![]() |
Svi se apsulutno klade na Atlethico danas. Nekako mi to baš nije sigurna oklada al dobro...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Arsenal popusio , 2 gola Kane :( |
Počela je tekma A.Villa - CFC. :)
Drogba u napadu. Cuardado na klupi. :p AJJJMMMOOOOOO |
Hazarder gol.
Koke se ozljedio :( GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ATLETICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,Tiago na Mandžin assist! Casillas jadna li ti majka :) |
2-0!
Niguez koji je ušao mjesto Gabija i to kakav gol... |
Uh koji gol, real debakl
Mandzo peta :D |
Citiraj:
bome mogao bi biti potop. Opet Ancelotti pokazuje da je banana trener,ide s tri spice protiv Atletica, a obrana ementaler. |
Kolko se vidi da im Modić fali da to smisleno poveže,to je strašno.
|
Bravo za Atletico :D
No zanimljivije mi trenutacno pratiti Dortmund. Vode 1:0 na pol., ali majko mila sta je njima sve potrebno da bi uopce zabili. Ne shvacam sta im se dogadja, jer ne igraju lose, dapace. No gol ih nece, ali ni sreca ocito :( |
Uj drobi atletico! :D
Hull vodi protiv citya. :D Drogba..majstore..ajmo u mirovinu. Dva zajeba, sad je ostao ležati, nitko ne zaustavlja tekmu. Sudac dao žuti karton ramiresu koji nije ni napravio faul....o bog te. :D Dortmund je fenomen. Svaku tekmu odrade propisno ali za pobijediti....fakat ne ide. :D Drogba po treći put gubi loptu na 16 metara. Usrao je dvije kontre..ama odi van. Ajmo Remy unutra. |
Ma nebi tu ni Modric nista promjenio.Ancelotti da igra sljedecih 10 tekmi,nece dobiti Atletico,jer je nikakav trener ,i ne uci na greskama. Mourihno je izgubio prvu od Barce 5:0,al je nesto naucio iz toga,i napravio sve da ih dobije. A gledam kako sada Chelsea igra i uzivam.
Ako ne smjene trenera ,od ove godine nista. |
CFC igra odličan nogomet ove godine. Još da Didi nije u banani. :)
Minvajl..dortmund vodi 0:2. :) De Bruyne opet trpaza Wolfsburg. :) |
Citiraj:
|
Nastgavlja se A.Madrid - R.MAdrid
Dortmund vodi 0:3. :) A.Villa izjednačila. Zasluženo u potpunosti. Krenuli su žestoko u drugo poluvrijeme. :) |
Citiraj:
Hoces reci da bi Modric danas nesto promjenio? Ovdje je problem u krivom pristupu protivniku! I dok je Modric lani igrao ,protiv Atletica su izgledali smijesno,osim malo srece u ligi prvaka.Bas me zanima bi li Real gubio od Atletica da je Mourihno na klupi.Koliko se sjecam,nije izgubio niti jednom. |
Real Madrid odron od kluba koji gubi uvijek kad ga imam na listiću
|
de Bruyne za 3:0 Wolfsburga. :)
|
Citiraj:
|
The curse of Varan strikes again :D
|
3:0 Griezmann
|
Drugo poluvrijeme Atletica je vrhunsko i super za gledat, nisam gledal prvo.
|
3:0 :D
Drogba van, Remi unutra. To je to. :) Ajmo sada. :) PSSSSSSS Ivanović. Zakucavanje s lijevom nogom. CFC vodi. City i dalje gubi. :) |
Citiraj:
Pojasnio sam ti sve,I rest my case. I dalje ponavljam,mnogi su kenjali na ovoj temi,ti si apsolutni šampion |
Citiraj:
I rest my case! Ajmo Chelsea,prvenstvo je tu! |
Pa kako kad ti dam činjenice i brojke,za trenera koji je sa svakom momčadi osvajao nešto(osim Parme),koji ima 3 lige prvaka,koji je 3. najplačeniji u Europi..ti kažeš da je nikakav trener i da ga treba smjeniti. NAKON šta je donio realu ligu prvaka koju su čekali valjda skoro 20 godina?
Ja mislim da si ti ili blago zakinut...ili neshvaćeni genij koji bi trebao doći u Real,raspustiti kompletnu strukturu kluba i sam voditi i klub i trener biti. Onih 80 iljada navijača koji su Mourinhu mahali sa bijelim maramicama nisu bitni...ipak je on učio kontra Barce...brzo :D Citiraj:
|
Tekma još nije gotova., :) J.Cole je ušao za A.Villu. Nekadašnji igrač CFCa koji je WHU škola kao i Lampard. :)
Cuadrado je ušao za CFC. Trudi se momak od prve minute. :p TAK I TREBA! :D |
Mandžoooooooooooooooooooooooooooo
|
4-0 :D
Demoliranje :D |
Xabi fali onoliko koliko i Modrić, ovo je posve druga ne defanzivna sredina.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:49. |