![]() |
Citiraj:
Viš da ljudi imaju pametnijeg posla :rolleyes: |
Citiraj:
Dobrodosao na forum... |
Citiraj:
Uzivaj kao i svi mi : hello2 : |
Ja dolazim oko 21h na server da opet malo osjetite miris granate... :D ovisno o ekipi, mozda opet bude makljaza do 2-3h u noc... : DualWiel
|
Citiraj:
da... bit ce jednog dana... sniperwolf junior samo tada ce se igrati call of duty 145: suicide |
Da, bit ce CoD:Penzion Edition:D
|
Hehe, welcome....
Morat ćemo jedanput složit ekipe, juniori vs. oldtimeri :D Što se tiče makljaže, večeras oko 8 se pucamo.... |
eto nam ga i mitz junior...dobrodoshao! :) :beer:
|
Citiraj:
Bori se za svoju samostalnost :D |
Citiraj:
|
Jel 30 granica?
|
Citiraj:
|
Ljudi, znam da je već fakat prekasno za prijave, al, jel mogu ja još upast? :)
|
Prema tome ja spadam u juniore? :D
Zasto imam predosjećaj da će atha imati neki poseba rank u ovom fightu :D |
Citiraj:
|
atha oduvijek ima poseban rank..
nego rache....kad sam vech admin, mogao bi mi i pojasniti kakve stvari, ne? ;) |
Evo sada smo se igrali, i ovaj screenshot smo igrali samo RB i ja protiv trojice... samo gevintače....
ovako je završilo :D http://img437.imageshack.us/img437/7...00256wu.th.jpg P.S. jedno pitanje, kako napravit da imam Lee-Enfield kod amera? |
Citiraj:
malo poslije... jel bolje atha :) |
Citiraj:
Ukljuci auto download... To MM ubacio danas... |
Citiraj:
@mitzek jr - pozdrav :beer: |
Renesis jel smo ih skoro dobili ha:D
|
mitz jr pozdrav:D
|
Citiraj:
http://downloads.planetmirror.com/pu...p?q=3123433430 tu ga skinite Radi se o 8kb pa zato ni nisam postavljao pitanje. To nije puno ni za koga tko želi igrati pošteni Rifle Only na američkoj strani. |
Je, skoro, malo nam je falilo... ipak se osjeti kad nas je manje... nas koknu i to ode 15 sekundi minimalno....
da je treći bi bilo malo teže... pitanje je što bi im onda napravili... :D a tek da sam ja sa snajperom pucao, jao... :D |
ctf,htf,ajmo jednom nabacit wtf?!:D
|
Dečki - Rak je nabavio četri nove mape - mislim da su sve prerađene iz SP-a za MP. Svi bi ih morali instalirati ako se slažete s tim. Problem je u tome što imaju 75 MB pa bi ih morali skidati sa linkova koje bi Rak postao ili da vas par skine pa podjeli drugima. Kak god , dajte se dogovorite pa nam javite. Stvar se ne može djelomično obaviti jer bi ih mogli igrati samo oni koji ih instaliraju na svoj komp dok bi ostali gledali u rombove i ostali smrznuti kad igra pređe na te mape.
Molim Vas feedback o tome. M |
Ja se slažem, bit će sigurno zanimljivije.
Nego, kako ja mogu uplatit - da ne bi bilo sranja kad račina stavi drugi password : Drone : |
ja sam za...new maps are welcome... :)
|
Otvorio sam novi thread po kojem nemojte spamati. Radi se o obavjestima o serveru i anketama u vezi njega. Pročitajte.
|
yes sir, vech uradih glasovanje i prochitah. shto se mene tiche, okachi linkove pa chem na poslu sutra skinuti.
takodjer, ako imash volje da mi na pm/icq malo kazhesh kako raditi na consoli i slichno, mijenjati gametype and stuff.... |
Javi mi se ne maili da ti dam upute i sl. nemam tvog maila pa ga nisam moga postaviti i ni na server.
|
Zaljepih drugi thread...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Molim ne spamati sticky...Tamo ce samo RAK,MM i atha postati obavjesti te ce biti glasanje... Ako imate pitanje citirajte dio teksta od tamo i postajte tu... Hvala! Za ljencine link na sticky: http://forum.pcekspert.com/showthrea...473#post367473 |
Nagrada za Camper of the year ide cijenjenom kolegi AMD-jcu: lol2 :
[img=http://img160.imageshack.us/img160/4909/shot01841ca.th.jpg] |
Citiraj:
|
Daj link za mape pa mogu ja skinut za Savica Soldierse !
|
vidi amd-jca, lezhi k'o krava u kamionu.....
|
ko ja neku vecer bilo nas 5 i ja najavim vatromet i slikanje i svi se skupe...poslikam ispucamo se i napisem ajmo dalje koljaza...i niko nista i sve pokoljem i slikam jos jednu...izgledalo je ko da je terminator proso nasim krajevima......AMD kolje mog starog al se ugodno(ili ne) iznenadi kad mu mitzeki pokucaju na vrat kundakom!!!!a bilo je dobro kad se igro deathmatch ja prvi stari dugo dugo drugi a onda ga pod kraj skinuo r.b jer je starom crkavo mis.....i jos info za sve dobar trening je na shvapskom dm serveru....:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:07. |