![]() |
Citiraj:
Zbilja pravo osvjezenje u zadnje vrijeme. |
--Double--
|
Blade Runner 2049, topla preporuka.
Moj osvrt je na linku dole, valjda će biti dobro ovaj put. (ne, neće, javlja playback error) Onda ćemo po seljački... http://youtu.be/TL1nhCt7MAc |
Pomoć.
Žena tražila upravo neki film. Navodno se radi o nekoj curi koja zarađuje prodajom odjeće preko interneta (ebay). Noviji bi trebao biti, možda netko zna? Hvala |
Citiraj:
😂😂 Girlboss! Doslovno 2 sekunde googlanja mommiiiiiii☺️☺️👍👍 Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
gledao u kinu, simpatičan film |
Citiraj:
Hvala, serija je to ipak. Citiraj:
|
Svi koji ste pogledali novi Blade Runner, ima li sličnu scenu iz prethodnog filma, mislim na monolog tears in rain. Ta je bila baš posebna.
|
Nema nešto tako upečatljivo. Ima jedna scena na početku, ali ni izdaleka tako značajna.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a opis njegove žene opisuje film The Intern |
Citiraj:
|
Meni samo da je znat šta je u tom filmu Blade Runner (prvom djelu) tako dobro, gledao sam taj film prije nekih 2-3 god, film je po meni teški prosjek bio..
Ono očekivao sam možda puno više jer ga komentari po netu dižu visoko, možda radi toga. Ovaj drugi nisam gledao. |
Problem je u tome što si ga gledao prije 2-3 godine, a ne 80-ih.
Ista stvar, gledao sam ga prije par mjeseci prvi put, ništa posebno mi nije bio, ali ista je stvar s dosta tih kultnih filmova iz 70-ih i 80-ih. Danas jednostavno nisu na razini glume, produkcije, efekata...ali ne treba ih gledati na taj način. |
Pogledaj filmove iz tog žanra iz tih godina pa će ti bit sve jasno. Malo ih je koji su ostali i danas popularni i ostavili traga u tom žanru. Blade Runner je jedan od njih, kasnije se pokazalo koliko je bio zanimljiv ne samo zbog glume, atmosfere, glazbe, već i egzistencijalističkih tema koje je otvorio i koje su danas vrlo aktualne i bit će sve više. Davno sam ga pogledao i vraćam mu se rado, ima posebno mjesto u listi filmova koje volim.
|
ovaj blade runer iz osamdesdruge, skidam Blade Runner-The Final Cut 1982 BluRay 1080p, to ok? ili neka druga verzija
|
Ništa The Final Cut.
Skini si The Cut after the Final Cut Remastered 4K. |
zajebavaš ili?
https://en.wikipedia.org/wiki/Versions_of_Blade_Runner daj me nemaoj jebat da ima wikipedia stranica o verzijama filma, o jebemti državu |
Citiraj:
A moram malo, NHF :beer: |
Theatrical ti ima narrator voice tu i tamo i kraj duzi al necu spoilat, dok je to u director i final cut izbaceno, od potonja dva razlika je u masteriranju i ubacivanju cgi-a.. Naravno to je bolje i u odnosu na theatrical. Prvo gledaj final pa ak ces ikad htjet opet, pogledaj theatrical.
|
Citiraj:
Današnji filmovi su šuplji, bez priče, bez atmosfere.. svakih pet godina izađe jedan film da valja. Pošto je tema preporuka a ne rasprava, pogledao zadnje "Pirate s Kariba". Preporuka je da tih dva i po sata radite bilo što drugo. |
Citiraj:
Ako pričamo o Blade Runneru, onda smo u kontekstu tih filmova, nemoj mi sad vaditi Kirka Douglasa, Dustina Hoffmana i sl. |
Novi Blade Runner vrlo dobar, iako predug i razvučen.
Također, jeftini trikovi sa muzikom, silovanje "Vangelis" syntha i Emmerichovih truba svako malo :D Čak mi je i bolji od prvog dijela koji je IMO previše razvikan, a nije originalan (jer je napravljen po romanu). Moglo se komotno odrizati 30min bez da se išta gubi. |
kaj nije netko napisao da mu je pre kratak blade runner, tebi dug, oh :D
|
Skidam veceras Final Cut iz 2007. pa cemo vidjeti hoce li me ocarati ili ne.
Inace, nisam nikada gledao Blade Runnera :O :O :O |
Nije final cut iz 2008?
EDIT: Nije, vidim sad. |
Citiraj:
Tako valjda ni Kum trilogija nije originalna. Vrhunske filmske klasike snimljene po romanu bi valjda mogao do prekosutra nabrajat. |
A i knjiga na kojoj je baziran ne da je predugacka i jos nije cijela prabacena, nego vise manje samo osnovna koncepcija (i to pola)...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |