![]() |
Nisan zna di bi posta pa cu stavit ode key za Battlefield 3 TM na originu ja san ga sad proba i proslo je G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW
|
Hvala ;) Ja uzeo ;)
|
hvala,ja sam isto aktivirao i skida se :)
dal postoji neki limit aktivacija? jer sam aktivirao na još jednom acc-u (buraz) pa da nebi bilo kakvih problema? |
Ja ne mogu registrirat. Steta.
|
|
taj steam je u banani.. kupim humble bundle, oču si redeemat igru, otvorim onaj link i moram se konektirat sa steam accountom.. upišem user i pass, i baci mi captchu i ne radi mi nijedna koju upišem, jedno 100 captchi sam upiso... :/
a čitam i po forumu da se ljudi žale... edit: proradilo |
Imam foul play steam gift za trade, pa ako netko ima nešto za ponudit neka se javi :)
|
Imam:
Two Warlords II Two Warlords II - Pirates of the Flying Fortress Crusader Kings II. Sve keyevi naravno. Mjenjam za neki acc ili neki key (Origin, Steam ili Battlenet). |
Jel hoće netko FEAR 3 za bilo što.
|
Citiraj:
|
/može ode kolegi iznad:)
|
|
Jel netko isprobao onaj "family sharing"....Mene su stavili u betu (mada sam predao zahtjev davno), a frend se uključio u grupu prije par dana i skinuo betu ali nema opciju za sharing....S obzirom da je to sad otvorena beta jel zna netko kolko se treba čekati il se treba tamo na forumu javiti....
|
Mali offtopic ali nisam znao da Steam ima skinove:
http://www.pohrani.com/t/2u/Hp/1vmkY...reenshot-1.jpg Evo, za ostale tupsane ko ja - čisto da znate da postoji i to :D |
metro steam. meni najbolji o najodzaviniji skin vani. stock skin lagguje da mi slabo dode.
|
Citiraj:
Meni je Air posebno dobar btw. da se ljudi lakše snalaze :) http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1161035 |
Koja je logika u stavljanju Autumn sale-a sad ? :lol2:
to su trebali odavno napraviti već |
to bas sam i ja jucer razmisljao. winter sale ce biti u veljaci? ajde barem znamo da ce krismus sejl biti oko bozica.
|
ha... Thanksgiving, Black Friday... kad ameri trose ko blesavi... zato je sad Steam sale, a kalendarski je jos jesen :) :chears:
|
Citiraj:
Još ako će biti i Christmas sale za 3 tjedna, ovo je dobro :D |
Kas ste već raspisali evo i linka za sve korisnike ispod. :)
Od 27.11-3.12 na "Pari" dnevne rasprodaje - još 6:25h do isteka donje ponude: -Skyrim 7,49E -Sleeping Dogs 4,99E -L4D 2 3,49E -The Walking Dead 6,24E -Outlast 6,45E http://store.steampowered.com/ |
vise se isplati uzeti skyrim legendary edition s svim DLCovima za 13.60e, nego obicni edition :D
|
Pas mater i Skyrim-u! Pikiram ga zadnja tri mjeseca i uvijek bude pred kraj mjeseca kad nemam kinte na racunu!!!
I opet ista prica. Dode prvi u mjesecu i uzmem nesto drugo, lel. :D |
Nije steam, ali na originu mozete uzeti BF:BC2 za 1 euro.
|
Dead Island za 5 ojra na steam autumn sale - zbog co-opa se isplati
|
Preporuka ide i za Van Helsinga 3,73E
Taj RPG je odličan ali kratak - taman za ovu šaku "nofaca" po kojoj je prodaje. |
Imate sacrifice za 2.5 eura, igra iz 2001 ali ako ikom znaci ista shiny entertainment (i tim curry kao bog vjetra :D) pogledajte to
|
Na originu je black friday rasprodaja, makar cijene nisu nesto nize od g2playa, ima dobrih igrara za simbolicnu lovu.
|
Greškom stavili neko vrijeme Dishonored GOTY na -92 % , 3,6€ :) , vraćeno nakon 20 min.
Naravno ni eura na debitnoj više:D |
Zaboravite na Steam. Amazon ima nenormalno brutalne dealove ove godine :O
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |