![]()  | 

Za ljubitelje govno žanra, nezaobilazan blog: http://blog.dnevnik.hr/sveogovnima/# 
	Za one hardcore, imate i stranicu rate-my-poo :)  | 

Vidio sam ovo danas u dnevniku na Novoj. Tema je bila gradnja podružnice centra za svemirska istraživanja u Udbini. Na 1:30 počinje lom :D 
	 | 

Je li ovo neka šala za prvi april ili šta? :rofl: 
	 | 

Koji debos majko mila :roller: 
	 | 

ma prejako :D 
	 | 

Ali ni to nije sve, priča se nastavlja na 24 sata: 
	Citiraj: 

| 

tak bauljam po ebaju, pa ak nekome treba zippo, ima lik povoljno... 
	 | 

Ovaj zipaš je pravi must have. :D 
	 | 

Pogledaj i ostale stvari koje prodaje i cifre... 
	 | 

zanimljivo kako se rasprodaje vatrogasna oprema :) Ne bi se čudio da baš radi kao vatrogasac... 
	 | 

...jer zg_vatrogasac kao ime nije dovoljno jasno :D 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

| 

| 

| 

| 

To me podjsetilo na onaj stari vic: 
	Čovjeka je nešto probudilo usred noći i skuži da su mu je netko provalio u garažu. Nazove policiju da prijavi pljačku u tijeku, a policajac s druge strane ga pita: - Netko je u vašoj garaži i krade vam alat? - Da, neki ljudi su ušli u moju garažu i kradu mi stvari. Policajac mu odgovori: - Pa, znate, sve jedinice su trenutno zauzete. Zaključajte se u kuću i poslat ćemo nekoga prvom prilikom. Čovjek mu odgovori: - U redu! Poklopi slušalicu, pričeka dvije minute i ponovo nazove policiju: - Dobra večer, ja sam maloprije nazvao i rekao da mi lopovi kradu alat. Ne trebate žuriti, ubio sam ih! Za tri minute pet policijskih auta, helikopter, vatrogasna kola i hitna pomoć došli su pred njegovu kuću i zaustavili lopove tijekom pljačke. Prilazi policajac čovjeku i kaže: - Mislio sam da ste rekli da ste ubili lopove. Čovjek mu odgovori: - A ja sam mislio da vi nemate nikoga slobodnog za poslati! :D  | 

Kao i na Savu iz Kikinde xD 
	 | 

| 

| 

Hahaha :lol2: 
	Jel to vezano uz "temu dana" sa svih naših portala od prije koji dan kad je neka tamo poznata Srpkinja išla na osjvježavanje vagine?  | 

| 

| 

ubi me al ne vidim ništa smiješno,u čemu je fora? 
	 | 

Pogledaj gdje je označen zaslon, a gdje slušalica :) 
	 | 

aha,to sam skužio,samo sam se nadao vecem fail-u :D 
	 | 

a malo microfon, pa mikrofon, pa drugi POSIV, pa  tipkovnieu.... 
	 | 

| 

Jebac uhvacen u tudjoj basti. :D 
	 | 

Citiraj: 

| 

Koliko taj nije sjedio nakon ovog... :D 
	 | 

1 privitaka 

Nije mi jasno zasto mu je Hardvard odbio pristupnicu fakultetu :roller: 
	 | 

Koja pobjeda :) 
	 | 

Mene interesuje njegovo pismo i popratni materijali. :D 
	 | 

To bih i ja htio vidjeti :) 
	OT: Druže Brko, čestitam na 10k!  | 

1 privitaka 

:lol2: 
	 | 

| 

Citiraj: 

| 

kakva zajebancija :lol2::lol2::lol2: 
	izvrsno, jako sam zadovoljan :goodnite:  | 

Nije funny pic, ali je itekako funny :D naime, moram ovo podijeliti s vama...moja draga mama je jucer pisala nesto za posao i zove me panicno jutros: "ja sam sinoc na laptopu napisala ta dva dokumenta i spremila ih u my documents i sad na poslu tu na ovom nasem racunalu otvaram my documents i nigdje nema toga! Da mi nije tajnica to izbrisala, kako da ja to vratim?" - ja vec umirem od smijeha i govorim joj kako to sto je spremila doma na laptopu u my documents ne znaci da je na bilo kojem kompu u svijetu sad to vidljivo i da naravno da joj nema toga na poslu na kompu. -"ali kako nema ako sam spremila u my documents, a tu na poslu otvaram isto my documents se zove". Hahahaha lijepo me nasmijala za pocetak dana :) 
	 | 

Citiraj: 

ja sam izgubio živce s knjigovođom danas, pokušava otvoriti yahoomail na gmailu :amen:  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:12. |