PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Preporuka Banke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=212558)

Lewis 07.10.2025. 09:41

Citiraj:

Autor Colop (Post 3824403)
Datoteke uredno prolaze, pustio sam 01.10 plaće, ali sad ih zovem da vidim što je sa predlošcima.
Stvarno su najgora banka na svijetu i okolici

Hej, ali barem su skupi ako nista drugo :D.

Colop 07.10.2025. 09:44

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3824404)
Hej, ali barem su skupi ako nista drugo :D.

Užas.
Kad bi mogao napraviti automatsko prosljeđivanje svih uplata sa zabe na drugu banku, trenutno bi to napravio, i zatvorio račun.

Libertus 07.10.2025. 09:49

U bankarskom svijetu fali prijenos računa kao što kod telekoma možeš broj prenijeti.

Nisi sretan s bankom, preneseš broj računa u drugu i super.

Lewis 07.10.2025. 09:54

Citiraj:

Autor Colop (Post 3824405)
Užas.
Kad bi mogao napraviti automatsko prosljeđivanje svih uplata sa zabe na drugu banku, trenutno bi to napravio, i zatvorio račun.

Sad sam se logiroa u ZabaPS (preko WEBa, ne moba) i vidim sve moje "stare" predloske i pokusao sam uplatiti jedan i dobio sam popup da nije proslo jer "nevalja Modeli i PNBZ" ? Sta im je PNBZ ?

Colop 07.10.2025. 10:13

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3824407)
Sad sam se logiroa u ZabaPS (preko WEBa, ne moba) i vidim sve moje "stare" predloske i pokusao sam uplatiti jedan i dobio sam popup da nije proslo jer "nevalja Modeli i PNBZ" ? Sta im je PNBZ ?

Nemam pojma, ja uopće ne vidim stare predloške na zabaPS, ekran mi je prazan.
Nakon 43 minute čekanja na liniji kao poslovni korisnik, dobio sam usmeni odgovor da nisu još sredili izvode i predloške, da hoće i to srediti, ali da ne mogu reći kada.

Hamm 07.10.2025. 10:20

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3824407)

Poziv na broj zadruženja.

Za predloške im pišite da ih migrirau. To je doslovce podatak u bazi. Nek ih pretoče iz baze a u bazu b.

Stvarno su jazavci ako nisu migrirali predloške. U svakom projektu kojeg sam radio na to se pazilo.

Lewis 07.10.2025. 10:22

Citiraj:

Autor Colop (Post 3824409)
Nemam pojma, ja uopće ne vidim stare predloške na zabaPS, ekran mi je prazan.
Nakon 43 minute čekanja na liniji kao poslovni korisnik, dobio sam usmeni odgovor da nisu još sredili izvode i predloške, da hoće i to srediti, ali da ne mogu reći kada.

Meni su na glavnom ekranu (Stanje i prometi) gore desno dva buttona "Predlosci" i "Novi nalog".

Ja MzabuPS koristim samo iz Microsoft Edgea (on mi je cist od pluginova/addona i sluzi samo za to pa probja iz drugog/treceg browsera).

Font i GUI su malo banana, tanki i sicusni sad ali evo uspio sam uplatiti sve po predloscima ali sam ih sve morao malo izmjenit (brisait model 99 koji je sam predlozak izbacivao) i ponovo stavit na listu izuzeca od QRkod skena/DFE4.... Nakon tog aje proradilo.

Jedino sto sam primjetio i da "refresh" neradi, znaci platim nesto, nalog odobren/placen a novci na racunu ostali isti (to bi bilo super :)) i onda moram malo klikat po menuima da refresha novo stanje racuna ili izaci/uci nazad u web sucelje da skuzi novo stanje...

xlr 07.10.2025. 10:25

Svaki put kad dodjem u ovu temu sjetim se koliko mi zapravo pbz ne fali otkad su prije nekoliko godina krenuli s novim appom i konstantnim problemima. 50% moje odluke da odem iz pbz-a kojeg sam koristio od 18te godine je bio upravo taj app. Znaci show jos traje, pa tko im to radi jbt led, sta su oni zdravi da si to jos dozvoljavaju?

Jucer placao nesto na Georgu i primjetio sam tu instant opciju. Pare su isti dan sjele na Finax, na koji prije toga nikad nisu sjele pare brze od nekoliko radnih dana. Dosta dobra fora!

Colop 07.10.2025. 11:25

Citiraj:

Autor Hamm (Post 3824410)
Stvarno su jazavci ako nisu migrirali predloške. U svakom projektu kojeg sam radio na to se pazilo.

A evo, Lewis kaže da ima, ja nemam.
Možda moj račun još nije došao na red za migraciju?

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3824411)
) i ponovo stavit na listu izuzeca od QRkod skena/DFE4.... Nakon tog aje proradilo.

Meni je lista izuzeća aktivna, i prebačena u novu e-zabu.
Znači ako bi objedinili tvoju i moju e-zabu dobili bismo jednu funkcionalnu e-zabu :D

Hamm 07.10.2025. 12:41

Pingaj ih kaj je s predlošcima. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:09.