![]() |
@Franf
Sorry, ali scenarij i ostatak je upravo to kaj je većinu serije loše ili mediocre. On je taj koji drži rejtinge gore iako je sama kvaliteta li la. (svaka čast nekim jako dobrim epizodama, ali ima puno više slabijih i još više prosječnih) Pogledaj si audiciju od Lauriea pa možda shvatiš zašto je Laurie = House M.D. isto kao što je Sheen = Two and a Half Men itd... Neke serije jednostavno drži glavni glumac! |
Citiraj:
ps. drugi izbor je bio onaj iz Uvoda u antomiju, Patrick Dempsey. Sad zamisli njega u ulozi i razmisli jel bi serija bila to što je i s njim? Citiraj:
|
ja moram priznat da sam lauriea nekako i percipirao ko bertiea woostera, naravno ne onako tupastog:D, nego zajebanta, dok nisam jednom pročitao da je lik introvertan i depresivac i privatno, dakle nikakvo čudo da je praktički 'pojeo' ulogu gregorya housea.
kriminalističke serije slabije pratim, al od (relativno) novijih britanskih 'life on mars' mi je bila brutalno dobra u prvoj sezoni, u drugoj manje s tim da je finale sezone/serijala bilo dosta predvidljivo |
Stargate Universe je mrtav?
|
Jel gledao tko Falling Skies? Nabavih pilot pa idem malo pogledat sada.
Citiraj:
Ko zna, možda će experimental drug pomoći u zadnjoj epizodi :D Moram priznat da ni bez Cuddy to neće biti to, al recimo u prošloj sezoni i u dobrom djelu ove se totalno izgubila. Nema više ni onih njenih kadrova za koje sam živio :D Kako god, kad ju prestanu emitirat falit će mi jer koliko god bilo prožvakano sve, opet mi je bolje pogledat Hausa neko 80% ostalih serija, a od novih još nijedna nije ni na približnoj razini. |
Citiraj:
|
Najbolji mi je Stargate Atlantis bija. stvarno je bija zabavan i smišan. Meni jedna od boljih serija.
|
Pogledao pilot nove serije Falling Skies ... osobno jako dobar uvod, mogla bi biti zakon serija ako ne zagnjave i pretvore u sapunicu.
|
Po meni Laurie nije u privatnom životu nimalo kao House, znači da ulogu glumi..
A sad ili je on najbolji glumac na svijetu ili zbog nekog drugog razloga nitko drugi ne može to glumiti?? Druga je stvar što smo mi osam godina navikli da je to lice i taj glas House. Serija nebi bila to što je bez Housea, ali tvrditi da nitko drugi ne može odglumiti depresivnog, sarkastičnog, genijalca osim Louriea..... (a primjeri s Cruiseom i Dempseyjem su smješni, nisam rekao bilo tko, nego dobar glumac... :nono:) Do prije par godina bilo je: Jack Nicholson = Jocker |
Citiraj:
Ovo me najviše posjetilo na onu katastrofu od filmova battle for l.a. ili još gore skyline. |
Citiraj:
Pa neznam, nebi se baš složio u svemu s tobom. Pilot nit smrdi nit miriše, al premalo informacija je tu da se može reći da je nešto loše il dobro. Nastavak slijedi gotovo sam siguran jer publika nema alternative neke, pogotovo SF. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
niklson je najveći badass u kompletnom serijalu i to za stepenice iznad svih ostalih... pravi sajko kiler, ovi ostali su vrtić razina naspram njega.
|
Danas se opet nastavlja Futurama, dvije nove epizode. :zdero:
|
trenutno se cekaju odredjene serije pa sam spalio 5 sezona Las Vegasa, svakako preporuke :) "next station" Hotel Babylon :D
|
Citiraj:
|
gledao danas boston legal sa shatnerom... pa ubojica je kombinacija glumaca.
|
Pogledao The Shadow Line sedam epizoda, što reći nego odlično !
|
Ja sam odgledala sve 4 sezona Gossip Girl, sad se čeka peta. Odlična mi je serija.
|
Ne znam jel bi ovo smjestio u serije ili dokumentarce ili nesto napola, ali za sve one koji vole emisije tipa Survivorman ili Man vs. Wild, ovo ce obozavati :chears:
Dual Survival http://www.imdb.com/title/tt1673441/ http://www.youtube.com/watch?v=3W5fcNOmzwk http://www.youtube.com/watch?v=CCOtKv2M9mU |
Citiraj:
|
Ajde. Leverage i True Blood su krenuli. Barem nešto za gledati. Doduše ne toliko dobro ali kaj se može.
Dobro da nisam stigao Luthera drugu epizodu nove sezone pogledati. :) |
Citiraj:
Zna li netko za kakav dobar dokumentarni serial na temu 2WW? |
World at War. Jedan od najiscrpnijih (ali starijih).
Te noviji. WW2 in HD. Restaurirane originalne snimke (puno ih je u boji). Naratorstvo je malo kilavo, pogotovo prebacivanja iz (kad ima) prvog lica glumca na veterana. Ali generalno snimke su impresivne. |
Danas starta Weeds, sedma sezona
|
Jutros sam pogledao prvu epizodu Modern Family. Ne znam. Nisam se niti jednom nasmijao. :(
@duke..tnx za info za true blood. :) WW2 in HD je fenomenalan. :) |
Ostani kod Modern Family. Simpatična je i dobra. Nekad se znam stvarno glasno odvaliti. Primjer (tko je gledao zadnju sezonu) scena sa printevima naljepnica na auto.
Weeds se nadam da će se držati zadnje sezone. Nakon 3. sezone (cca.) je sve ošlo u lošem smjeru, ali 6. je opet bila odlična! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |