![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali evo recimo fix bez rastavljanja, kasno to nasao i skuzio. Ima slican i za iocena. |
Meni su najbolji rezultati pomocu gps.conf nacina sa xda foruma. Makar sam probao jos dva soft nacina pa jesu li ti prijasnji pokusaji pomogli ili odmogli pitanje je...
Idete pod Speeding up GPS/AGPS. @flajpan fala na pojasnjenju! @zackoj e to bi se i moglo probat jer zazirem od lemljenja :D |
Citiraj:
Citiraj:
Ima 1GB RAM-a. |
i kaj da onda kupim iocena za 217 aud ili ne ? :D
|
Citiraj:
|
Ima li mozda kakavih dualca sa manjim ekranima? mislim u ovome moru kineza da ista valja :D
|
Meni na CUbotu Antutu i svi programi pokazuju da ima 971.8mb rama. Tako da je čudno zašto bi programi pokazivali na haieru 780mb ako mobitel ima 1gb.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit-Jiayu je vjerojatno najbolja opcija jer postoji 1 gb verzija, to nisam znao dosad. Mislim da udovoljava tim zahtjevima da ima manji ekran a opet da radi solidno. |
Nisam prije ni primjetio Jiayu G3T, zbog turbo procesora i gorille se čini baš dobar za ispod $200. Iocean x7 turbo je sličan... Jedino ima puno videa na youtubeu s pokvarenim ekranima na yiau...
http://www.pandawill.com/jiayu-g3t-s...___store=en_us |
Citiraj:
|
Nema bas izbora, namjeravao sam kupiti kineza od 4", ali kada sam vidio da su hw inferiorni, uzeo sam 4.5".
Lenovo A660 i Jiayu G2 sam jedino pronasao, da su solidni, a ima ekstra skupih koji valjaju. A800 je 4.5". Inace, nemojte biti lijeni kao ja i poslusat ovog lika jer ce vam gps biti jos gori :D |
Ovi iz minideala su zakon. :-D
Nakon duzeg razmisljanja odlucio uzet 5" mt6589 drlju i izbor je pao na zte v967s. Mob je placen jucer ujutro a sad stigao mail sa tracking numberom. :-P |
Slaba ti reza za tu veličinu ekrana. Neodoljivo me podsjeća na S2 bez hardverskog Home butona.
|
Citiraj:
|
evo jedan zanimljiv : http://www.ebay.co.uk/itm/2009441898...84.m1423.l2649
te dali netko imam kakav kupon za http://www.geekbuying.com stranicu ? |
Citiraj:
|
Ima li netko iskustva sa stranicom cect-shop.com?
|
Op op op
Treba provjeriti što je s garancijom od onih koji su došli u kuverti iz Kine, kakav je gore ROM i dobavljivost istog. |
Citiraj:
Nakon hinta kolege okarma, provjerio sam jel bude kaj od toga i Lenovo veli - nažalost, ne još (ni kod nas ni u susjednim zemljama). Vjerojatno ovo nije raspoloživo (i ne bude - do daljnjega), iz više razloga. Ali cijene su već formirane, ugrubo ×2 :D |
Shema sa kuponom za popust za THL W11 1/16Gb na Pandi radi. Ubacite mob u košaricu, upišite PW15 kao kupon i stisnete Apply Coupon. Cifra se automatski mijenja sa 259,99 na 221,99$ (38$ popusta). Požurite dok ga ima.
|
Citiraj:
|
|
Ni ovdje reza ni baš neka za tu veličinu jer ostali nude FullHD za 5". Drugo je ok.
|
Citiraj:
|
istina ali mislim da za te novce nema bolje.
jedino kupiti mob koji ima full hd, ali onda opet nema 2gb rama i 32gb rom.... više od toga neidem.... mislim na cijenu sad neznam kaj mi je pametnije :D |
Sve je to isti q samo s drugim imenom. Napiši review kad ti dođe.
|
Ima ta drlja ZTE v967s vise hw verzija jer je akcija za 130$ na antelifeu s 800x480 rezom? Nekak si mislim da su fulali s opisom, ali...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:39. |