![]() |
Koji mob?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F |
Da želite spaliti mobitel/matičnu ploču istoga tako da se više nikad ne može upaliti (a da nema fizičkih tragova koji bi upućivali na namjenu paljenja), kako bi to izveli?
Ovo je čisto hipotetsko pitanje :D |
u mikrovalnu dok je upaljen? :)
Eksplodirat ce mu baterija. Ne igrajte se.
|
neće na kratko. par sekundi. ili neka vadi bateriju ako može.
Baterija se bez problema vadi van. No, ako ga stavim u mikrovalnu na par sekundi, hoće li se ekran otopiti (ili neka slična anomalija koja će vizualno dati do znanja da je uređaj namjerno spaljen)?
|
probaj ga staviti na par sekundi samo. ne da se zagrije toliko. imaš neki stari mob da probaš prvo?
Cekaj da puhne bura, obuci dzemper i cipele, uzmi cesalj i pocesljaj se na terasi 10 puta te skini/obuci dzemper 20 puta. Takni mob :D
Sta ne bi moglo nekako s nekim kratkim impulsom visokog napona, mozda ona iskra iz upaljaca ili nekakav nabijeni kondenzator? Ne znam, to su mozda male struje ali naponi visi od 5V? |
Imam starih mobitela, baš ću probati mikrovalnu.
|
Citiraj:
Majke mi što neću. Imam stari Huawei od prije 6 godina, pa ćemo da vidimo.
|
Ja sam prije nekih 10 godina stavio mobitel u mikrovalnu (nokia 6610), oslo oboje kvragu :D
Za mobitelom dan danas placem a za mikrovalnu mi se *ebe nije bila moja :D |
Baterija prdnula ili? :D
|
Citiraj:
Ako se dobro sijecam mobitel se istopio, al to je bilo hardcore testiranje, mislim da je trajalo bar 30sec :D A sto je najgore,bio sam zaboravio sim karticu izvadit tako da se i ona spalila :D |
Spoji 380V na usb mobitela.
|
coconut vidjeti će se na matičnoj ploči trag kod usb utora
spojis usb od fornt panela iz kucista na firewire port na ploci
ili elektrosokerom ga capnes. |
Ako imaš pristup MRI-u mislim da će ti to rješiti problem :D
|
Poštovana/i,
Vaša microSD kartica je poslana na adresu dostave, koju ste naveli prilikom registracije. Molimo Vas za još malo strpljenja. U međuvremenu, posjetite našu web stranicu www.samsung.com/hr i upoznajte se sa Samsung proizvodima koji olakšavaju svakodnevne aktivnosti. Hvala Vam na ukazanom povjerenju i vjerujemo kako će Vaš novi Galaxy uređaj uz microSD karticu zabilježiti Vaše najdraže trenutke. ja prijavio susjedov, njemu ne treba kaze, stize kartica :D |
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
evo i meni isto.
A kad su kupljeni?
|
susjedov 22.11. moj i zenin nula bodova jer su kupljeni u 5. i 7. mj
|
vi kojima su kartice stigle jel se sjećate kad ste prijavili i dobili na mail ono za adresu da vam pošalju?
|
Citiraj:
evo kartica radi dobro za te pare haha http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...01e2097050.jpg |
Kažu glasine da će S7/E preskočiti 7 i direktno otići na 7.1
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=3678 S8 gubi fizički Home button i će mu front biti sličan Mi Mixu - bez bezela https://www.bloomberg.com/news/artic...hones-iwfyts38 |
Nist cudno. Nekad su svi kopirali samsunga a sad samsung kopira kineze..
|
Dečki, dva pitanja.
1. Galaxy A5 2015. Resetira se sam od sebe. Nakon pokretanja rasu 30 sekundi i opet reset. Napravio sam clear cache, nije pomoglo. Pokušao bi izbjeći factory reset, ili flešnje nečega jer je pod garancijom. Imam li neke mogućnosti? Probao sam pokrenuti u safe modu i opet se resetirao nakon nekoliko sekundi. Galaxy s3 neo. Gdje nabaviti kvalitetnu bateriju? |
Citiraj:
2. Onyx baterija, svijet medija i višemanje svaki malo bolji šop koji prodaje mobove i opremu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |