![]() |
I naravno bez garancije (mislim na sgs2).
|
Tu i tamo se pojavi koji Xperia U za 700-800kn, sto isto mislim da nije losa kupovina barem za te novce...
|
Mob za starije
Treba mi mob za starije osobe.
Molio bih vaše preporuke, ili ako netko ima nešto da mu stoji u zapećku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slabo ide tržište, tko mora prodati spusti cijenu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Doticnog sam kupio za djeda i brzo se naviknuo na njega. :) |
Citiraj:
|
XZ ne, ali s2 ima more na prodaju.
Kad sam svoj prodavao pred pola godine jedva jedvice sam dobio 1600, 3 tjedna sam prodavao. Da mi se žurilo dao bi i za manje. |
@gnjurac
Ja sam za staru preko oglasnika uzeo nekorištenu Emporiju za 350kn s 2g. gare. Stara je full sretna s njome. |
Citiraj:
|
da vas jos malo ugnjavim...malo se sad dvoumim izmedju Lg x4 i samsung note-a?!
s ovom novom tarifom cak bi me note i jeftinije izasao?! valja li bas ista? |
Poštovani,
pod hitno mi treba osvrt na ovaj mobitel > GIGABYTE GSmart Rio R1 http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_rio_r1-5400.php na akciji je za 900kn, radi se o vikend akciji.... i sad, zanima me koliko je bolji, lošiji, isti kao huawei ascend y200 koji mi djeluje vrlo isti, ali je single sim. Zanima me da li je bolji ili lošiji od navedenog ili mozda nekog iz istog cjenovnog razreda. Hvala :) :fiju: |
Bolji je od Y200 ali ne od Y300 koji ti je isto 900 kuna. Ako ti ne treba dual SIM mislim da je bolji izbor.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imao note 1, imam optimus 4x. 4x mi je daleko bolji. Za početak to je mobitel, note je prevelik i nepraktičan. Dušu dao za pogkedati film i surf u krevetu, za ostalo mučenje. |
Citiraj:
ma nije nova tarifa...krivo sam se izrazio,s neke smart prelazim na revoluciju pa je meni nova!:) uz tarifu mi je ponudenje o4x i note...sad o4x me izlazi 135 tarifa + 100 mjesecno za mob..a note 1 me izlazi 135tarifa+50mjesecno i 600 odmah ..ali ne uzimam za sebe,nego zenu...ja sam s iphoneom srastao, a njoj je nekako note privlacniji! |
OT: Razmisli dobro o prelasku na teletinu. Pogledaj malo temu o njoj i vidjeti ćeš da se masa ljudi žali na njih.
|
Citiraj:
OnT - Note svakako ako ne smeta veličina. |
tako je...iako ja sam na tmobile već 10-tak god,ali žena je na tele2...i neće da priđe na 098 nema šanse,ona je prezadovoljna s tele2...ja znam da ja nebih bio,ali ne treba mi taj konflikt!:D
ništa...udaram na samsung note...valjda me neće razočarat!;) |
Nema jebene šanse. Možeš samo dat svoj iPhone ženi i Note uzet sebi. Nešto slično sam i ja napravio, jer iPhone je drekec.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to sam joj i ja odmah rekao :P |
Ja sam izludio s noteom. Zapravo, obožavao sam ga dok sam bio stacionaran, doma ili dok sam putovao vlakom za pogledati seriju ili surfnuti. Ali kad zazvoni na ulici, ili u autu, ili brzinski odgovorit na mail - katastrofa.
Nekome tko ga koristi na način da mu ne treba praktični mob u gužvi je odličan. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Trebam preporuku za neki mob do 500kn, bitno da radi na Vip, da nije na touch i da ima neku ok kameru, to mi je za frendicu, koristi ga najvise za facebook i muziku.
:fala: |
Da nije na touch? A kako misli surfati i pisati na FB-u?
|
Citiraj:
|
Nokia asha mobiteli su onda za nju, ne znam točno broj modela, al znam da ima qwerty tipkovnicu.
|
Citiraj:
|
pomoć.... Nokia lumia ili Sony xperia miro? uzasno se dvoumim...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
[QUOTE=Maky55;2443427]520 .... malo mi smeta sto lumia nema flash al mi je puno uglednija od xperie ... OS nije bitan
|
Baš to, ima Asha 200 koja radi na VIP, 400 kuna u paketu. Sad baš malo gledam jeftinjake, u Simpi puno bolji telefoni nego u VIP-u i Tele2.
|
Citiraj:
|
Imao sam Galaxy s, s plus, dosta dugo S2, note 1 i kratko s4. Imao sam Optimus 2x, sad sam na 4x. Od svih mobova gore, 4x je najbolji. Dakle, sve sam ih imao duže od mjesec dana osim s4, sve sam vrtio ma stocku i na romovima osim 4x, na njemu sam jos na stocku jer nemam zamjerki.
Od 2x na 4x lg je jako napredovao. A da ne spominjem optimus g i g2 koji su čudesni mobiteli. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:38. |