PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Teretana, utezi i sprave za vježbanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=115865)

zkljaja 10.02.2017. 12:44

Street workout je meni poslje mjesavine pl i bb bio toliko dosadan da to nisu istine i u mj dana izgubio sve kao i da nisam mjesec dana radio nista...

Doktor O 10.02.2017. 12:54

Citiraj:

Autor vedran031 (Post 3020943)
Sitnu bol sam imao u desnom laktu i jednom sam u lijevom ramenu pokidao ligamente kada sam radio potisak iza glave dok sam radio ramena pa mi je jedna strana pobjegla previse iza (obicna ravna sipka i mislim 80kg utega) a nikog nije bilo da mi pripomogne.

Ali problem je sto nikada nisam bio 100% zagrijan (nisam rerna da se zagrijavam :D), krenio sam sa 14godina tako da nisam bio previse pametan :D

Sada vjezbam street workout ali vratit cu se opet u teretanu ako ne odem na neki borilacki sport

Strgao si se radeći nezagirjan i nepravilno i pogađam, nekako je teretana kriva?

Samo ti ostani na streetu, takvi ni ne trebaju u gym ić :lol2:

Guls 10.02.2017. 12:55

Citiraj:

Autor Toorop (Post 3020565)
Ili je nesto skrivio pa se mora iskupiti? Ili je to način zavođenja kada čovjek uđe u godine @Guls ? :respekt::D:beer:

A s godinama (džaba ti teretana) žena postane jača od muža i ako ne napraviš - ode prst :D u najboljem slučaju jel, i onda se muškarac ili pokori kućanskim poslovima ili propije u birtiji :no2drug:

vedran031 10.02.2017. 14:18

Citiraj:

Autor Doktor O (Post 3021760)
Strgao si se radeći nezagirjan i nepravilno i pogađam, nekako je teretana kriva?

Samo ti ostani na streetu, takvi ni ne trebaju u gym ić :lol2:

Nisam rekao nezagrijan ali nisam bio koliko sam trebao, i nisam rekao da je teretana kriva

Ali sam radio sa velikim kilazama i cesto je teretana bila prazna (u terminu kada sam ja isao) pa sam morao riskirati

I na streetu sam ozlijedio rame kada sam radio sklekove ali sa utegom na ledima :D

Toorop 11.02.2017. 19:07

Citiraj:

Autor Guls (Post 3021762)
A s godinama (džaba ti teretana) žena postane jača od muža i ako ne napraviš - ode prst :D u najboljem slučaju jel, i onda se muškarac ili pokori kućanskim poslovima ili propije u birtiji :no2drug:

Hahaha, damn, nisam tako očekivao odrasli život :P :lol2:

Citiraj:

Autor vedran031 (Post 3021797)
Nisam rekao nezagrijan ali nisam bio koliko sam trebao, i nisam rekao da je teretana kriva

Ali sam radio sa velikim kilazama i cesto je teretana bila prazna (u terminu kada sam ja isao) pa sam morao riskirati

I na streetu sam ozlijedio rame kada sam radio sklekove ali sa utegom na ledima :D

Ako radiš pravilno i kako spada, spotter sam po sebi ti ne treba, jer nikada ne dizes tezinu vecu od svog apsolutnog maksimuma, zar ne? Nikakvi rizici samo dobro koncipiran program treniranja... I koliko su to velike kilaze? Ja sam radio 3x BW čučanj pa mi ništ nije bilo :D :D

vedran031 11.02.2017. 23:49

mlad, lud, pun energije, zeljan zeljeza i eto shit happens :D

windfucker 11.02.2017. 23:55

Citiraj:

Autor Guls (Post 3021762)

Il' oboje, što je češći slučaj, zapravo :D

MegaSkot 26.02.2017. 22:10

6 tjedana ozbiljne ishrane i treninga, idemo dalje. :)

http://i.imgur.com/SFOmuee.jpg

Mrcina 26.02.2017. 23:10

Bravo, samo peglaj do kraja

Toorop 27.02.2017. 15:14

Citiraj:

Autor MegaSkot (Post 3028992)
6 tjedana ozbiljne ishrane i treninga, idemo dalje. :)

http://i.imgur.com/SFOmuee.jpg

A jesi se baš morao slikati s gaćama? :P :D

Samo jako dalje peglaj, koliko dugo planiraš držati dijetu i spuštati kile? :)

MegaSkot 27.02.2017. 20:18

Narednih godinu dana neću mijenjati način ishrane i vježbanja, to je sigurno.

Nije baš neka dijeta, 140UH na dan, pa će ići gore. :)

Toorop 27.02.2017. 20:25

Pa da, nisam mislio direkt kao dijeta dijeta već takav način prehrane :D Ugl, to je to, znaš kud želiš i kako želiš! Kao što moddiraš kućišta sad' moddiraj svoje tijelo :P

Ja sam danas počeo sa prvim treningom nakon 3mj pauze, i svih silnih bolničkih kreveta i operacija i borbe za život, nekih -10kg je palo, snaga je jednaka nuli ali šta je tu, ovo je valjda povratak na duže vrijeme bez pauza i bez usranih ozljeda ili da tijelo demolira samo sebe + da napokon napadnem EU Rekord i WR u čučnju :)

MegaSkot 27.02.2017. 20:36

Svaka čast. :)

Znaš kako, napunio sam 40 godina i riješio da napravim ono što nisam nikad, potpunu transformaciju, postavio sam si baš visoke ciljeve.

U zezanju kažem ljudima: ja sam poslijednji mod.

Uz čovjeka kog sad plaćam, mislim da neće biti problema, ne vuče me junk food i sl, čak je i on oduševljen napredkom i mojom točnošću u ishrani. Na treningu konačno osjećam svaki mišić i sve je bolje.

Neću da pričam koliko sad imam više volje da prošetam sa klincom i sl.

Fotkanje je obavezno svaka dva tijedna i onda gleda šta da mijenja u ishrani.

Toorop 27.02.2017. 20:42

To je to, kada bi samo ljudi shvatili takve stvari, koliko samo zdravo tijelo može olakšati i poboljšati nečiji život, to je čudo jedno.

Uživaj u plodovima svoga rada i neka te to hrani za dalje! :)

Halos 27.02.2017. 21:00

Mene "festanje" oporavilo, 2 godine slampave teretane i sada jedno 3-4 mj pod novim rezimom, drugi covjek. Krenulo je sa jutarnjim trcanjem i hladnim tusevima, a zavrsilo je tako sto se bojim kako ce izgledat kad krenem bas pazit na prehranu i promijenim gym a s obzirom da sam se zakucao na dosta slaboj low cost prehrani. Ono sto je konstanta je to da vidim razliku na tjednoj bazi, od kondicje do snage a i snage volje. Jedem 2 puta dnevno, od 12h do 20h mada se nekad zalomi i 3 puta a i poslje 20h ali konstanta je dobra, obicno sam gladan brutalno, a recimo prvi obrok su mi 3 jaja i 200g zobenih sa pnt butterom sa dodatcima u varijacijama. Sve navedeno su glavne promjene koje sam napravio i osjecam se doslovno najbolje ikad.
To be continued...

I da, glavni motivi: uzasna kondicija i kicma u totalnom rasulu, znam da se ce neki naci u ovome pa da znate, sve se da, al fkt se da. Ne znam, ako nekoga bas zanima mogu objasnit kako je tusirat se full hladnom vodom od 10. Do 2.mj.. :D

Guls 27.02.2017. 21:30

Citiraj:

Autor Halos (Post 3029490)
Ne znam, ako nekoga bas zanima mogu objasnit kako je tusirat se full hladnom vodom od 10. Do 2.mj.. :D

Mislim da bi ja svog pimpeka s pincetom izvlačio van iz utrobe :D

MeanBoss 27.02.2017. 21:44

Citiraj:

Autor Guls (Post 3029514)

A nešto slično kupanju u Cetini u 4-tom.. :) ja sam nakon svoje utrke u 10-tom mjesecu, 110km Dalmacija Ultra Trail sjebo ahilova tetivu, sad nakon tri mjeseca alkohola, svaka od smeća od hrane odlučio baš pazit kako i šta.. Jer ni prije nisam baš prehrani posvetio previše pažnje, al sad sam odlučio napravit iskorak.. Ide super, rezultate ću vidit za Max dva mjeseca, jer ipak sam 7-8kg nabacio! :)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Halos 27.02.2017. 21:59

Citiraj:

Autor Guls (Post 3029514)

Prvi put kad sam ulazio pod tus, odnosno prvih 15 puta, 10 minuta pripreme i "fuck it" sema, nakon nekog vremena stone cold pristup, udjes odradis , izlazis sa osjecajem da nisi taj dan mogao zivjet bez hladnog tusa a jedva si usao pod njega. Cudan combo.

vorda22 28.02.2017. 00:07

ok, meniskus je izrezan, sad se mogu vratit nazad. :)

trebaju mi multivitamin/multimineral, whey izolat i neki amino miks za pre/during workout. nista sa stimulansima zbog cuke :)...jel se isplati narucivati iz eu, ili su cijene dobre i kod nas?

MegaSkot 28.02.2017. 00:46

Prešao sam na Myprotein i zadovoljan sam, sve njihovo.

Guls 28.02.2017. 09:34

Multivitamin - ako baš moraš, Natural Wealth ABC ultra kompleks - cca 150kn za 60 dana.
Inače preporučam samo voće i povrće, otkantaj sintetske vitamine.

Whey izolat - Optimum Nutrition je neka zlatna sredina, no opet, samo ako baš moraš.

Dottore 28.02.2017. 10:19

Citiraj:

Autor Guls (Post 3029689)
Multivitamin - ako baš moraš, Natural Wealth ABC ultra kompleks - cca 150kn za 60 dana.
Inače preporučam samo voće i povrće, otkantaj sintetske vitamine.

Whey izolat - Optimum Nutrition je neka zlatna sredina, no opet, samo ako baš moraš.

Jesi li probao Twinlab Dualtabs?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Guls 28.02.2017. 10:36

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3029708)
Jesi li probao Twinlab Dualtabs?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Nisam, već dugo ne koristim vitamine. Razlog je što sam nakon godine dana korištenja različitih vitaminskih pilula počeo dobivati crveni osip po koži te osjećaj pečenja i zatezanja. Ili sam previše gutao ili mi baš nisu sjeli.

Dobri su?

zkljaja 28.02.2017. 12:42

Ono kad pricate o suplementima kao da rezultate vidite odmah, a razlika je prakticki samo u okusu i cijeni..

Toorop 28.02.2017. 14:41

Baš to haha, a i mislim, prije bi rješio prehranu kako spada nego kupovao suplemente i vitamine i minerale.. Ne znam kad' sam zadnji put u sebe stavio whey ili neke vitamine ili minerale ili bcaa haha. Mislim da sma zadnji put vitamine i minerale iz tablete stavljao u sebe kada sam zanju ložu potrgao, pa sam samo gutao tablete i hranu da to zalječim čim prije...

@Halos - bio sam u par navrata tako probavao te sheme, hladni tuševi pa vreli, ili samo hladni ali nisam imao dovoljno muda za nastaviti hahaha, plus kompi dolje se nije svidjelo :D :D Also, što je s ledjima ako smijem znati?

vorda22 28.02.2017. 15:52

a gle, netko da pare za trenera, netko za suplemente, a netko ne trosi na takve stvari. slazem se da na ovom nivou rekreative to tako i tako nema prevelike veze...

MegaSkot 28.02.2017. 15:56

Sad već dolazimo do toga što je cilj. :)

Rekreativcu je dovoljno samo to što ima volje da ode u teretanu, vozi bajs i sl.

Kad pričamo o nekim jačim ciljevima, onda nam treba plan, kako do toga.

Suplemente koristim samo poslije teretane i ne više.

800gr mesa, 5 jaja, 170gr riže ili 700gr batata je posao, uz redovne obroke na svaka 4 sata. :beer:

vorda22 28.02.2017. 16:00

definiraj "jace" ciljeve? :)

MegaSkot 28.02.2017. 16:19

Za mene osobno: skinuti 25kg sala i nabaciti bar 15kg mišića. :D

Toorop 28.02.2017. 16:22

Običnom čovjeku u gymu koji odlazi tamo rekreativno i bez ikakvog višeg cilja u smislu natjecanja ili nekog jakog defkanja/yebacke mase mislim da ne treba ni whey ni amino kis ni išta drugo osim dobro složene prehrane.. ali to je samo moje mišljenje.. mislim, ne osjetiš nikakvu razliku da ga yebes, pogotovo ne od amino kiselina ili kakvog whey-a, ako uzmemo u obzir da je prehrana na nivou :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41.