![]() |
|
Where The Crawdads Sing 2022
Ugodno izneneđenje ... nisam imao nikakvih ocekivanja a dobio sam i više nego solidan film. :chears: Poceo gledat u 1:30 ujutro i pogledao ga bez da sam zaspao ili ubrzavao (prekocio) neke scene. :goood: Ako vas zanima dobra drama, blagi ljubic i misteri; kojoj se radnja odvija u prirodi sa lijepim pejzažem ne tražite dalje. :zdero: |
došao novi Thor u videoteke
|
Citiraj:
|
+5
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Pogledao nekidan onaj novi Matrix. Žali Bože vremena. Nije mi jasno što je to trebalo KR obzirom da je odavno izjavio da nema potrebe za lovom jer je ima dovoljno za x života.
|
Zadni Matrix je parodija i cini mi se da je namjerno tako napravljena. A sto je Keanu Reeves to trebalo? Pa valjda mu je dosadno. Ne treba mu ni John Wick ni sve sto snima od kada je to izjavio.
|
Where The Crawdads Sing 2022
odlicno slazem se, a ovaj Thor neznam, navijao sam za Balea da ga rijesi. Bale ko da je zalutao u film, ovi snimali tresh sprdacinu a ovaj glumio za oskara. |
novi Thor, ok za jednom pogledati, humor nije bas na razini nekoj, bale i crowe odlicni, sve u svemu daleko od najgoreg marvel filma...
|
Citiraj:
Citiraj:
Prvo to mu je posao. Drugo, dobiva oko 30 milja po filmu. Treće, nemaju svi loše mišljenje. Četvrto, i sam ima agente, i sam prati internet. Možda je to njegov maksimum? Možda zna svoj status na sceni i u Hollywoodu. Itd. |
Dio familije već ranije u kinu pogledao onog novog Thora. Danas pogledao i ja s ostatkom iz videoteke.
|
A od cega si mislio da je? Znas li ti posto je Uru danas? :D
Poceo gledati Thora jucer. Koja sprdacina od filma, kao da gledam Dum and Dummer, samo sto je prvi D&D bio smijesan a Thor bas i nije. Nije mi nejasno sto zele postici sa takvim filmovima. I njima su dopizdili filmovi o superjunacima pa se sprdaju? |
Ne, ovo nisam mogao dovršiti, The Northman (2022). Bože kakva glupost od filma, i vi svašta preporučite ovdje.
|
definitivno nije za svakoga
Thor zadnji ovo neka parodija ili sta nez 1/5 Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Jučer se žena zaželila komedije, na Netflixu vidjeli "Me Time" s Hartom... Inače ga ne volim, ali nakon ovoga jučer, pao mi je još dvije stepenice. Ni k od komedije. Svaki film isti. 3/10
|
Nope
Sasvim OK film, alegorija na filmsku industriju ali funkcionira jako dobro i kao klasični SF thriler. |
Pogledao sam i ja Thor:Love and Thunder.
Pa dobro ono... i ovaj i Thor film prije njega bacaju na zahebanciju kao i Guardiansi. Nije baš tako loš, još ako ste fan MCUa, pogleda se bez beda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na kraju filma ekipa i ja smo samo slegli ramenima i rekli "pa ok je" :D |
Citiraj:
|
Ovaj vikend nisam mogao iz stana iz osobnih razloga pa sam odlučio pogledati Hobbit, ali extended verziju prvi puta.
Ne bi razglabao o filmu, svi sve znamo, no u extended verziji u 3. dijelu se ustvari vidi kako Alfrid umre. :D Po meni najvažnija izostavljena scena u filmu. :D Smrad pohlepni, neka ti je tako... :D :D :D Za one koji se više ne sjećaju, Alfrid je ono smeće od čovjeka koji je kao nekakav savjetnik "gradolnačelniku" Dale-a, žuti zubi, nosi suknju na kraju. :D |
Fresh (2022, neću namjerno stavljati link)
Bolestan film, koji me vukao da pogledam do kraja. Na kraju sam se zamislio da li nešto tako postoji u stvarnosti. |
Citiraj:
+1 za Fresh, zanimljiv film za pogledat |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Three Thousand Years of Longing neobican film, "Aladdin for adults" (ne, nije xxx). Nisam pogledao trailer, imao sam vrlo niska ocekivanja al' na kraju ga pogledao u komadu. Svakako jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme.
|
Citiraj:
Prekršio sam pravilo gledanja filmova samo iznad 7 ocjene i ajde, nije Fresh loš, oke za pogledati i zaboraviti, ali mogao je biti puno bolji. Glupe i nelogične odluke likova su dovoljne da ocjena ne ode preko moje sedmice. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
@Speak no Evil Covjek si zamisli kako bi se ponasao u takvoj situaciji, a ovi su skinuli tocno onako kako bi se i ponasao... masterpiece |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Fresh se i meni dosta svidio. The Black Phone također. Sinoć smo pogledali Fall, i čisto je ok. |
Citiraj:
Citiraj:
jako mi se svidio moram priznati. |
Ovo bi moglo biti fun :)
|
Ajd pogledaj pa javi. british je, a ti britanci nekad znadu skrenut...
|
Ovo je prejebeno, tri puta sam gledao prvih 10 minuta u neuspješnom pokušaju da uhvatim camera cut.
Al nema ga, sve je jedan dugački shot, kombi scena je majstorska. Hvala Netflixu na donaciji :care: |
A jeste me navukli s tim Freshom... I jos cekam taj kraj, mislim si ma sta ce sad biti, neki plot twist kadli ono... Mrsavooo ko glavna glumica :D
|
Taj Fresh je stvarno krs od filma....
|
Dobio sam (ne)obicno pitanje, da preporucim hrvatski film i ostao zatecen. Ne sjecam se kad sam zadnji put gledao neki hrvatski film. Googlam, naletim na https://www.imdb.com/list/ls033431824/ a tamo na vrhu film iz 1959 :D
Jel' ima neki noviji ili opcenito neki za preporuciti a da je dobar i zanimljiv strancima? I da ima engleske subtitlove :) |
Ničija zemlja ili Metastaze.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |