![]() |
Michael je predobar lik,smiješno i zanimljivo igrat sa njim
http://www.pohrani.com/t/2f/wS/4hjNI...3-18-34-17.jpg :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2070 |
Citiraj:
:) Bar se neko slaze. |
Trevor je jedan i jedini. Svako prebacivanje na njega me iznenadi. O dijalogu bolje da ne pričam. :D:D:D
|
Malo me Franklinovo "bullshit,nigga,bitchass" u svakoj doslovnoj drugoj riječi iritira. Na San Andreasu nije bilo tako, čak i onaj njegov kompa koji ima Chopa isto dere..
Ne smetaju me psovke, ali natrpali su ih previše. |
Ima li kakvih naznaka pojeftinjenja igre akcijama itd?
|
Citiraj:
Već sam pokupovao hrpu igara...kao recimo account sa Ghosts & Arma3 za 5$ ili MW3 i BO1 za 5$. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer nije mi baza nastavljat na tudjim uspjesima :) |
A zašto nebiš mogao počet sve nanovo, ne kužim?
|
Neznam zato i pitam
|
Citiraj:
Za Story Mode ti ionako trebaju savegame na računalu. Znam jer sam ih prebacivao kad sam uzeo igru od kolege sa foruma. Što se tiče Online: napraviš novog lika i to ti je uglavnom to. Jedino neznam da li se Achievementi u Online vežu za pojedinačnog lika ili u globalu, jer ipak daju neki sitni XP. |
A di kupit tako igru?
|
|
Citiraj:
Za dalje neznam, uzeo sam account sa foruma. |
Kupio sam tubsa foruma od jednog lika account za gta V preko rockstara. Upiso sifru i lozinku i poceo skidati igru. Doslo je do nekih 13 gb i onda me trazilo activation code of igre. Upiso sam kod i stisnio chack i kaze kod je vec u uporabi. I sta sad da radim?
|
Hm, jesi li se ulogirao u njegov account ili neki svoj.
Ja sam kupio od lika Mogy10 sa foruma i igram bez beda. Čak smo uspjeli i e-mail adresu accounta promijeniti preko Rockstar supporta. |
Kako si promjenio? Meninkaze da mogu samo jednom u 365 dana promjenit
|
Nick možeš mijenjati jedanput u godinu dana.
Mail možeš mjenjati ali moraš kontaktirati support. Vjerovatno zbog krađe accounta etc. Piši supportu i reci nešto kao da taj mail više ne koristiš... snađi se. Naravno originalni vlasnik mora potvrditi e-mail koji dobije nazad od Rockstara. |
Sinoć su uletili neki developeri u session, imaju onaj Rockstar Verified logo pored nickova.
Izbubijali ih ko zečeve :D i popričali malo s njima. Pričali su o nekom novom DLCu i da će uskoro biti dodano još "Military Grade" oružja u igru kao i nekih novih vozila; spominjali su neki autobus na kat i štatijaznam :fiju: Jedan od njih je pokazivao i neki novi Tire Smoke koji će izaći. Također tko god je dobio lovu od Hackera u igri ne mora se brinuti da će dobiti ban ili slično, kažu zanima ih da očiste igru od hakera i takve vrste exploitanja i da normalni igrači nisu krivi za to što im je netko bacio pare i što su ih pokupili. Dalje nisam pratio što su pričali, otišao sam igrati heistove i misije. |
Uspio sam doznati uzrok crasha,naime promjena Grass settingsa sa Normal na vece uzrokuje crash.
VRAM usage u crvenom ( 400 mb preko ) ne crasha igra,ako stavim Grass na High odmah crash,a na Normal ko 2D poster zalijepljen lol |
|
Ja nisam, ali imam drugaciji problem. Otkako sam instalirao Win 10 imam prvih par minuta nekakva zastajkivanja a poslije toga radi normalno. Na Win 8.1 nije bilo tih problema.
|
ja neznam koji je kur. ovoj igri. kao prvo nikad u zivotu nisam skido s tog rockstarovog retardiranog servera igru da mi internet puca svakih 3 min. i da mi svakih 20 min izbaci neku gresku (code 207, 203) itd. ostavim igru da se skida preko noci on skine 1.5 gb i izbaci error code 203. na kraju kad sam skinio retardiranih 60 gb. nakon 15 dana krenem igrat igru izbaci mi opet gresku da nesta nevalja, pa mislim ono pre lose u pm
|
Kakav mrtvi rokstar server. Što nisi kupio igru preko steama i sad biš vjerojatno bio na miru.
|
Ljudi kako vam se ponaša igra sa uključenim v syncom? Ja kada ga uključim u ajmo tako reći zahtjevnijim scenama fps mi padne na 30, ako je isključen onda ta razlika bude nekih 10-ak fpsa, a ovako s nekih 50-60 bubne na 30 što se naravno osjeti u igri. Ista stvar je i u FC 4 i Dying light pa ga stalno držim off igrama ali me malo počeo nervirat screen tearing pa me zanima jel to do igara ili do mog kompa(točnije grafe).
|
Nasao sam uzrok crashanja igre,naletio googlajuci da je najvjerojatnije uzrok corruptani quick save.
Otisao u safehouse,saveao,nafrljio Grass Quality na Very High i za sad bez crashanja :) |
Citiraj:
|
Ma poanta je sto i u drugim igrama tako bude, amd je u pitanju ali može se i preko preko catalyst control centra forsat pa isprobam.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |