PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Guls 27.05.2013. 22:28

evo u finalu smo protiv ekipe s bug foruma... prvi game su nas dobili, sad čekamo drugi game.

X-Plosiv 27.05.2013. 22:55

op op
ne vidim te u friend listi
da napravim jedan spectate :D

mommistake, si naletio koji put na zaca top?

Mirkopoter 27.05.2013. 22:58

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2403075)
op op

Ja sam naletio, igrao sam Olafa. Nisam ga mogao potjerati sa lane-a, stalno me napadao i stalno imao pun hp, sustain mu je heben bio.

Guls 27.05.2013. 23:00

igram na frendovom accountu, ibobo, za tim we are nnorriss father... uglavnom, prvi game su nas dobili, u drugom se nisu pojavili i prema pravilima bi mi trebali dobiti drugi game jer se igra bo3, no nekom čudnom odlukom se ipak odlučilo da su oni prvi, a mi drugi. Nema veze, lijepo iskustvo :)

X-Plosiv 27.05.2013. 23:03

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2403078)
Ja sam naletio, igrao sam Olafa. Nisam ga mogao potjerati sa lane-a, stalno me napadao i stalno imao pun hp, sustain mu je heben bio.

Sada sam igrao protiv Fiore na topu, još je bila Bronze V :goood: Baš smo se smijali kako skakućem pod turret i ubijam :chears:

Citiraj:

Autor Guls (Post 2403079)
igram na frendovom accountu, ibobo, za tim we are nnorriss father... uglavnom, prvi game su nas dobili, u drugom se nisu pojavili i prema pravilima bi mi trebali dobiti drugi game jer se igra bo3, no nekom čudnom odlukom se ipak odlučilo da su oni prvi, a mi drugi. Nema veze, lijepo iskustvo :)

aaaaaaa, bio sam vidio da on radi custom game....nego istjeraj tu pravdu, pitaj zašto su onda oni prvi..

Guls 27.05.2013. 23:05

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2403081)
aaaaaaa, bio sam vidio da on radi custom game....nego istjeraj tu pravdu, pitaj zašto su onda oni prvi..

ma joj nema veze, i mi smo se složili s tim, premda je kontra pravila, jer su ovo diamond igrači i pojeli bi nas drugi game... gledamo tko je bolji, ako ćemo pošteno, hebeš pravila.

Mirkopoter 27.05.2013. 23:27

Imate mozda volje da dogovorimo jedan dan mi tu X-plosiv, Guls, Momi, ja itd i trollamo sa timovima npr Tf, Panth, Noc, Shen i neki random adc ili tako slicne timove u kojima championi imaju dosta toga zajednickog?

Sail 28.05.2013. 00:01

jel ste vi ekipa na euw ili eune (ili koji drugi server) ?

X-Plosiv 28.05.2013. 00:15

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2403102)
Imate mozda volje da dogovorimo jedan dan mi tu X-plosiv, Guls, Momi, ja itd i trollamo sa timovima npr Tf, Panth, Noc, Shen i neki random adc ili tako slicne timove u kojima championi imaju dosta toga zajednickog?

Ja bih isprobao i Freljnornornord tim

Anivia - mid
Olaf - Top ili Jungle
Trundle - Top ili Jungle
Sejuani - Support/Jungle
Ashe - ADC

Eventualno još i Lissandra, bla bla...kupio bih Aniviu čisto za tu prigodu :D

xGAME 28.05.2013. 01:06

Mi smo nedavno kao Freljord tim naletjeli na Demacia team sa Commando skinovima :D
Baš je fora bilo igrat, svi smo si zabrijali da smo stavrno iz Freljroda i Demacie i bile su epske borbe. Izgubili smo na kraju jer smo fkt loše igrali, ali bilo je zabavno :D

Guls 28.05.2013. 08:14

Ja sam za svako trolanje, moji nickovi su u potpisu, popodne sam svaki dan od 17h, dodajte me za frenda, palite mikrofon i ajmo. Ja obožavam trolati, to je nešto predivno (ali samo premade). Mogu odigrati bilo koju rolu tak da nema brige, sve failam :D Ne znam kaj se čeka?

X-Plosiv 28.05.2013. 09:16

Dodati ću te na EUW, mi tamo pokušavamo podignuti smurfove, 5 lv trenutačon

Guls 28.05.2013. 09:19

Ok, ja sam mislim još uvijek lvl1 na westu, party mode on.

Mommistake 28.05.2013. 14:21

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2403075)
op op

Nisam tako često, svega par puta

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2403102)

Uvijek

Citiraj:

Autor Sailent (Post 2403115)
jel ste vi ekipa na euw ili eune (ili koji drugi server) ?

East

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2403182)
Dodati ću te na EUW, mi tamo pokušavamo podignuti smurfove, 5 lv trenutačon

Ja imam tamo lvl 30, ali onak, početnički :)

X-Plosiv 28.05.2013. 14:32

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2403337)

Ja imam tamo lvl 30, ali onak, početnički :)

Ja podižem ShadowSneakDude i na EUW polagano, i onda kada dođem lv 20 budem uzeo sve rune, s RP one champ pakete...i onda ciljevi:

1. Podignuti se u Rankedu, igrati s Athene ali da sam 1st pick, i onda ban RYZE/SORAKA i smijati se.
2. Dođi u stream s Ocelotom i pjevati Will Smith pjesme.
3. Doći u stream s xPeke i pričati o backdooranju zguza.

Ako ikada dođem tako visoko budu me banali čisto zbog toga :goood:

EDIT: Danas troll around 17?

Guls 28.05.2013. 14:55

Atheneu ćeš morati banati Shaca i Teemeka kako je krenuo.
Ocelotea ćeš morati naučiti muževno podnositi poraze.
Xpekea možeš i poseksat kaj se mene tiče huehuehue :D

da, u 17h se vidimo tj čujemo.

Mommistake 28.05.2013. 14:56

Ekipa, ja do daljnjega slabo budem na lolu, seminari, kolokviji, ispiti stišču, tako da pomalo, stipendija mi ovisi o danim predmetima, pa moram se potruditi :)

X-Plosiv 28.05.2013. 14:58

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2403356)
Ekipa, ja do daljnjega slabo budem na lolu, seminari, kolokviji, ispiti stišču, tako da pomalo, stipendija mi ovisi o danim predmetima, pa moram se potruditi :)

Pravi LOLer don't give a fuck about college.

Inače, odoh ja sada na cugu, oko 17:00 - 15 bih trebao biti doma :D

Guls 28.05.2013. 15:02

Ok Alen, faks je na prvom mjestu, samo ti daj. Kad buš free, javi nam se pa ako ćemo biti u mogućnosti, bumo igrali.

Vidimo seu 17h.

Mommistake 28.05.2013. 15:03

Nebi se složio.

Po statistici, ako idemo gledati čisto matematički, pravi LoLer give a fuck about college ;)

A uostalom, da je po mome igrao bi cijele dane, ali tu su drugi čimbenici :)

X-Plosiv 28.05.2013. 16:39

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2403362)
Nebi se složio.

Po statistici, ako idemo gledati čisto matematički, pravi LoLer give a fuck about college ;)

A uostalom, da je po mome igrao bi cijele dane, ali tu su drugi čimbenici :)

I joke, I kid. :D ..propustio sam studentski dan u Rijeci zbog toga da bolje shvatim C jezik za projekt :/

HAL 28.05.2013. 16:58

Btw, Athene je quitao LOL, jer je popio drugi warning za redom. LOL se je rješio jednog od najgorih igrača, koji je doslovno varao cijeli svoj put do Diamonda i trebao je dobiti permaban odavno.

Mirkopoter 28.05.2013. 17:19

Ja jedem i dodem online, za nekih 45 min sam tamo pa mozemo trollat.

X-Plosiv 28.05.2013. 17:51

Citiraj:

Autor HAL (Post 2403426)
Btw, Athene je quitao LOL, jer je popio drugi warning za redom. LOL se je rješio jednog od najgorih igrača, koji je doslovno varao cijeli svoj put do Diamonda i trebao je dobiti permaban odavno.

nadam se :goood::goood:

Mommistake 28.05.2013. 17:53

Sry ekipa, nisam baš u toku. Ko je athene? :D

Mirkopoter 28.05.2013. 18:00

Ajmo gdje ste svi?

Edit: Ili ste na westu?

HAL 28.05.2013. 18:39

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2403459)
Sry ekipa, nisam baš u toku. Ko je athene? :D

Poznati dosta Diablo 3 i WOW igrač koji je počeo igrati LOL prije nekog vremena i kao ima stream iz kojeg sva lova ide u dobrotvorne svrhe. E sad cijel ta priča je lijepa, ali lik je došao u diamond na način da je ulazio u queue sa ekipom sa svog streama: Dakle queue u isto vrijeme i nadaš se da će ti ljudi biti na protivničkoj strani, što se i događalo dosta često i onda ti ta ekipa pusti game, ili uništi game za svoj tim da bi ti dobio. I onda je došao u Diamond 5 i krenuo kao igrati "new meta" u kojem je on isključivo igrao Shaco i Teemo support i uništavao game svima, MMR mu je toliko pao da je igrao samo sa low Silver ljudima. Ekipi je prekipjelo i počeli su mass reportovi za njegove troll pickove.

Mommistake 28.05.2013. 18:51

Citiraj:

Autor HAL (Post 2403500)
Poznati dosta Diablo 3 i WOW igrač koji je počeo igrati LOL prije nekog vremena i kao ima stream iz kojeg sva lova ide u dobrotvorne svrhe. E sad cijel ta priča je lijepa, ali lik je došao u diamond na način da je ulazio u queue sa ekipom sa svog streama: Dakle queue u isto vrijeme i nadaš se da će ti ljudi biti na protivničkoj strani, što se i događalo dosta često i onda ti ta ekipa pusti game, ili uništi game za svoj tim da bi ti dobio. I onda je došao u Diamond 5 i krenuo kao igrati "new meta" u kojem je on isključivo igrao Shaco i Teemo support i uništavao game svima, MMR mu je toliko pao da je igrao samo sa low Silver ljudima. Ekipi je prekipjelo i počeli su mass reportovi za njegove troll pickove.

Kak je to moguće? Ima neki cheat?

HAL 28.05.2013. 19:25

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2403512)
Kak je to moguće? Ima neki cheat?

Ako odeš u queue u isto vrijeme 50 puta za redom sa valjda 30 ljudi, velika je vjerojatnost da ćeš dosta puta naletiti na njih.

Mommistake 28.05.2013. 19:37

Citiraj:

Autor HAL (Post 2403523)
Ako odeš u queue u isto vrijeme 50 puta za redom sa valjda 30 ljudi, velika je vjerojatnost da ćeš dosta puta naletiti na njih.

Smrad :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57.