![]() |
Challenge accepted :D
Al kada smo vec kod oklada, Sile ti mi dugujes vec kunu, al sam sada zaboravio za sta tocno al znam da sam dobio :) |
Htio sam napisat irvin, sta da ti radim Bane stalno si mi u mislima hehe
Max popusio sam kunu jer imas plasticno smece od mjenjaca zadnjeg. |
Da, da.
Sada si me podsjetio :) |
Nisam te podsjetio nego sam ti rekao. Imas cesme, zato ti i upada lanac u zbice, shimano ftw
|
Citiraj:
|
ovo se zove uspon:) http://www.np-sjeverni-velebit.hr/no...ada-profil.jpg utrka je u sestom mjesecu...ajmo nabijanje konde i idemo na utrku.. http://www.tz-senj.hr/hr/biciklijada-uspon-na-zavizan
|
Citiraj:
P.S. vozijo je jaran Tomo (Vivasport) i veli da nije greda. Ja mu reko da vozim na poso i nazad pod normala (21km/1smjer) i veli da bidne mala maca. Živi bili pa oprobali! |
Citiraj:
Htio sam na to ic prosle godine, taman sam tad bio u Senju (al bez bicikla). Ako bi nesto mogli organizirat mozemo se okusat :) |
Odemo tamo. Spavamo u zavizanu, a onda idemo drugi dan po Premuzicevoj stazi do Rossijeve kolibe i nazad istim putem.
|
na moju vešalicu mogu da se kače 4 točka. Imam jarana u Senju, pa bi to moglo da bidne celovikendno veleBITovanje.
Imam jedno informatičko pitanje: Koja je planina 8x veća od veleBITa?? |
samo na sljeme vec krenes sa 250m visinske a tu ides od 0 NV..znaci mogli bi nes organizirat kad ima zainteresiranih..a poslje utrke na kupanje:)
|
Citiraj:
To bi mi se baš išlo :) |
cuo sam da zna jedino bit gadno ak se poklopi da puse bura..ak sudjeluje oko 500 biciklista kak vele to je onda stvarno lijep dogadaj..
|
Citiraj:
Citiraj:
Jer je bilo ekipe koja nije uzela duge rukave. |
Koliko sam vidio po slikama od prosle godine gore ima i djece, dakle ima svih uzrasta. Mora bit dobro :)
|
http://slobodnalika.com/novosti/9791...A+ZAVIZAN.html
dobis i grah na vrhu:) ak ti to nije motivacija onda neznam sta je.. |
evo nekih reporta sa trke iz 2009
Citiraj:
Citiraj:
|
Hehe, zvuci zanimljivo.
Ajmooooooooo! :D Bio bi stvarno gust otici tamo i pokusat to izvozit. Samo znam da u slucaju ako odem bit ce muke sa 2.3 gumama na bajsu :D I koliko vidim po onoj slici na startu u Senju većina (njih 99%) vozi na monticima :) |
Steta kaj nema vlaka, najbliže je brijem do Ogulina, Josipdola..Onda bi sam se sam s druge strane priključili na Oltare, ali to je daleko...Steta.
|
mislim da smo se ove zime navikli vozit po takvom vremenu kakvo je na vrhu..
moras nabavit ili posudit 2.1 gume:) znaci ekipa za zavižan se polako skuplja.. samo treba imat neku neku kondu za to(al za 2mj se da to nabit)..jer ak ti zadnjih 15km puse jako vjetar u prsa moze biti gadno i covjek se moze zeznut lako... |
Hehe kaciga obavezna - da vas vidim s 661 Compovima do gore :D
Di je šesti mjesec, ne znam šta ću sutra radit a kamoli za 2 mjeseca, ako ćete fakat bit za dogovorimo se i ubacimo bajkove u/na 2-3 auta i palimo, imaš sat i pol do Senja. Kome trebaju 29-eri, 16" FTW :D |
kome trebaju shinovi? :D
sajba izravnata, gumu sredim danas :) sutra kasno popodne gore? ili srijedu popodne? ili cetvrtak? ili svaki dan? :D |
Sljeme
Oćel ko u Sljeme sjutra??
Svejedno mi je kad se ide, samo da se vrnem do 16h doma (Soblinec) pa da merem u noćnu. |
Odsolirao sam Strmopec, bas po mom gustu...malo puse, al´ koga briga ;)
Suma je pocela listati, tak da do vikenda mozda budemo u zelenom ambijentu - jedva cekam. Mislim da se do Zavizana uopce nije problem popeti, doduse ima dosta visinskih ali ima vremena i vozi se po odlicno utabanom makadamu tak da samo ledjero...dole treba ici po planinarskoj stazi do Oltara (prosao sam ju ja pjesice preko nekoliko puta), kakava cesta :D ...meni se takodjer ne svidja copor od 500 biciklista, radje navratim u vlastitom aranzmanu i u miru posjetim Zavizan. |
Citiraj:
|
Destro i Sile, mi krecemo u 8, nadam se da vam to nije prerano..? slobodno mi sibnete brojeve moba u inbox da vas kontaktiram.
|
Citiraj:
Danas sam se malo raspitivao oko alata, htio bih skompletirat sve da mogu normalno prčkat po bajku. Uz pretpostavku da imbuse imate i da nemate neke divlje nabe poput mene - 250kn cca dođe shimano/truvativ alat za pogone sa vanjskim ležajem, skidač kazete i chainwhip. Set T imbusa je 225kn. comet.hr Samo nemaju jebeni viličasti ključ 28x3mm za šitmano nabu. -.- |
ekipa za kolko mogu prodat godinu dana stare avid juicy 3 sa rotorima g2 (180/160), adapterima i rezervnim paknama?
|
400, do 500 max ako imaš sreće :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |