![]() |
Ukupno te godine kroz sva natjecanja 27 golova i 20 asistencija. :) Fenomenalan igrač. :) Kaj god netko tvrdio. :)
|
Jedino kaj nije škart u tom Čelziju je Eva Carneiro , sve ostalo je žali-bože:)
|
Kad smo kod trolanja kažeš. :D Ima tu legendarnih igrača. ;) Na žalost neki su otišli ali to je tak. :)
|
Citiraj:
Jesi vidio nove ugovore u barci za najboljeg i dva starca? :p Tako se to radi. |
Ako ciljaš na drogbu, da mogli su se malo više potruditi ali i on je već prije najavio da će ići bez obzira. :) Doduše uvjet je bio duži ugovor koji mu klub nije htio dati. :(
Kojeg najboljeg? Iniestu? :) Pošto je to krema barcelone. :) |
Koliko ono bodova imaju krumpiraši u prvenstvu?
29?:p |
On i mesi su krema, xavi i puyol dobili produženje 3 god, do 2016, a oni imaju preko 3 banke...
|
Za mene je iniesta krema. :)
@jelc..nemam pojma. :) Sam nek nastave igrati kak spada. ;) |
Citiraj:
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/ |
Ok reći su. :) To je ok s obzirom na konkurenciju. :)
|
Krenula su izvlačenja. :)
Galatasaray - Schalke Celtic - Juventus Arsenal - Bayern Šahtar - Borussia Dortmund Milan - Barcelona Real Madrid - Manchester United Valencia - PSG Porto - Malaga |
Kak će real ispast već u prvoj fazi.
|
Kak su opet dali barceloni milan koji im prošle godine nije mogao baš ništa. :) Čudno kaj ne? :) :fiju:
|
A baš si smiješan :D :D :D
Čudo je da je milan otišao dalje s obzirom kak igraju i kakvu ekipu imaju ove sezone... |
Mislim da se od njihovih tekmi vuku repovi zbog suđenja za barcelonu (čudesa). Mislim da su im dali neki penal kad već nije moglo drugačije. Klasika. :)
Trebam pogledati snimke da se podsjetim i da si malo dignem tlak. :) Imam filing da ovi idu dalje: Schalke Juventus Bayern Borussia Dortmund Barcelona Real Madrid PSG Malaga |
Sa svime se slažem osim sa realom, a tad će i službeno murinjo odletit sa klupe ;)
|
Citiraj:
Puyol,oličenje borbenosti i ferpleja nekada kad ih je Milan šamarao... |
Nema sanse da Real ispadne od ovih jazavaca. MUTD je jednostavno prezelena ekipa. Oprostite fanovi :)
Zao mi je samo kaj ce jedan od mojih favorita ispast vec u ovoj fazi: BVB - Sahtar :) |
Šahtar i Borusija - će da bude kolinje :D
|
Žao mi Celtica, dobit će po tamburi....:D
United ima da se sad pokaže u Ligi prvaka, makar jedni i drugi imaju obranu za pomolit se. :) |
Dobar ždrijeb, odlične tekme to budu :D
Nadam se samo pobjedi nad Arsenalom :D |
Bit će pranja u Madridu , dolaze majstori spusti curicu i lukicu na zemlju aaaa:goood::goood:
|
Citiraj:
Jedino mi je žao što će jedan od dvojca Dortmun/Šahtar ispasti tako rano. Naravno i što će Arsenal ispasti odmah. Valjda se neće osramotiti :D |
Nisam znao da navijaš za ManU. :D
Ili je to po onoj, bolje manje zlo. :D |
Manchester - Real, tu tekmu čekam od kad je Ronaldo otišo. Jučer čujem da testiraju loptice da nebi bilo zajeba na izvlačenju i isto njih izvuku. :D
Van Persie i ekipa će ih razmontirat u stilu, imam respekta prema Realu stvarno mnogo ali ove godine nisu ništa posebno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Toliko o tome kol'ko mrziš MUFC, a i nemožeš protiv Bayerna, zaboravi na Franza the Kaizera, to je prošlost :P Inače, ja navijam samo da njemački klubovi dobe :P Ostalo mi i nije tolko bitno :D |
Citiraj:
Po meni će ovo bit najotvorenija i najborbenija tekma od svih. Nekako najviše od nje očekujem dobrog nogometa a i golova. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |