![]() |
Citiraj:
Za početak : http://wiki.worldoftanks.com/images/...king_Chart.png A kao drugo, shvati da si newbie, i da si na niskim tierima, i trenutno ne znaš apsolutno niš. I kad netko kuka za T9 borbe , vjeruj mi da ti sa T4 tenkićem nemaš VEZE sa tom pričom. Dakle, pitaj, čitaj, i naučit ćeš nešto. |
A decki jel zna itko kada ce arty VIII pomaknuti na X tier?
|
Ma sve stoji, nisan ni reka da san dobar igrac niti ista slicno.
Citan sta pisete i citan te wiki-e samo kazen sta me zivcira u igri jer pored svega toga stavi me u neki poluretardirani tim tako da 90% slucajeva moj tim gubi tako da i kad san satra 6 tenkova dobija san oko 800 exp-a (rekord mi je sa shermanom oko 1000exp i 5 unistenih). Prosjecan exp mi je 181 tako da napredovanje mi je placi majko :D Znaci nebadan s marsa radi toga niti se necudim samo kazen sta me uzasno nervira jer mi je napredovanje ravno nemogucim ako uzmete u obzir da mi je iduci tenk 32.000 exp-a. To je ukratko rezime :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zasad bih ti općenito preporučio da ti glavni cilj bude da ostaneš živ, pa makar nijednom ne puknuo u borbi. Pod time nikako ne mislim da budeš u bazi, nego kreći se sa tenkovima, samo budi uvijek malo iza, da dobiješ filing za prostor. |
Citiraj:
Kad te baci sa visokim tierovima, probaj ostat živ i otkrivat druge tenkove, NIKAKO ići na njih niti biti na mjestima gdje bi te mogli upucat. Trebat će ti bar 500 bitki da koliko toliko uđeš u štos. Ja ih imam 2500 i još uvijek sam njub :D Citiraj:
Zašto bi ih prebacili u tier 10? |
Citiraj:
|
Tako je, kad si slab (ili mal tier), osobno se zaletim (ako imam brzi tenk) u neko siprazje, i pokusavam spotati, bez pucanja, jer cim opalis nahebo si. Dobro sve zavisi od mape, nekad i ostanem iza s arty, cekam da vidim sto ce protivnicki scout napravit, i nikad nije problem nakon 4min se zaletit do protivnicke arty, a nije za vjerovat koliko promatranje minimape i brojanje crvenih tockica moze znaciti za scouta/ malog tenka. A s heavy tenkovima, stojim malo iza, pokrivam rupe u mapi, i obicno uvijek nekog pogodim. Barem ja :D. Ali to dodje s cca 13k bitaka, i jos se ponekad osjecam kao njub.
|
Hetzer 4 killa, pobjedili smo (zauzeli bazu) i dobija san 500exp-a :)
|
Citiraj:
E sad biti ce problem u tome sto ces najvjerojatnije imati samo jedno punjenje svake 3minute za V1, ogranicen radijus djelovanja eksplozije, te mogucnost iznenadnog nestanka rakete s mape (npr. igras se na Malinovki, ispalis V1 raketu a ona zavrsi na Prohorovki, problem sigurno) Uglavnom, biti ce zeznuto igrati 9 i 10 tier arty njemacki |
Pa negdje na Wot forumu sam čitao da će biti migracija artija. Svi arty 8 tier ce biti prebaceni na X.
|
Citiraj:
|
Haha Churchill GC :D Osim sto je tenk apsolutno smece, malo pogledajte kako izgleda grind poslije njega (obratiti paznju na topove :)). Mislim da ce stvari biti puno jasnije hehe. Sto se tice tih britanskih TDa igram od tiera1, a trenutno sam na AT2. Niti jedan mi se nije svidio do sad, a iako je Alecto obecavao ima i (meni) boljih na t4
|
Danas imam takav fail matchmaking. 5-6 partija izgubili s 2-3-4:15, od toga ovih 2-3-4 moji killovi :D .
U jednoj partiji me ELC AMX slijedio i skrivao se zamnom, a ja u tier VI mediumu u teri VIII partiji. Jedva sam se suzdrzao da ga ne teamkillam. Srecom tu i tamo se nadje jos jedan posten igrac pa ostatak tima nemre zajebat koliko god da se trude. Pogledajte na primjeru :D : http://www.pohrani.com/t/3O/vi/4HUENjsm/shot020.jpg |
Danas sam nakon dugo dugo vremena ispjeo napraviti blow up i to na Tigru II i to sa scautom WZ 132 :D Kasnije nakon par bitaka imao sam okršaj Maus vs ja u istom WZ 132...izludio sam ga i ubio...na kraju tip balkanac psuje mi sve hehe
|
Citiraj:
Mene za vikend nije išlo, danas je već bolje, puno manje siemki. |
Danas osao po zlicu za puding za necaka i u tih 1min dok me nije bilo on mi kupi M36 Jackson-a i spizdi mi skoro 900k kredita :S.
|
Jel ju pojeo kasnije? :D
|
Malo je falilo da izleti puding kroz prozor. :D
|
nasao sam najveceg gold premium nooba dosad. lik ima 1232 partije, od toga 1211 sa Lowe, i ostalo su 3 tenka(medju kojima je E75,dakle kupio ga konvertiranjem exp sa lava). Ugl pogledajte mu statistike u igri, zove se Cello10
|
Citiraj:
|
Upravo izgrinda BIA na paklenoj mački, i nisam nesto odusevljen, reload sa ramerom pa s 6,9 na 6,75. sad s istom posadom idem na Đeksona i posli T25 AT posto neman niti jedan TD bez kupole pa da i to probam. Ta ista posada posli ide na Chaffu, čini mi se zanimljiv tenk.
|
pa nemoze ni sa zlatom kupit exp, ako ga nije zaradio na nekom tenku pa konvertirao. a sve mi smrdi na nekog bota, niko normalan nebi kupio premium i nista vise, i imao 39% pobjeda
|
Citiraj:
Nije ti baš dobra ideja toliko šetat posadu, previše expa se gubi. Ako baš hoćeš probat TD bez kupole onda idi na Hetzera ili Alecto i izigraj se. Oba se izgrindaju do fulla za jedan dan, a ni 75% posada im ne smeta previše. A imaš super tenkova i na još manjem tieru: T18, Panzerjager 1, Marder 2, Renault FT AC. Sve su to zvijerke. ;) Na Chaffe-a ja zasad ne bi prebacivao nikakve "uber" posade. Mislim da u 8.6 patchu ide i on u tier 6, i da će bit kompletno rebalansiran zajedno s T-50-2. |
Citiraj:
Njemacka linija (najvjerovatnije - ovo je za sada nagadanje): II. Sturmpanzer I III. Sturmpanzer II IV. Grille/Wespe V: Heuschrecke 10 VI. Skorpion VII. Hummel VIII:GW-Panther IX: GW-Tiger X. GW-TypE |
Citiraj:
|
Pojma nemaju jos sta ce biti sa Obj. 261, mozda ostane kao top tier arty, mozda ne, ako sam dobro shvatio Overlorda tko ima top tier arty prije 8.6ice imat ce ga i nakon update-a, no nemoj me drzati za rijec.
|
Pa jedino bi to bilo pošteno.
Glupo bi bilo da danas imam top tier arti, a da mi "sutra" fali jedno 300.000 expa da bi opet dobio top tier. :D |
Citiraj:
|
Još će se na kraju Obj. 261 boriti sa Hummelicima u partiji, preloše
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |