![]() |
Citiraj:
|
Ma kakav CoD4, CoD2 4ever. =)
|
Citiraj:
|
ja sam cod4 MP igrao 4x do lvl 30~ i svaki put me bannaju i ne mogu vise igrati...
cod2 je bolji po tome... mos igrati kolko hos. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ili kupiš original ko svaki pošteni čovjek u RH :) |
"Menjaju magazin!!!!"
Idemo, malo akcije večeras :D, :chears::chears: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
odi na youtube i upiši call of duty 4 jumps .. i sve ti bu jasno :chears: |
dignut local server,na njemu old skul mod
i skaci :D naravno nesto je izvedivo i bez old skula vecinu sam proso,pa bude kasnije jos koji skrin |
Call of Duty 4 je ponovno stigao na Tajland pa se može nabaviti po nižoj cijeni nego u Algoritmu i uštedjeti 200kn..
Igru možete naručiti na hr siteu za online kupovinu - http://pcigre.wordpress.com A možete i nastaviti igrati na privatnim serverima bez punkbuster streaminga.. Pozdrav! |
neh,moze brisanje krivo postano
|
isprike na upadu, jel moze samo info koji serveri su aktivni u zadnje vrijeme (naslo se malo slobodnog vremena :) )
|
Evo što znači kad malo odete na neki server di ima ekipe...
Nakon 15 min igranja... http://www.imagesforme.com/out.php/t22973_untitled.JPG Idioti. |
Ma COD4 je bolji od COD2 puno bar za mene, a što se tiče kickanja ja sam sa nekih servera banan kad bi ih rasturio. Ali dosta servera je OK
|
87.238.170.62:30040
Eo jedan,hardcore mod..sve mape i svi tipovi igre ;) |
Citiraj:
čiteruuuuuuuuu buuuuuuuu :fiju: |
Prvo su wajnali jer igram sa GL, i onda kad sam promjenio i igrao bez GL onda su neko vrijeme bili mirni i opet počeli wajnat :D
Ali dobro da sam dobio kick bar sam mogao u krevet. :) |
Pa i meni idu na živce GLovi. Sto posto si se nakon toga prešaltao na p90...
|
Ma lol.
Igram sa GL čisto radi živciranja drugih (pošto nije zabranjen na pubovima) i radi olakšavanja određenih situacija. I prebacio sam se na 3 bombe :D Baci samnom jednu partiju pa sam procjeni koliki sam noob :p |
Ma stavi još i sonic boom... boli te.
Što se GL tiče- malo nervira ali ni izdaleka koliko shotgun u prijašnjim verzijama. IMO, ako igraš na HC serveru, sva oružja su manje-više izbalansirana. |
Na mom serveru,gdje sam ja admin (IP napisan par postova prije) za koristenje GL ide warning,pa ako ga opet koristis kick,pa ako opet IP ban..pa da vidimo..
|
Onda se ne vidimo na tvom serveru di si ti admin :)
|
Kakav je to glupi pub server gdje nesmijes koristiti GL . Ak ti se nesvidja igra kakva je onda si na server stavi pam pa neces imat problema s tim. Sad cu se spojiti na server i ubiti nekog sa GL pa me kikaj :S
|
Ma debilni su mi serveri sa izbalansiranim oružjem ristrikcijama i sl glupostima. Ovisno o mapi dosta koristim GL a server koji ne dopušta to ide odma sa mojih favorita. I HC mrzim jednostavno mi nije COD4ovski više me posjeća na COD2 kojeg baš ne preferiram!
|
Evo ja probao danas na njihov server, ali sam napravio disconnect onog trena kad je spomenuto da martydom nije dozvoljen i odmah je obrisan iz favoritesa...
|
svašta kojih jadnih servera ima. zabranjivati oružje... :puke:
btw, rabbits pub je za sada prebačen na original i streaman je, nemojte da zjapi prazan. pokažite kako se zna igrati kada ste sigurni da nema cheatera... |
Bar znamo da se BoB klan više neće pojavit tamo, bar dok igraju sada kako igraju. :)
|
a zato je pred koji sat bio prazan :D ah buden navratil ovih dana :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |