![]() |
Kovačić odlično.
|
Offside, ali nema veze :D GNJIIIIIIIIIIIII :D
|
Šteta kaj Eduardu nije ušo.
|
E moj Kovačić... Na prvu, kakvo štopanje i pimplanje...
|
Kovačić dosad nije pokazao ništa više od Sammira. :kafa:
|
Citiraj:
|
Jel ovo neko likvidira Dragu? :D
|
Mozda neka Brazilka uletia...
|
Crkle baterije u mic-u,samo se fino cuo onaj zadnji beeeeep
|
Sad vidim i ja da nije :)
Rebić loš. Puno trke, malo meda... |
Jadan Drago. :(
Moguće da je ostao bez glasa. Onaj beeep je bio njegov zadnji vrisak. |
Šta HTV nema rezervni mikrofon, ili bar set baterija? :D
|
Kriza je..
Kolko je samo bilo prilika kad ga nije bilo. Festival promasaja.. |
Šteta za Raketu, trebo ju je samo zavući ispod golmana. Mogli smo im 6-7 komada ubacit, al nećemo biti nezadovoljni. :D odličan rezultat i GLAT pobjeda :D
Di je sad onaj begi sa svojim postocima... :D onaj realni :D ? Essue-ekkotto kak se već zove taj tard... Da sam mu suigrać, lagano sa 2 đona u koljena. Koja šupčina kosmata. |
Ko je reko da da Kovacic nije pokazao vise od Sammira? Mali je u 20 minuta podijelio vise kvalitetnih pasova nego Sammir u karijeri. Samo mu fali malo snage, hrabrosti i iskustva. Nije za prvih 11 u tezim tekmama, ali je pokazao da moze uc i radit dar mar.
Ovo je trebalo i zesce trpanje bit. Steta sto Dudu nije zabio, i Mandzo hat trick :) Za Meksiko ovo ne bu dosta, obrana nam je i dalje losa, previse dopustamo protivnicima. Ali imamo razloga vesiliti se i vjerovati da mozemo dalje :) |
Koliko fulanja pa to je strava. Svaka cast na 4:0 ali promasaja bar 5 zicera jbt.
Uglavnom,popravili smo minus u golovima,odlicno. |
Odigrali smo još jednu odličnu utakmicu.. Niko je stvarno odličan trener.. Mogao bi imati dobru karijeru. Jedino mi Pranjić ne sjeda nikako. Plivao je strašno prvo poluvrijeme. UŽAS
|
Hahaha Goran Vlaović - nemamo kurtone haha
|
Citiraj:
|
Nije bila petarda, moramo nesto i za Meksiko ostavit. :)
Kovacic je bio dobar, cim je usao i okrenuo ona dva igraca zabili smo gol. :) Hrvatska. <3 |
Gledao neki eng stream, koje olakšanje što se tiče komentiranja.
Bravo naši, al smo malo šupljikavi pozadi. |
Kaj, Pranjiću je ovo bila 50-a tekma? Lijepa brojka, al mislim da mu treba bit i zadnja. Bilo kakvi stoper tamo i gotovo. Finke je jedva doćekao da ga Kovač stavi u prvu postavu. Ježi ga, Kamerunci nisu bili u stanju to odradit do kraja, ali bi nas Meksikanci mogli satrat po toj strani.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad samo pobjedit mehiko, a da brazil kojim slučajem odigra 0:0 sa kamarunom :D i mi prvi :D
|
Song mučki s leđa kad ga ne vidiš, to je jedan bijednik :D
|
Cestitke na rezultatu i solidnoj igri. Bilo mi je lijepo gledati golove i proigravanja vatrenih, a s druge strane su me iznenadjivali potezi protivnika. Sta reci nego da su zesce sirovine. Zato ovaj vrijedan rezultat uzmite s rezervom.
|
. Mi idemo pit sada :D
|
Citiraj:
|
Neznam šta nam je Samir trebao, prosipavao je lopte samo tako, Pranjić....a što reći, da je malo ozbiljnija repka s druge strane bilo bi veselo. Po meni Rebić nije toliko ni loš, ako ništa drugo ima snage za otresti igrača sa sebe. Za Meksiko da još malo podignu nivo i nebi trebalo biti problema.
|
Mislim da je toliko ne voljeni Sammir odigrao partiju kakvu treba i hebite se hateri. Moglo je puno više goolova pasti da nije bilo sebičnosti.
|
Ovo je uvjerljivo najbolja utakmica naše reprezentacije ...jer je komentator nestao na 10tak minuta. Kakav blagoslov. :D
|
Citiraj:
Damir je odigrao ok utakmicu. Citiraj:
Bila je neloša tekma. Nadam se da će tak i protiv meksika. Samo da budu čvršći, a ne da padaju tek tako. To im s meksikom nebu prolazilo. ;) @tech...hahah baš sam s ekipom komentirao da je bilo milina bez komentatora. :D :D :D |
Jest da sam po prognozi gadno fulao, ali ovaj Kamerun je ipak totalni kaos, što nisam očekivao. Mislio sam da su im te spike sa neslaganjem i ozljedama nekakav spin. Prvih 10min su bili opasni, poslije raspašoj. Dobro da se nisu međusobno pošorali.
No mislim da se neće Meksiko tak raspasti. Čak i ako im uvalimo jedan ili dva. Za naše, ne znam ... Pranjić i Raketa su definitivno bili preslabi. Ostali OK. Neki s previše oscilacija. I dalje je to po meni s taktičke pozicije previše kaotično. Ne kužim hvalospjeve Kovaču po medijima. Sa Štimcom bi sve bilo isto osim Pranjića. Ok, atmosfera bi možda bila slabija, ali... Rebić bi po meni trebao igrati odmah...I Kovačić. I Vrsaljko. I defintivno treba sve postaviti ofenzivnije. |
Eto na: Niko=ziheraš, bljak...
:D Sada samo da vidimo još šta je sa Srninim gležnjem, Lukinom nogom i glavom...samo još to i pjevajući do susreta sa Meksikancima :) Citiraj:
:D:D |
Protiv Meksika bi od prve minute krenuo sa Eduardom i Kovačićem, a u drugom poluvremenu bi Olića stavio, Pranjić je za naprijed ok ali u obrani niš, propuh.
|
Danas navijam i kladim se na Engleze protiv Urugvaja:)
|
Dakle, kuću staviti na Urugvaj :D
|
Meni je ovo bilo dobro.
Predlažem da se ovi koji pljuckaju (deminutiv, ne slučajni) po našima oforme listu članova, nešto kao kada se prijavljuje za Žderonje. Moguće i napraviti listu najboljih radova. Problem je samo u tome tko bi bio najvažniji kandidat za vodećeg, ili najhrabrijeg, jer konkurencije ima. Meni je nekako ovo bolje nego da nismo uspjeli. |
Evo ja onda tvrdim - da onaj pjesnik (Song :p) nije dobija crveni tresli bi se do kraja utakmice
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |