PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

partwish 06.09.2022. 12:37

https://i.imgur.com/9HqDgcu.jpg

Meni je ovo recimo genijalno.

Blue Spirit 08.09.2022. 13:16

Where The Crawdads Sing 2022

Ugodno izneneđenje ... nisam imao nikakvih ocekivanja a dobio sam i više nego solidan film. :chears:

Poceo gledat u 1:30 ujutro i pogledao ga bez da sam zaspao ili ubrzavao (prekocio) neke scene. :goood:

Ako vas zanima dobra drama, blagi ljubic i misteri; kojoj se radnja odvija u prirodi sa lijepim pejzažem ne tražite dalje. :zdero:

pogi 08.09.2022. 13:24

došao novi Thor u videoteke

LAcy 08.09.2022. 18:21

Citiraj:

Autor pogi (Post 3622470)
došao novi Thor u videoteke

Mehh, odavno vec ne mogu gledati Marvel filmove. Debilni su mi, nit su komedija, nit su akcija. Vise kao neke parodije na same sebe. Al' adj, mogu bacit pogled. Vidim da sad imaju i she-thor :D

Tajl3r 08.09.2022. 18:33

+5

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

coconut 08.09.2022. 18:33

Pogledao nekidan onaj novi Matrix. Žali Bože vremena. Nije mi jasno što je to trebalo KR obzirom da je odavno izjavio da nema potrebe za lovom jer je ima dovoljno za x života.

LAcy 08.09.2022. 18:55

Zadni Matrix je parodija i cini mi se da je namjerno tako napravljena. A sto je Keanu Reeves to trebalo? Pa valjda mu je dosadno. Ne treba mu ni John Wick ni sve sto snima od kada je to izjavio.

dada-as 08.09.2022. 19:16

Where The Crawdads Sing 2022

odlicno slazem se, a ovaj Thor neznam, navijao sam za Balea da ga rijesi. Bale ko da je zalutao u film, ovi snimali tresh sprdacinu a ovaj glumio za oskara.

aCCelerator 08.09.2022. 19:51

novi Thor, ok za jednom pogledati, humor nije bas na razini nekoj, bale i crowe odlicni, sve u svemu daleko od najgoreg marvel filma...

Mommistake 08.09.2022. 19:54

Citiraj:

Autor coconut (Post 3622558)
Pogledao nekidan onaj novi Matrix. Žali Bože vremena. Nije mi jasno što je to trebalo KR obzirom da je odavno izjavio da nema potrebe za lovom jer je ima dovoljno za x života.

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3622562)
Zadni Matrix je parodija i cini mi se da je namjerno tako napravljena. A sto je Keanu Reeves to trebalo? Pa valjda mu je dosadno. Ne treba mu ni John Wick ni sve sto snima od kada je to izjavio.

Pa osim što je s svakim od njih drmnuo jedno 30 milijuna dolara, šta mu to treba...

Prvo to mu je posao.
Drugo, dobiva oko 30 milja po filmu.
Treće, nemaju svi loše mišljenje.
Četvrto, i sam ima agente, i sam prati internet. Možda je to njegov maksimum? Možda zna svoj status na sceni i u Hollywoodu. Itd.

c-shadow 08.09.2022. 22:56

Dio familije već ranije u kinu pogledao onog novog Thora. Danas pogledao i ja s ostatkom iz videoteke.

Ajme užas, 5 puta skoro odustao... inače nemam ništa protiv Marvel izdanja, dapače, ali ovo... još sam u šoku na što sam to pogledao.
Cijelo vrijeme filma se pitam jel to namjerno neka parodija u stilu Mel Brooksa na inače dosad ozbiljne filmove o Thoru. Ili su fakat takva vremena došla da je to sad normalni akcijski film o superjunacima?
Priča tanka. Kao da im je falilo budgeta, kostimografija jadna, efekti i animacije isto ispod standarda. Svaki put kad digne Stormbrakera baš se vidi ko da je od stiropora napravljen.
Mighty Thor, She-Hulk,... wtf što je iduće?

LAcy 09.09.2022. 05:33

A od cega si mislio da je? Znas li ti posto je Uru danas? :D

Poceo gledati Thora jucer. Koja sprdacina od filma, kao da gledam Dum and Dummer, samo sto je prvi D&D bio smijesan a Thor bas i nije. Nije mi nejasno sto zele postici sa takvim filmovima. I njima su dopizdili filmovi o superjunacima pa se sprdaju?

Omerta 10.09.2022. 23:00

Ne, ovo nisam mogao dovršiti, The Northman (2022). Bože kakva glupost od filma, i vi svašta preporučite ovdje.

Tajl3r 10.09.2022. 23:47

definitivno nije za svakoga
Thor zadnji ovo neka parodija ili sta
nez 1/5

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Mommistake 11.09.2022. 10:33

Jučer se žena zaželila komedije, na Netflixu vidjeli "Me Time" s Hartom... Inače ga ne volim, ali nakon ovoga jučer, pao mi je još dvije stepenice. Ni k od komedije. Svaki film isti. 3/10

Mladenxy 11.09.2022. 16:43

Nope

Sasvim OK film, alegorija na filmsku industriju ali funkcionira jako dobro i kao klasični SF thriler.

pogi 11.09.2022. 20:26

Pogledao sam i ja Thor:Love and Thunder.

Pa dobro ono... i ovaj i Thor film prije njega bacaju na zahebanciju kao i Guardiansi.
Nije baš tako loš, još ako ste fan MCUa, pogleda se bez beda.

Mirkopoter 11.09.2022. 20:44

Citiraj:

Autor pogi (Post 3623182)

Pa dobro ono... i ovaj i Thor film prije njega bacaju na zahebanciju kao i Guardiansi.

Meni je Ragnarok ozbiljan film za jedan Love & Thunder.

Sn4k3 11.09.2022. 20:49

Citiraj:

Autor pogi (Post 3623182)

Sličan zaključak i kod mene, samo što sam ga ja čak gledao u kinu, jbga hype radi svoje :)
Na kraju filma ekipa i ja smo samo slegli ramenima i rekli "pa ok je" :D

pogi 11.09.2022. 20:53

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3623189)
Meni je Ragnarok ozbiljan film za jedan Love & Thunder.

Ma da, možda sam malo glupu usporedbu napravio, ali isto ima zahebancije u njemu

Mommistake 19.09.2022. 08:23

Ovaj vikend nisam mogao iz stana iz osobnih razloga pa sam odlučio pogledati Hobbit, ali extended verziju prvi puta.

Ne bi razglabao o filmu, svi sve znamo, no u extended verziji u 3. dijelu se ustvari vidi kako Alfrid umre. :D Po meni najvažnija izostavljena scena u filmu. :D

Smrad pohlepni, neka ti je tako... :D :D :D

Za one koji se više ne sjećaju, Alfrid je ono smeće od čovjeka koji je kao nekakav savjetnik "gradolnačelniku" Dale-a, žuti zubi, nosi suknju na kraju. :D

pogi 19.09.2022. 14:58

Fresh (2022, neću namjerno stavljati link)

Bolestan film, koji me vukao da pogledam do kraja. Na kraju sam se zamislio da li nešto tako postoji u stvarnosti.

brodjo 19.09.2022. 15:52

Citiraj:

Autor pogi (Post 3624975)

Bolestan film, koji me vukao da pogledam do kraja. Na kraju sam se zamislio da li nešto tako postoji u stvarnosti.

+1 za Fresh, zanimljiv film za pogledat

kopija 19.09.2022. 18:44

Nešto za cijelu obitelj.

Hamm 20.09.2022. 09:45

Citiraj:

Citiraj:

Autor brodjo (Post 3624986)
+1 za Fresh, zanimljiv film za pogledat

+2 :D za Fresh. :D Kraj je takav ko da sam ga ja pisao. :D

LAcy 20.09.2022. 17:26

Three Thousand Years of Longing neobican film, "Aladdin for adults" (ne, nije xxx). Nisam pogledao trailer, imao sam vrlo niska ocekivanja al' na kraju ga pogledao u komadu. Svakako jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme.

Za ljubitelje holodeck epizode, ima nesto slicno samo sa obdarenim zenskim predstavnicama... koje imaju vlastitu gravitaciju :D

Mirkopoter 20.09.2022. 23:49

Citiraj:

Autor Hamm (Post 3625131)
+2 :D za Fresh. :D Kraj je takav ko da sam ga ja pisao. :D

Prekršio sam pravilo gledanja filmova samo iznad 7 ocjene i ajde, nije Fresh loš, oke za pogledati i zaboraviti, ali mogao je biti puno bolji. Glupe i nelogične odluke likova su dovoljne da ocjena ne ode preko moje sedmice.

Hamm 21.09.2022. 11:21

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3625261)
Three Thousand Years of Longing neobican film, "Aladdin for adults" (ne, nije xxx). Nisam pogledao trailer, imao sam vrlo niska ocekivanja al' na kraju ga pogledao u komadu. Svakako jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme.

Za ljubitelje holodeck epizode, ima nesto slicno samo sa obdarenim zenskim predstavnicama... koje imaju vlastitu gravitaciju :D

Dobar je film. :) Jako me podsjeća na https://www.imdb.com/title/tt0756683/

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3625360)
Prekršio sam pravilo gledanja filmova samo iznad 7 ocjene i ajde, nije Fresh loš, oke za pogledati i zaboraviti, ali mogao je biti puno bolji. Glupe i nelogične odluke likova su dovoljne da ocjena ne ode preko moje sedmice.

Film nije masterpis niti nešto poseban ali je zabavan. :D

dada-as 22.09.2022. 13:58

Citiraj:

Mislis da ovi koji se vode kao nestali su nestali na taj nacin?

@Speak no Evil
Covjek si zamisli kako bi se ponasao u takvoj situaciji, a ovi su skinuli tocno onako kako bi se i ponasao... masterpiece

Ivo_Strojnica 22.09.2022. 14:07

Citiraj:

Autor dada-as (Post 3625680)
@Speak no Evil
Covjek si zamisli kako bi se ponasao u takvoj situaciji, a ovi su skinuli tocno onako kako bi se i ponasao... masterpiece

Apsolutno se ne bi tako ponaša, film mi je zbog toga baš bezvezan.

Nakon toliko red flagova, tko bi pametan osta uopće sa njima?
A da ne spominjem fizičke obračune i ostala nametanja....totalno nerealan film sa mog gledišta.

dada-as 22.09.2022. 14:23

Ja sam mislio dok vec nije bilo red flagova, dok su vec saznali sto je na stvari. ja osobno nebi otputovao kod njih u prvom koraku jer mrzim putovanja, a jos manje otic nekam kod nekih random xyz ljudi...

Ali znam mnogo ljudi koji bi tako i koji bi ignorirali sve te red flagove i na kraju bi se ponasali tocno tako kako su se i ovi ponasali.
P.S. zbog tih red flagova je zanimljiv film i kako su ih i na koji nacin i s kojim razlogom ignorirali...

Matebaron 22.09.2022. 15:29

Citiraj:

Meni je taj film dosadnjikav i razvučen ko muda Marjanova, odustao sam 10 minuta prije kraja.
Fresh se i meni dosta svidio. The Black Phone također. Sinoć smo pogledali Fall, i čisto je ok.

Psycho 23.09.2022. 09:08

Citiraj:

Citiraj:

Autor Hamm (Post 3625432)
Dobar je film. :) Jako me podsjeća na https://www.imdb.com/title/tt0756683/

sinoc pogledao, isto razmisljanje da me podsjecao na Man From Earth kad su u hotelu u istanbulu. Kasnije razvijanje mi je razvodnilo film, ali nakon dugo vremena prvi film koji nisam prekidao odlaskom na wc ili gledanjem u mobitel.

jako mi se svidio moram priznati.

Hamm 23.09.2022. 14:34

Ovo bi moglo biti fun :)

dada-as 24.09.2022. 09:31

Ajd pogledaj pa javi. british je, a ti britanci nekad znadu skrenut...

kopija 25.09.2022. 18:02

Ovo je prejebeno, tri puta sam gledao prvih 10 minuta u neuspješnom pokušaju da uhvatim camera cut.
Al nema ga, sve je jedan dugački shot, kombi scena je majstorska.
Hvala Netflixu na donaciji :care:

xlr 28.09.2022. 12:09

A jeste me navukli s tim Freshom... I jos cekam taj kraj, mislim si ma sta ce sad biti, neki plot twist kadli ono... Mrsavooo ko glavna glumica :D

thesaint255 28.09.2022. 12:34

Taj Fresh je stvarno krs od filma....

Da su recimo sredili foru gdje ova mala mrsava koju je zarobio na kraju pukla mentalno i pridruzila mu se u njegovim aktivnostima bi bilo bolje nego ovo sta je bilo na kraju

LAcy 29.09.2022. 09:39

Dobio sam (ne)obicno pitanje, da preporucim hrvatski film i ostao zatecen. Ne sjecam se kad sam zadnji put gledao neki hrvatski film. Googlam, naletim na https://www.imdb.com/list/ls033431824/ a tamo na vrhu film iz 1959 :D

Jel' ima neki noviji ili opcenito neki za preporuciti a da je dobar i zanimljiv strancima? I da ima engleske subtitlove :)

Mirkopoter 29.09.2022. 09:40

Ničija zemlja ili Metastaze.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19.