![]() |
Pobijedit će , samo se gleda, na njegovu žalost,
broj zabijenih golova a ne verbalni dueli i nemaštovite prijetnje i ostali španjolski performansi (judo padovi u 16 stercu) -tu su definitivni "favoriti":D |
Volim ja chelsea i sve to ali... :D
http://www.index.hr/sport/clanak/bar...tu/665634.aspx :roller::roller: Kako? :D |
Statistika :D
|
Citiraj:
A tek brkova reakcija :lol2: |
Spam cijela stranica. Najmanje. :D
|
A kolko tek bude kmečanja za tjedan dana :D:D:D
|
Ko lovi FTV-prenosi se tekma.
|
Pa nemogu vjerovati da mi je FTV u osnovnom maxtv paketu zakljucan...
|
Amis.
Valjda nebu i oni počeli blokat... |
Optima. FTV radi. :)
|
Citiraj:
Mislio sam ga čuvati jer smatram ga dijelom uspomene i uvijek se usmrdi po dimu, polije pivom i slično kad se ide gledat tekma u birtijiu pa mi ga je žao no danas se nosi. :) |
Citiraj:
Neki kvalitetan stream za danas? |
Citiraj:
Nadam se prolasku Uniteda i Sahtjora, a ocekujem suprotno :D |
Daj malo objasni kak se to naštela, jel se kaj plaća od toga?
Evo sopcast sam instaliral, kaj sad... HALA REAL |
HALA REAL!
i ajmo BVB! :D |
Citiraj:
LoL, najbolje da se placa. Prvi bi cekao u redu :D Odes na neku od stranica sa sopcast linkovima: recimo wiziwig.tv: lshunter itd, nadjes link za sopcast i program ti se otvori automatski, a dolje desno ce ti pocet buffering. Ja obicno drzim na pauzi do nekih 70% i onda stisnem play. Zna se dogodit da poneki ne bude radio ili da je ucitavanje malo duze. Ali kad ucita, znas da se isplatilo :goood: Da, ovisno o tekmi linkovi se otvaraju malo prije, nekad znaju i kad pocne. Regat se ne trebas, spajas se ko anonimus |
Aha, ja sam se regal na SopCast-u...mislil sam da bu kaj pomoglo :), Znači sve na toj stranici nađem a SopCast se automatski pokrene...bum probal.
To moram par min prije tekme? |
i ja sam instalirao sopcast, ali evo što kaže wiziwig.tv kada odaberem tekmu real - manu:
" Sopcast removes channels, so at the moment none available. If any show up then connect early and you can keep it running (don't disconnect). If you get offline message then use other channels listed! Flash can also be busy, if some not loading then use another one. Or you can also try Streamtorrent/Acestream!" je li to uobičajeno tj. hoće li biti funkcionalnih linkova do početka tekme? |
Hasta el final, vamos Real!
http://goo.gl/HCMWj |
Citiraj:
|
Adelante! :)
|
bokte mazo očem gledat tekmu preko sopcasta ali nikako pronaći valjan link...help help!!
|
Pusti Sopcast. Traži ovdje, dosta ih radi
|
FTV skvik:suicide:
|
HD stream MU-RM: Channel - 141111
ako netko zeli BVB-SD nek javi pa potrazim.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sopcast channel, najbolja slika..
Imas gore kucicu, pise address, pa tamo zaljepis link.. evo i link, ako je problem nek modovi maknu :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Krivo si skuzio, tj krivo sam rekao, ono channel lijepis.. A ovo sto sam dao, ima tamo link na koji se klikne, al evo i tu direktan..
|
Stativa
|
ok je sad, stisnuo sam strelicu na crnom prozoru i krenulo je. hvala ti, živio :)
p.s. kako da raširim sliku? |
Citiraj:
offline,ne radi više |
A tesko ces naci hrvatski :p Problem je naci i engleski u ovoj kvaliteti :(
Ja iovako na svakom streamu gasim zvuk, pa eto, nisam pazio na to, jbg.. Meni radi od pocetka utakmice kak treba :bonker: |
MU za sad bolji, Runi se čuva za drugo poluvrijeme.
|
Citiraj:
Eo jos skoro Nemanja zavuko. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
http://www.livefootballol.tv/streami...v-sopcast.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |