![]() |
Sreća u nesreći da brzo mijenjaju odluke pod pritiskom javnosti!
|
Citiraj:
Vidjet cemo sto ce ispasti iz ovoga. Mozda GB i dodje do kraja godine :D |
Citiraj:
|
2.3 GB će ipak doći na Desire vulgaris. Bravo za HTC
Citiraj:
|
Evo pravog testa: HTC Sensation vs. SGS2 vs. LG Optimus 2X
http://www.gsmarena.com/htc_sensatio...review-608.php |
senzacija u mom djepu...
uglavnom ugovor poslovni tarifa komplet 200 produzena, mob 1,8k kn milina :D |
Hajde pogledaj koliko kontakata ima na gornjem dijelu kad skineš zadnji poklopac. Navodno da postoje verzije sa 2 i sa 3 kontakta.
btw, jesi isprobao 'death grip'? |
ima dva kontakta, i kolko sam isprobavao, wifi mi ne pada, doduse probao sam samo preko jubitoa, budem jos isprobao, pa napisem...
|
Citiraj:
Moze neki kratki review kad ga budes isprobao... |
Nije u jednom komadu
http://www.gsmarena.com/htc_sensation-review-605.php |
Kaj nije u jednom komadu,pa zadnji dio je ocito u jednom komadu :D.
Ne kuzim kaj sad kenjaju,mobitel je zvjer,a kraj djeluje ko ljuska/oklop i zbilja,genijalno! Mobitel je bolestan u svakom pogledu,mislio sam da je SGS2 dobar,ali ovo me potpuno iznenadilo. |
Ne kuzim. Po ovom testu Sensation je ispod SGS2 ili ja ne vidim dobro? :)
|
Citiraj:
OT: Nemoj tak protiv "presvetog" HTC-a. Ovo ti je sad ko da si gol izletio pred robijaše :D Pusti, šuti, Senzacija je bolja :p |
da malo je sgs potukao senzaciju u svemu .... :)
po testovima baterija od senzacije je ocaj :( web browsing iphone4 7,55h senzacija 3,55h ... razmisljao sam o senzaciji al baterija mi je totalni turn off... |
Citiraj:
|
A kad su bile spike da će dual core cuclati ko blesav onda su svi, a to uključuje i tebe tvrdili suprotno. :D
Uzmi u obzir da web browsing na senzaciji uključuje i flash što dodatno ubije bateriju. :) |
Odlično, sad sam definitino prekrižio HTC Sensation i idem na SGS2 :)
Tele2 kaže - druga polovica lipnja 2011 :D dakle, samo što nije ;) |
Novi dualci navodno trose manje od single core procesora.
I da lako mozes u nekim browserima ugasit flash i to je to,imat ces pun kufer sati. A sigurno je da ce 4.3 incni ekran cuclat vise nego 3.5 incni na iP4. |
Jel samo ja mislim da je ovo totalni krivi put razvoja mobitela? Tko stvarno gleda full-hd video na mobitelu?
Spalo se na manje od 4 sata koristenja, a ideja visejezgrenih procesora je inace uvijek bila smanjiti potrosnju :/ |
Kao i kod kompova, ima ljudi koji pate na GHz, broj jezgri,... Svaka roba nađe svog kupca. To što je za 90% korisnika dovoljna 1 jezgra i 1GHZ proc, to je druga priča.
|
Citiraj:
i nema brige za surfanje. ja ga koristim i na stolnom računalu, da nebi ovdje. |
Citiraj:
Citiraj:
Full HD mene recimo veseli. Zašto ne biti spojen prek wifija na svoj fileserver i pustiti film preko HDMI-a na plazmu doma. :) Ili biti u mogućnosti održati kvalitetnu multimedijalnu prezentaciju samo uz pomoć mobitela, ne laptopa :) |
Pa ne drze se bas istog trajanja baterije. Prvi mobitel mi je baterija trajala dva tjedna (neka nokija, bez kamere, mama ju danas koristi i tjedan dana jos uvijek drzi), zatim oko 5 dana na SE W800, sadasnji Legend izdrzi dva dana, a koliko vidim sa necim novijim covjeku ne gine puniti ga svaku noc..
Siguran sam da bi se danas moglo napraviti nesto jeftino u rangu recimo htc tatoo-a, a da ima 5 dana baterije. Ali to nije proizvodjacima i vecini kupaca interesantno, gigaherci su glavni.. |
Pa drže se u ovom rangu mobitela istog trajanja baterije. That was the point.
Ali kad pogledaš Najveći je još potrošać od svega ekran A da se na trepavice postaviš treba to smeće napajati! Ono kaj mene više smeta je kaj sve mora biti tanje do razine ne-ergonomičnosti. Rađe bi vidio nekoliko milimetara deblji mobač sa 50%+ više kapaciteta baterije i da ga mogu normalno primiti! Ali jebga. Sto ljudi, sto... Svatko ima svoje fiks ideje, a njima je puno lakše napraviti nešto što relativno uspješno zadovoljava većinu kod većine! |
Pa kod od vas sufra vise od 1h na mobitelu svaka cast.
Meni je senzacija ljepsa i zato cu je uzet :P Ne volim onaj plasticni osjecaj kod samsunga. |
Citiraj:
Slažem se za kvalitetu izrade kod HTC-a, ali Sensation je jednostavno izgubio bitku kod svega ostalog. |
Citiraj:
bas zato sto je dual core trebao bi trositi ako ne manje onda neznatno vise, ok tu je ekran al opet da ga opere za duplo ... :( mislim da htc podhitno treba napraviti rosadu u r&d odjelu za baterije.. |
Nema veze tehnologija baterija do bilo kojeg proizvođača mobitela niti se oni bave bilo kakvom vrstom R&D-a na tom području direktno AFAIK!
|
Ima li potvrde iz prakse da ove ture Sensationa dolaze s otključanim bootloaderima?
Treba maknuti taj Sense ROM i puknuti gore neku undervoltanu hrpicu kôda. Baterije su fizički dosegle svoj minimum u dimenzijama uz maksimum performansi i dok ne izmisle nešto revolucionarno, ništa od akumulatora u 9mm debelom mobu. |
Razmislite si onda o atrixu kad se govori o bateriji...daleko najjača od tih dvojegraša plus normalniji 4" ekran....samo kad bi to moglo kod nas doć, tko zna.
|
Da,mobitel je bolestan.
qHD reza,4",1Gb rama,DC proc,16Gb storage+microSD,720p snimanje,a preko upgradea u buducnosti i 1080p i najbitnije,baterija,Li-Po 1930 mAh. Brutalno. |
Citiraj:
Ista stvar kao i sa DHD, svi mu spominju bateriju a samo je potreban dobar kernel i traje ti baterija 3 dana bez problema :) |
bootloader jos nije unlockan, jel ovi u htc-u nisi zavrsili s njim, ali kad zavrse, izaso bude ofishl update...
ja isto cekam da se taj dio rjesi, pa da se ekipa primi kuhanja... a onda ce i testovi biti blizi zamzungu ;) kome je to bitno.. |
Citiraj:
|
Meni se cini samo da se bez veze nabrijavaju mhz bla bli blu umjesto da se napravi nekakav multimedijalni telefon koji je vrijedan spomena. Cak i Nokia N8 ima veci napredak u svemu osim u software-u od ovim dual mhz fps mgb telefona. Na N8 fotoaparat je bolesno dobar, ima mini hdmi utor (adapter dobijes u kutiji),snimanje 720 bez trzanja(kome treba vise?),ima USB host (cak i je i symbian uspio staviti usb host)(adapter dobijes u kutiji),ubodes stick u njega i automatski se otvara prozor u kojem biras (nesto kao autoplay na pc-ju ),prebacujes fajlove itd itd itd. Jedan prejeftini HUAWEI IDEOS U8150 ima odlican vanjski zvuk,za razliku od nekih brandova koji kostaju 500 eura a proizvodjaci nisu u stanju ugraditi jedan obican kvalitetan zvucnik pa da se zvono cuje kako treba a ne da krci kad ga pojacam a ako ga smanjim ne cujem kad mi zvoni u guzvi,osim kad stavim one iritirajuce visokotonske zvonjave kao sto je nekad bila BEE u nokiji 3310.
Sto se Atrix-a tice,cujem samo hvalospjeve o njemu i mozda ga uskoro dobijem na probu. Bas me zanima kakav je,da malo pobjegnem od "renomiranih" marki. Cujem i da je Arc odlican,i njega bih volio isprobati :) |
Motorola i SE možda rade odlične mobitele, ali softverska podrška im je kilava. SE je Experia seriju digao na 2.2 nekih 6 mjeseci nakon HTC-a i SAmsunga, a Deffy je tek nedavno dobio Froyo. Plus što ga nisi mogao instalirati OTA već si morao spojiti mob na komp, pa preko specijalnog softvera skinuti na mob,... Zašto jednostavno kad može i komplicirano?
|
Da ih je bar digao na verziju 2.2, oni su još uvijek na 2.1...
|
al na x10 dolazi 2.3
:) |
Prema službenim obavjestima već je trebao stići. Došao je samo 2.1.B.0.1 firmware update (koji još nije dostupan kod nas). Tako da me baš zanima hoće li i kada će stići.
|
ma sony ericsson pravi dobre mobitele ali previse se ceka na nadogradnje softa... tako da im je to veliki minus.. a uz to i kad dodu sa velikim zakasnjenjem znaju biti dosta bugoviti..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |