![]() |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....93&postcount=1 |
Citiraj:
Brijem da ces jedini X i vidjet u kuli strazara danas. |
Citiraj:
To šta cijeli svijet to piše...piše da je i Al Kaida počela sa bitkom za Bagdad...al realno....boli nas stojko za Bagdad :kafa: |
ivane, istrosio sam se ovaj mjesec po svadbama, reci mi sto ocekujes na ove tri tekme da podebljam takulin :D
|
Maminjo bi imao tamo show program :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
evo i meksiku uzasno sudjenje...ponistilo dva gola lol
|
strašno, jebo te prvenstvo, gadi mi se a nije ni pocelo kak spada
|
jep,bas gadljivo za gledat...nije vise nogomet ,sad je sudac i 22 potrcka
|
Koji je urac tim debilima od sudaca. Meksiko pokraden totalno u prvom poluvremenu. Jedan gol regularan, a kmet pomoćni sudio ofsajd...
katastrofa... |
Da je Colina šef sudaca sad bi im jebo sve po spisku
|
Promijenit pravilo o zaleđu. Svirat samo ako je igrač u zaleđu 1 metar ili više. Ovako u liniji događa se ko Mexiku. 2 čista gola poništena.
|
Pa nasi evropski suci su premija u odnosu na ove.
|
Citiraj:
ma da je bar linija, ovo je promasaj teski |
Stiglo ocitovanje FIFA-e i objasnjenje jedanaesterca sa utakmice Brazil - Hrvatska:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsk...---340234.html |
FIFA brani japanskog suca: Evo objašnjenja sudačke komisije!
Ovo je urnebesno. Puste kamere na terenu i ovi se prave mutavi. Ma sramota! EDIT: Kolega je bio brzi. |
Citiraj:
|
Opce sudacko uvjerenje, da naravno...Jer u biti svaki kontakt je faul ako sudac tako odluci. Naravno..ak sudac hoce, moze biti i 30 regularnih penala po tekmi.
Mislim da treba uvesti i bodove za stil koji ce se na kraju zbrajati sa golovima, pa da suci procijene tko je bio bolji i tko je dobio. Tak da se totalno makne ikakva objektivnost al da budemo i svjesni toga. Jer ovo je zivo laganje u lice.. |
Ajde konacno 1:0, zasluzeno
|
Tooooooo :D
|
|
glavno pitanje ove tekme je - jel' kamerun jednostavno kriminalno loš ili mehiko brutalno dobar.
|
Mehiko je brutalno dobar.
|
po meni i prvo i drugo
uzimajući u obzir da je sudac i mexico zajebo podosta, moglo je tu bit finih bar 3-0 |
Kamarun je totalno loš i krajnje demoraliziran. Mehiko je prosječan.
|
kaj imaju durhcug ?
|
ajme mrtve prilike...steta sta nije uslo...remi nam odgovara
edit: gotovo, mexiko se nece ni zalit na suce kad su dobili...da je osta remi,bilo bi svega |
E moj Chicharito !!! :hitthewal:
|
Pobjedimo Kamerun i Meksiko i prolazimo. Brazil ce proc Meksiko. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |