![]() |
Ma to sam stavio tek tolko da se vidi o čemu se radi :)
Ovaj vikend ide pod hladnu vodu, a uskoro vjerojatno i pod LN2 kad nabavim drugu ploču. |
Citiraj:
|
@maX - :banned:
Sta, jesi pobrao neku paru na kladi? :) |
Citiraj:
Bas me zanima kako ide taj proc, a i one dvije 2900XT:beer: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I mene isto zanima, nadam se da ću vidjet za vikend :) |
U svakom slucaju cestitke na kupovini.
Nadam se nekim perverznim rezovima u svemu, ne samo cmarku p.s.: ...jebote, do jaja! :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj da ti se ovo desi :lol2: http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_f5331203.jpg |
:roller:
Jadnog tvikera počupali :D Nebude mu se to na Intelu dogodilo al može nešto gore a to je da se pinovi iskrive od prevelike temperaturne razlike kao što se to jednom dogodilo nama u Varaždinu sa Gigabyte pločom. |
Baš sam se pitao kad će stavit ovu sliku :D
|
Citiraj:
|
A vidi koji procesor ima...
|
Citiraj:
Ne fkt, taj mali proc je zvijerka, kod buraza na 3.5 stabilno ispod 1.4v, a za 400 kn novi. Di će bolje:fiju: |
Citiraj:
Ja ga držim na 3,75 uz defaultnu voltažu (1,39) tak da sam stvarno prezadovoljan. U igrima itekako nahrani i 4870 i gtx 260. Samo primjer; boost sa A5000+ BE na 3,0 ghz na ovaj x2 250 na 3,75 u cod4 mw2 je 20 fps-a. Shift 15 fps. Pametnome i racionalnome u ovoj recesiji dosta :). A što se tiče 3d marka to je to, ostavio sam na onome linku primjer, to je realan ogled bodova makar moj još radi i na nižem Ht linku jer je am2 ploča. |
Citiraj:
|
ne ide više kao što je nekad mogla, možda kad malo zahladi onda uspije ići na veće taktove
trenutno, sve preko ovih gore taktova, u 3DM06 se ruši i smrzava inače ovo je sve na sobnoj temperaturi od cca 23 C pa nije ni čudo |
Čekaj da zahladi pa napravi jednu seriju na balkonu u 3 ujutro :) Samo se dobro obuci :D
|
Citiraj:
Cekaj jedan jako hladan dan, i samo bubni do prozora, i garantiram ti 4870+OC = 20 stupnjeva manje tem nego inace u load-u ;) (fan na 100% ofc ;) ) Grafa moze gore ja dam ruku, ja sam iz svoje sa 900 na sobnoj temperaturi do 940 na hladnom zraku oprao, neznam kak tak puno, ocito je bilo hladno, a grafa nije cak niti do 50 stupnjeva došla, pa si ti misli:D edit: mislim na 3870x2, 4870 nisam imao priliku kloknut...kak spada :) |
Tak je išla bez voltmoda?
|
Halos+lemilica+voltmodanje grafe = fail :D
Šta je tebi? Hoćeš da se čovjek osakati lemilicom? :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
lemilica ajde dobro, ali voltmodanje...:lol2: . Jedna stara x1650 mi je vec gorila u kompu, necu se dat dva puta :beer:. @dark child - da, bez volt moda:zdero:. p.s. uzeo sam si lemilicu 40w u chipoteci, i evo vec sam jedan monitor popravio, kako sam krenuo jos cu dobit aparat za gasenje kao rođendanski dar:D |
Citiraj:
Možeš bacit oko na OVAJ thread ako zapneš negdje ili ti nešto nebude jasno i slobodno pitaš ;) |
Citiraj:
btw...imao sam takve dvije potupno iste grafe kupljene isti dan nove u dućanu...i evo ta se fkt fino klokala dok druga jedva išla na 830/1080 |
Što je tu čudnoga? OC uvijek ovisi o tome kakav te primjerak potrefi...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
obzirom da mi u 3DM03 i Aquamarku grafa ide i do 870/1125 a u 3DM06 neće, da li to znači da je problem u temperaturama i hlađenju ili je u pitanju "loš promjerak" grafe ?
|
Nemože biti tako velika razlika u clockovima :stoopid:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |