![]() |
@exa
Mogu reci sa 100%-tnom sigurnošću da ima hdmi passthrought. |
Exa da sam ranije vidio taj Asrock, uzeo bi ga sigurno umjesto Compute sticka.
No, na kraju priče, stick ipak radi odlično. Gore je Office 2013, Kodi, VLC, Firefox, poslovni softver, i sve radi odlično. Jedini problem je što, pri streamanju sadržaja s mreže, ima dropove na wifi. Spojen je na 802.11n standard, pokrenem video s mreže težak, ovisno o kompresiji, 2-7GB, zaroka ga na 30mb/s i onda samo stop, jedno 15 sek ništa, nema wifi prometa, pa ga opet zakuca u 30mb/s, pa opet 15 sekundi tišine... Rezultat je stuttering u streamu. Ne znam jel to za reklamaciju ili se da nekako riješiti? |
A wifi ruter je daleko, signal jacina? Za full hd video ipak treba kabel i tocka. Wifi to gura samo u idealnim uvjetima.
Isprobaj sa nekim mpeg4 video-om do 2gb i radit ce sasvim ok |
Ruter je praktički odmah do sticka. Kada smo probali isti scenarij odvrtiti na Samsung S4, sve je radilo uredno, nije bilo nikakvih dropova u paketima niti stutteringa.
|
Jel ikome iz Phoenixa nestalo sve osim NHL opcije? Nemam više phoenix, staehl, crusader i sta je vec bilo...
|
Citiraj:
|
spominju nesto o audio passthrough, sto to znaci u stvarnosti, kako da to spojim na receiver direktno onda kroz hdmi?
jer imam zotac CI320 nano i zeza me zvuk, bit ce ca nema taj passthrough |
Koji addon koristite za crtiće ? Ima li koji vrijedan spomena.
|
Citiraj:
Svida mi se ideja, ali mi se ne daje 350 kn pa skuzim da to nije to. |
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...mote.xmbc.kodi ili https://play.google.com/store/apps/d...dgetfree&hl=hr na mobitelu ili tabletu? |
Zašto bi vezivao htpc za mobitel, kad mogu sve u kodiju kontrolirati daljinskim od televizije.
Ej, ljudi. Nakon WD TVa, mede8er, laptopa spajanog na TV, dreamboxa gdje je svako uređaj imao svoj daljinski ili nedaj Bože tipkovnicu, sada na kauču imam SAMO daljinski od TV i s njim upravljam svime sto koristim :))) Zvuk, input, titlovi, sve. |
na kojem uredjaju?
a ova app za kodi, preko nje i browsas filmove i sve, kuzis, nije samo da koristis kao klasicni daljinski, nego ti je popis filmova u njoj sa thumbovima, itd. |
Citiraj:
Ne upravljaš pcem već samo kodijem. Nemam lag, tj isto mi je upravljam li kodijem ili TV programima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mogu li upravljati TVom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaka roba ima svog kupca. Isprobao sam više načina upravljanja, pa i logitech harmony univerzalac za više uređaja, ali ništa mi se nije svidjelo kao ovo što sada koristim. Ako poželim uvijek mogu instalirati te upravljače na mobitel, ali kad je mobitel na punjaču, ako ja razgovaram a netko želi baš taj tren smanjiti ton ili promijeniti kanal, kako onda? Kako djeci objasniti da mobitel koriste kao daljinski, ali ne smiju instalirati igre (jer tada ne bi nikada došao do mobitela)? Da ne spominjem da je to još jedan uređaj koji treba puniti svaki ili svako drugi dan (kao da mi i ovako nije dosta kabela koji stalno vise sa zidova) :) Od cijele priče s mobitelom, mi se najviše sviđa mogućnost upaliti playlistu dok je tv ugašen. I to je to :) |
Citiraj:
Probao sam koristiti HDMI CEC, ali nije najbolje podržaj od Kodi-a tj. OpenELEC-a, tako da sam odustao. Npr. radilo je normalno na TV-u, kada prebacim na HDMI (Kodi) radilo je (nekada i nije), ali ako hoću pogledati TV u međuvremenu pa se vratiti na Kodi, to više nije radilo. |
Kako napraviti hard/factory reset, MK809 je u pitanju..naime imam prikopčanu Logitech K400 tipkovnicu koja odjednom više ne radi.
Restart nije pomogao, baterije su nove u tastaturi pa bih probao sa resetom. |
Imas u android postavkama factory reset kao i svaki mob
Btw kodi 16.x je vec vani, alfa/beta Poceli i oni stancat, nekad bila dugo 11/12 verzija a sad smo vec na 15.1 stable |
Da ali ne radi tipkovnica a daljinski nemam.
Zanima me jel ima fizicka tipka/utor/rupica ili nesto slicno za reset |
posto sam totalno ispao iz stosa sa android tv stickovima zanima me sto je trenutno najjeftinije da mogu normalno vrtiti youtube, eventualno kodi, iako nije toliko vazan ako je velika razlika u cijeni.
dali se moze kontrolirati preko moba nekako umjesto tipkovnice i misa? tnx |
Koristim pvr simple za iptv (kupljena list) jel postoji nacin da se u ubrza saltanje izmedju programa i o cemu ta brzina ovisi....o uredjaju o listi ili o kodi-u?
|
Citiraj:
|
Kak ubacit listu u mxplayer
|
U iptv ubacujes listu. Mx player ostavis kao defaultni player
|
kaj mogu gledati sa tim kodijem. trenutno imam legit preko usa ip adrese netflix, hulu, hbo go, watchespn. da li sa kodijem se mogu pokriti slican raspon programa :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Skuzio sam kak radi iptv + mxplayer al dok gledam neki program nemogu presaltat na slj. Nego se moram vratit na listu i onda izabrat slj program
|
Tako radi taj IPTV, možeš listu ubacit u xbmc/kodi preko onog simple pvr plugina, tamo je to malo bolje izvedeno i radi prebacivanje tako kako bi ti htio da bude
|
Citiraj:
|
@sinke.zg
Onda koristi lazy iptv umjesto iptv. On ima malu prozirnu ikonicu u lijevom gornjem kutu. Kliknes na nju i biras kanale, bez izlazenja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Trebam stream slovenskog A kanal-a.
Ako netko ima funkcionalan, molio bi da posalje na pp. |
Citiraj:
|