![]() |
Samsung galaxy nexus gt-i9023
Pozdrav ljudi,,,novi sam na forumu i registrovao sam se kako bih vas zamolio za pomoc.Zelim da flesham nexus gt-i9023 ali ne znam kako nisam uspio pronaci nikakav tutorijal,,,potrebno mi je sestri hitno da joj to odradim i bio bih vam jako zahvalan ako mozete da mi pomognete gdje da skinem room i preko cega,,,zao mi je ako je ovo vec objasnjeno ali stvarno nisam mogao pronaci nista.Lijep pozdrav
|
Ekipa,
jel netko fleshao S4 s odinom? Stavio bi orginalni rom ponovno, mob nije rootan ni ništa, pa me zanima dal diže takvo flashanje flash counter? |
Od jucer mi je mobitel (Note 2) poceo govoriti tko me zove i tko mi sms salje, kako to iskljuciti?
|
Trebam nekoga tko je bio duze vrijeme na CM 10.1 nightlyima. Cisto da mi kaze moze li se koristiti kao stabilni (daily use) ROM i jeste li kada nailazili na kakve znacajne bugove, i ako da nakon koliko su bili rijeseni?
Svasta sam flashao i sve mi je li-la, nista ne odskace ka boljem. Planiram sada staviti CM i mirovati na njemu. |
Moga bi i navesti za koji mob ;)
|
Citiraj:
Radi se o Galaxyu S2. |
ja se jos uvijek mucim s odlukom, flashati S3 ili ne... volio bi imati rom koji je cist od raznih go*ana (all share i slicno) ali volim mogucnosti customizacije AOKP... al ne volim flash counter... i ne znam za koji da se rom odlucim...
ima li koji AOKP a da je dobro stabilan, i da je updatean na 4.2.2? ne bi mi bio problem ni Kernel mijenjat, ako ce se isplatit (da mob lakse dise, manje opterecenja za bateriju itd)... |
Chaos rom je po meni odlican. Probaj progooglati xda.
|
|
Mislim da sam ja koristio bas taj za S3. Pazi, ovo sto vidis na play store-u je free, ali za otkljucavanje moras plaititi in App, pise ti u opisu.
Ali, potrazi tu istu app na XDA, tam je stavio free verziju... |
Vidio sam da se placa oko 3.5$.
Bas cu pogledat an XDA. Fala |
Je li netko uspio rootati Samsung galaxy mini 5570i pop plus dobiven od t-com-a prošle godine? Probao sam nekoliko metoda i neće...
|
Imas ovdje
|
Vidio sam taj link, ali ne znam kako da skinem file sa tog Oceansilesa, stalo oće neku anketu da ispunjavam, a do anekte ne mogu doći...
|
Stavio sam link na u prvi post.
|
Skinuo file, piše da je sve obavljeno (ne piše da je prekinut root), upalim mob, nema SU, provjerim sa Root checkerom i kaže mob nije rootan... Ako netko ima ideju što bi moglo biti.
Malo ću još proučit onaj link, ali najviše me pati skidanje sa Ocenfiles filehostinga... |
Pa ne trebas skidati kad isti file imas u prvom postu. Skini s marketa supersu pa probaj opet s checkerom. Mozda ke checker trazio pristup rootu a nrmas supersu da potvrdi
|
Ne želi mi rootati sa fajlom iz prvog posta ove teme, možeš li uploadati ovaj file
universal_gb_root_v29.zip ? S onim nije rootao mob iako sma instalirao superSU... |
Jutros mi SGS4 javlja da ima novi Flash za updateati. Pretpostavljam da je JB 4.3 (sad je gore na njemu tvornicki 4.2.2). Jel netko updejtao ? Ima li sta pametno ? I da, kakva je situacija sa launcherom i settingsima nakon updatea OTA, jel se sve "resetira" na default ili mogu i dalje imati sve setingse kao sad ?
|
Jesi rootan? Ako jesi, titanium backup sve appove i okini si nandroid backup pa sve copy paste na PC. A za direktno pitanje zguglaj, jer stvarno ne znam.
|
Citiraj:
Launcher koji korisitm ima save opciju tako da to nebi trebalo biti problema nakon flashanja ali ostalo hmm. Hvala |
Pa ne bi trebao niš izgubiti. ja sam se samo znao susreti sa nekim gubitkom u funkcionalnosti nekih appova, ali to je obično bilo kod velikih skokova ala froyo - ginger i slično. Što se launchera tiče isto bi trebalo sve raditi valjda, ovim procesom ti ni widgeti ne bi trebali okinuti brijem pa će sve ostati.
|
Nemoj racunati da je to 4.3. Kolko ja znam sluzbeni 4.3 jos uopce nije izasao niti za Nexuse. To ti je neki noviji Samusng build, potrazi na XDA jel nosi sto pametno novo :)
Citiraj:
|
Citiraj:
Download koji mi javlja je 349 Mb a nigdje nepise koja je verzija prije niti tokom downloada :). |
Uzeo sam S III mini sa 4.1.1 JB pa me zanima glede nadogradnje na koji naćin se to može riješiti i kako s obzirom da mi je to novi uređaj i nikada se nisam susretao sa Samsugom i dobijam li išta tom nadogradnjom.
Hvala:chears: |
Jel ima nacina kako obrisati downloadan update ? Naime imao sam settingse po dafaultu da downloada Firmware kad je na WiFiu i on je to naravno odradio i skinuo tih 349MB kad sam dosao kuci, sad me svakih XY minuta podsjeca da bi trebao fleshati jer je download odradjen i postoji samo opcija postpone 0.5h, 1h i 3h i tako u krug, nigdje neveidim "DON'T update" ili delete firmware download i slicno ? Znaci ne zelim updejtati (je rnigdje nepise jel to 4.3 ili neki manji patch) i sad stalno imam notification da me podsjeti :).
thx |
Prekjucer stavio Revelation HD sa verzijom 4.2.2 i mobitel sa tim firmwareom leti.
Skoro pa da i nema laga kada se ode na phone i na poruke. Totalni preporod nakon 4.1.2 kojega sam imao prije. Za bateriju jos vidim koliko drzi ali koliko mi se cini potrosnja je odlicna. Nocas mi je mob bio 8h u stanbyu bez ukljucenog WiFi-a i spustilo se je samo za 2%. EDIT: Rijec je o S3 (9300) :) |
Citiraj:
|
One click root za S4 Active
http://androidcommunity.com/samsung-...ohot-20130702/ |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |