![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Bubba ti si neki loš vidovnjak :) imao sam 780 i 960. |
Citiraj:
http://www.pny.com/mega-commercial/e...graphics-cards http://www.nabava.net/search.php?q=quadro+m6000 |
Čabe :D
|
Bome evga si je propisno sjebala imiđ, evo posljedica onog falša sa hlađenjem - klik
|
Zato imaju worldwide warranty i gdje god da si kupio njihov proizvod, imaš jamstvo i šalješ u najbliži RMA centar (nama je onaj u Njemačkoj).
Nije da su kod nas nešto prepopularni, doduše ih ni nema baš u ponudi osim u tu i tamo kod nekoga. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa napravili su tvorničku grešku (zaboravili stavit thermalne padove). Najbolje da izgori zbog toga, pa da ti ne priznaju garanciju. To bi svaka firma trebala ispoštovat
|
Hoce hoće. Svaka koja izgori bit će zamijenjena novom. Bar u EU.
|
Citiraj:
|
Bilo je loših (poddimenzioniranih s obzirom na gpu) coolera i svega kroz povijest, ali ovdje je ajmo reći preskočena (zaboravljena?) jedna faza na proizvodnoj traci. Ne sjećam se da je ikad bilo takvog previda kod ikoga. Da se prave mutavi nakon toga bili bi pokojni kod mnogih kupaca, jednostavno moraju ovako
|
Ja kada sam zadnji put imao Sappihre (HD 7870) zbog greške na proizvodnoj traci mijenjali su ljudima grafičke (službena sticky tema kod njih na forumu). Naši u Hrvatskoj su to naparvili tek nakon njihove intervencije :)
|
Ah, mi se uvijek pravimo grbavi dok nas neko izvana ne stisne :D
|
Znači RX 490 izlazi prije 1080Ti ? HBM2 na RX? Koja će biti bolja? :)
|
Nije ni bitno, samo nek je više izbace s obzirom da im je RX 480 trenutno "najjakija" -.-
Konkurenciju, konkurenciju oću :D |
Citiraj:
2. da 3. treba provjerit u kristalnoj kugli |
Eto i mene u Pascal clubu, a posebno hvala kolegi Drvoju koji je pomogao oko "kejbl menadžmenta" moje Zalman Z3+ sirotinje.:goood:
http://www.3dmark.com/3dm/15765720 |
Nema problema, samo veselo i pazi da se MSI naljepnica ne odlipi u procesu :p
PS ne "meći" nikakve slike, "rugaće" mi se :D |
Meći, meći
|
Citiraj:
Trpaj , ne pitaj :D |
Citiraj:
Citiraj:
Uostalom bilo je popratnog posla (uštekaj, ugradi, ištekaj, zavidaj...) :) |
Sta ce rec susjedi ak ne okitim kuciste za Bozic? :D
Sent from my Xperia Z3 |
GTX 1070 Gigabyte G1 gaming 3D Čmark rezultat :chears:
Max core clock: 1987MHz Max memory clock: 2003MHz Max Temp: 70C Fan speed: 2368 (58%) PS grafa je na stock postavkama, isprobao sam jučer WoW 1440p reza sa SAAA x4 + CMAA i daje oko 45fpsa (pleše od 40-70 ali većinom je dolje), MSAA 8x i ostalo daje preko 100 fpsa konstantno tu i tamo sa dropovima na 60ak. Grafa je dosta bučna, ili sam ja pichka, u full loadu :stoopid: |
Čuj kažeš preko 2000rpm (skoro 2400) na 58% loada, nije ni čudo
|
windforce je oduvijek bučan :(
|
Ja ju samo držim na OC Profilu - tako negdje, približe se clockovi do 2Ghz i na quiet fan profilu, manje više se ventovi ne zadržavaju oko 1600-1700rpm što mi je ok.
Na kraju ovisi sve o loadu koji igra opali po GPU :) |
Citiraj:
Provjetreni R4 kejs u oba slučaja... |
Ma taj na 390 nije ni W od windforce, budžet cooler za midrange gpu
|
Ja sam razmišljao uzet ovu Gigu Xtreme samo radi godinu dana duže garancije (3+1), ali dobit Gigu bez problema sa ventovima i coil whine-a je žešća lutrija, pa sam na kraju ipak uzeo MSI.
|
Citiraj:
identicna stvar koja je mene mucila , zvuci +1 gare primamnjivo al ipak MSI uzo :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |