![]() |
Citiraj:
Meni je današnja vožnja bila gušt neviđeni. Vuco i ja se odvojili na Lonjščinu, i to je pun pogodak, spojili se s ostatkom na prvim klupicama i zajedno lagano dalje optimalnim tempom. Premišljali smo se od kombinacije-Cuks drop ili 20tke, u odnosu na prošli vikend 20tka je 10x prohodnija, pogotovo onaj dio do Hunjke smo izvozili ko iz pičke. Obavezan skok kroz potok, ostavio sam Broju1 razmak jer me stalno koči, pa se zaletio i to mi je vrhunac dana :D Nakon Njivica otišli dalje 20tkom i isprobali alternativnu stazicu da ne idemo kroz kanal pun lišća, opet pun pogodak, makar jedan korijen bi nekog mogao jako usrećit. Sve prepeglali odlično, jedino na kraju je neko zapalio šumu pa ima hrpa pepela od kojeg se ne vidi niš, veli neki susjed da je neki čiča palio lišće i uspio i sebe zapalit. Katastrofa. Osim toga šumarija je uništila Dotku, trećina staze je nevozljiva jer su smradovi rušili baš stabla preko stazice, jedino se sredina staze može proć po širokom dijelu. Sve u svemu preodlično. Lonjščina je moja solucija ubuduće. Sad idem pit, roštilj pomaknut na sutra, life is good :goood: |
|
ima ko adapter za avid elixir r sl 203?
Ja imam od hayes, al ne pase i ljut sam sad! :hitthewal: |
Cuki ovo je fora singlica, malo tehniciranja, dosta strmo. Od kanala je deset puta bolje nama normalnima :D
|
Slijedeci put kad budemo prali po 20ki, idemo lijevo na greben umjesto po onom kanalu pa desno prek potoka - tim grebenskim dijelom nema sansi da se fula skretanje na potok, ali ima jedan tehnicki detalj koji treba izvoziti ;)...uredjen, da se razmemo, pa da i to probamo.
...ona dva rahiticna drvceta ispod kojih se neki pokusavaju provuci ce biti prepiljena. Daklem, varijanta 20ke sa zaobilazenjem oba kanala. Postoji i varijanta zaobilazenja kanala na 52ojki, tam sa onim kamenim skokom - lijevo grebenom je fora singlica...samo sto je veca fora u´vatiti brzinu i skociti preko kamena :) |
Citiraj:
pazi, te kacige mogu biti jako teške.. mene zna jako razdrndati sa čung fung sranjem... a kad imaš kilu i nešto na glavi i vratu po korijenju... nije ugodno. (a motor se ipak malo drukčije ponaša na takvom terenu) ja se recimo divim lovrix-u kako uspjeva sa onim čudesom voziti. više te polomi kaciga nego bajk i eventualni pad. obavezno probaj prije kupovine. jer se meni dogodilo da mi veličina odgovara ali mi ne odgovara kalup same kacige. glava mi je... "sjebanog" oblika :D (ili je to kaciga) pa me žulja tamo gdje ne bi trebala. ja da danas kupujem kacigu... uzeo bi nešto za AM, ali full face. ima ih, jesu malo skuplje... ali bi bila win win situacija. :beer: |
960g je moja 661 comp 2, cijena je bila 600kn i od toga nema bolje kupnje.
|
Citiraj:
Ako već kupuješ kacigu novu, moja preporuka je da odmah kupiš pošteno. :) |
Mislim da dalje od te kacige ne treba trazit jer one skuplje su samo lakse.
Zaboravio staviti track od danasnje rute. Cuki ne znam dal cu sutra ic na Sljeme. Znat cu ujutro. Ak me nema do 10.15 ispred tunela nejdem, a i vrijeme bas i nije neko. EDIT: Sljedece u planu mi je ici na Stazu 71 po karti sljemena ili Staza 69 po blogu, sa time da bi isao 20kom do livade Danjka i onda tam trazio ovu stazu da se spojim na 69 jer mi ondaj dio po Markusevackom makadamu nije zanimljiv. |
Citiraj:
Neću ni spominjat enduro + ono kamenje na fotkama :D:beer: |
Gle.
mislim da bane nema 1kkn kuna da kupi kacigu laksu za jedno 200g od ove koju imam. Ja sam sa svojom zadovoljan, ne osjetim neku tezinu na glavi i jos niti jednom ju nisam osjetio. Ne znam kakva je Onyxu i Cuksu, al sigurno im se svidja jer da im se ne svidja bi ju prodali il ju vise nebi nosili ;) Vikendas il ne ja sam svojom kacigom zadovoljan. Sto se tice endura + kamenja, odvedem te tamo sljedeci put pa mi mozes pokazat kak da to odvozim :fiju: Sam ak se razbijes nemoj spominjat mamu i kaj bu ti rekla:beer: |
Moja kaciga je isto comp661. Ne solim pamet ko da sam ju samo pogledao.
Ok, bane nema para, al ima ljudi koji čitaju ovo. Dokle god na dropu tu kacigu možeš za 200kn nabavit, nova comp nema smisla jer je već šest stotina kuna ogromna cifra za kacigu. Ak netko ima 600 imat će i 1200kn u dogledno vrijeme. Naravno da ćeš me odvest, samo zaključujem prema nekim scenama da se nisi tuda provozo jer ti cohones nisu dovoljno veliki. Joj ne, sic štanga ti je prevelika. A možda stvarno to je tak strmo. Jebiga, nakon što je jed2i zabilježio onaj bijeg od rolla na pilani, nemreš mi niš reć da mi izbije tu sliku iz glave :D:D |
Cijeli spust sam se spustao tak da sam kocio samo sa prednjom jer mi je zadnja pri svakom vecem stisku rucice vibrirala da mi se je cijeli bajk tresao.
Dio sa kamenjem je zajeban i Crocus ga isto nije isao prelazit. Sigurno se moze prec ali mi nije sila da se potrgam na takvim dijelovima jer se ne moram dokazivat prek ekipom sa foruma kak sam cool ;) Jbga, naucit ces neke stvari kada dodejs u moje godine, a do onda pamet u glavu i vozi se kak oces, a ja cu ipak pazit na svoje zdravlje. |
Gle max, ovo što si sad napisao je ok, ali tak nisi reko zadnjih 10 puta. Svaki put ti je neš drugo bilo krivo. Ak tak paziš na zdravlje onda bi ti za laganini đaranje bilo dosta da si ostavio norca. Ili na što se isto vadiš, geometrija, uzet neku drugu ramu drugačije geometrije i GG.
Nije vrag da si ti isto čovjek sa 30+ godina? Ak nisi, kakve tvoje godine? U dvadesetima smo obojica, nemam 14 da me boli briga ak padnem, nije da skačem roadgapove po grmi ili nešto slično. Volio bih to probati, a jedino što me sprječava je misao na posljedice koje mogu biti itekako grde. Nikakav skill mi neće reći da to sad 100% sigurno mogu napraviti. Neke stvari koje ja znam nećeš nikad naučiti, isto tak neću niti ja neke koje ti znaš. Biciklizam nema veze s tim. Neopravdani trošak ima. Hell, meni je ovaj pitch pomalo neopravdan trošak kad vidim koliko se Nik vozi, ali kad tebe stavim u konkurenciju, onda mi je ipak lakše nekako jer se vozim ipak malo više od tebe :) Ok, možda sam premašio granicu dobrog ukusa, ak ti se ne sviđam tko te jebe. Uvijek sam direktan i ak shvatiš svaku moju riječ kao uvredu nema problema, reci tako i neću trošiti riječi. TL;DR: Mislim da si neopravdano potrošio pare na bajk koji nećeš nikad moći iskoristiti. Dovoljno direktno? :D EDIT: a i mene glupe stvari diraju fakat. Budala, šta ćeš... |
ugazili ste se u govno preko koljena, nema vise natrag :D
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo. ovo spada u ostalo? al ajde, idem otvoriti jos jedno pivo, ovo ce biti dobra noc predosjecaaam :D |
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l9...dqd3o1_500.jpg
Zivio ti meni Destro :chears:, kada me sljedeci put vidis na Sljemenu mos me pocastit pivom :goodnite: |
Citiraj:
@destro i max - nemojte da vas ja moram ucit kak se vozi pizda mu strinina :) dogovorite se koji placa cugu :D |
Citiraj:
|
Pa to je najmanji problem ;)
Jebem ti tokara. |
Jel sjebo neš ili je sve ok prošlo?
|
Lanac SRAM PC991, na akciji za 199kn u Kendlu.
|
keindl otvara novu poslovnicu u kustošiji, preko puta mupa...
:beer: |
Ljudi ne svađajte se jebemu - ovo u 4 ujutro zbog tu nekih moram pisat :P
Jedva čekam da odradim i ja neku vožnju, tj jedva čekam da mi prokleta liga završi, onda sam svaki drugi dan na Sljemenu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam jucer u protei uzo pc951 za 150kn Krenuo sada ponovo na Sljeme al sam doso sam do ribnjaka i vratio se nazad. Kocnica me i dalje zajebava i fakat ne znam u cem je problem. Sve sam stegnuo jucer navecer, cak sam stavio i podloske ispod kaliper jar mi se cinilo da mi pakne malim dijelom koce po spideru ali ni to nije pomoglo. |
meni trenutacno isto tak vibrira zadnja kocnica al vjerovatno je kod mene zbog toga jer je rotor dosta potrosen..
a sta se tice prepirka sa destojom i iskoristivosti bajka to je tak bezveze kad renesis sve dere sa ht-om..uzalud vam razno razne vilice,hodovi i slicne stvari..em sta je brzi,em se lakse i brze penje i ima vise snage za spust..sta se mene tice fulka me nebu tak skoro vidila... |
Meni je rotor nov. imam 60ak km sa njime, jucer mi je bila druga voznja sa njime. U cervrtak mi je Dario centriro kotac i nakon toga se je problem pojavio. Budem danas sve rastavio i ponovo pregledao.
|
Citiraj:
Uzak saraf. Treba mi siri za pola milimetra, milimetar. Ovako ima lufta. |
Max, možda mu fali još koji spust.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |