![]() |
Gle ko je iz rupe izašao :D
|
u, koji rez na anfieldu, i to u prvih 20.. nisam stigao na prvo pol..
sta, jel to toliko liverpool bolji ili ulazi sve sto pucaju? hammer, nemoj ti odgovarat, nisi mi bas objektivan kad se radi o liverpoolu :D |
Citiraj:
|
Moj cash na poluvremenu ide na X ili pobjedu Arsenala na kraju utakmice.
Ne može ovo Liverpool izdržat, loša ekipa je to.. |
ovo je tuzno
|
evo ga i peti XD
samo nek toliko padne i u drugom poluvremenu, svejedno na kojoj strani.. da malo i ja uzivam u golovima :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Chelsea ili City nikad lakše do titule :P
|
Citiraj:
|
fino, moglo je bit i više, al jebiga ... "repriza" za tjedan dana u kupu XD
bit će jebeno ovom arsenalu u slijedećih par tjedana.. united, pa opet liverpool, bayern .. onda mali "odmor" pa opet gadno :D |
A sada CFC-Newcastle. :)
Mandžo zabio za Bayern. :) Vode 1:0 |
da, jako ruzan raspored za Arsenal gdje ce vjerovatno sve izgubiti.. I prvenstvo i LP i kup
|
Neki od nas su na početku pisali da neće Arsenal daleko. :D Doduše duže su se održali nego kaj sam očekivao. :)
Cheslea 1:0 Zasluženo. :) Hazard. Bolji je CFC. Hazard 2:0 Dupli pas s Eto'o. :p Vratio Eto s petom. :) Odličan gol. Op op WHU dva komada na početku drugo poluvremena. :p :) Hazard tri komada. :) GG. ;) Definitivno jedan od najvećih talenata na otoku. :) CFC uzima prvo mjesto na tablici. :) WIN WIN :) 1. CFC 56 2. Arsenal 55 3. M.City 54 4. L'pool 50 Veselo na vrhu. :) |
Bome fino smo odigrali, Hazard pokazao kako se igra :D Tekma je bila super! :chears:
Nego, ManU bi sutra mogao opet kiksati haha, jeli netko pratio tekmu City-a? Zanima me kako nisu utrpali koji gol..? |
Arsenalov pakleni raspored je baš odlično počeo - sa petardom :D
sad slijedi ostatak World Toura :D u srijedu im dođe Junajted u goste za tjedan dana protiv Livčija u FA Cupu za 10 dana Bayern |
Dečki, ne razmete vi to. Prvo Arsenal pusti da ih se ovako nakanta, da im se budući protivnici opuste i budu laka meta :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i to se onda naziva navijačem Uniteda, pfff :p
|
jer je potrebno znati sve rezultate omiljenog kluba u proteklih 50 godina
|
Normalno da nije, ali ovo nije bilo tako davno. A i takav rezultat ne zaboraviš lako, jedino ako si fan Arsenala, onda zaboraviš.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al opet,u te 2 god se nakupi dovoljno bitnijih informacija da se taj rezultat moze i zaboraviti Citiraj:
|
Taarabt u debiju protiv Napolija zabio...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Još pamtim tih strašnih 9-0 protiv Ipiswich (1995) Link 7–0 protiv Barnsley 1997 6-2 protiv Leicester 1999 8-1 Nottingham 1999 7-0 West ham 2000 6-1 Arsenal 2001 6-1 Southampton 2001 6-0 Newcastle 2008 7-1 Blackburn 2010 i zadnji 8-2 Arsenal 2011 Tko ne bi pamtio Van Nistelrooja sa 5 hat-trick ;) ( Roonney vodi sa 6 ) A tek potezi Cole-a, Yorke-a, Gunnara i Sheringhama Citiraj:
Citiraj:
edit. Sad čekam izjave Hammera za namještenu tekmu koju United nabijao više od 5 golova. |
Luka out of this world!
Liku standing ovations cijelog bernabeu-a bolest! |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pokrećeš raspravu tj. tražiš frku apsolutno bezveze Citiraj:
btw. 'ebate, lukicu prozivao cijeli Bernabeu, svaka čast. Prošle godine ga još proglasili najvećom flopčinom Realova tranfer roka, a sad glavni inžinjer Realove igre :goood: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |