge strane...
|
ne znam k'o mi je gori - Ramos, Buskec ili Costa
|
Buskec... Daleko najveći klošar...
|
Lijepa gajba !
|
To Persie, toooooo :D
|
RVPPPPPPPPPPPPP!
Oranjeeeeeeeeee! |
Svaka čast Van Persie, al ništa od toga, pobjeda španjolske na kraju
|
Koja golčina :)
Uh što bi mi bilo drago da ovi padavičari izgube. :D |
Citiraj:
OnT - extra gol VanPersie-a, ne simpatiziram nigdjezemce, ali gol je extra :) |
Prekrasan gol. Kosta jednako Jelavić. Oterat u 3 materine...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prekrasan gol RVP-a. Akcija super, u tri poteza! :) |
Odličan gol. Strašan. :care:
Drago mi je, nisu zaslužili da gube zbog onog penala. Nisam ga dobro vidio, ali vrlo mi je sumnjiv. |
E ovo ne moze svatko zabit, jedan on najboljih koje sam vidio, super golcina
Napokon dobra tekma, unatoc penalu bez kontakta |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |