![]() |
Kako vam se da trošit pare na te skinove, imao sam dosta RP-a ali nikad nisam niti pomislio kupit neki skin. Radije ću uzet ip boost i igrat cijeli dan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni su skinovi super, ako igram champa, i ako mi se sviđa, i ako ga mislim igrati, uzemem skin kad je na popustu, jasno, čast iznimkama. Citiraj:
Evo, s official stranice: Citiraj:
|
ma hebeš te skinove, imam ja par, al to mi tak u životu niš ne znači...
|
Citiraj:
|
Opet sam se vratio u Gold IV :goood::goood:
Igram premade s jednim likom iz grčke, igra sve osim top-a, nema ništa da ja njega supportam kada treba, on mene...obojica smo agresivni za popizditi, 2 zadnja gejma smo morali na lv 1 ići natrag u bazu jer smo imali po 40 hp :fiju: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Sve u svemu, od 8 gejmova što smo zajedno odigrali 7 smo demolirali, tako da sam happy..frend mi već dosta vremena govori (trenutačno je soloq plat iv, i 5vs5 plat 5) da kada dođeš na određeni nivo, igraj samo duo, nađi par njih koji igraju slično kao ti i forsajte to... |
Tako se i moj frend ovaj iz razreda (onaj koji zna igrat) digao u platinum sa ovim drugim frendom koji se digao u diamond, jednostavno su znali šta koji može s kojim championom i razvaljivali su sve redom.
|
Danas sam se ulogirao na svoj prahistorijski account na Eastu jer se ne mogu ulogirati na West server iz nekog razloga, a to je bilo jedno od ponuđenih rejšenja na forumu (logirati se na neki drugi server i onda nazad probati na west). I gle divote, na tom accountu imam 380 RP-a. Pošto ja ne namjeravam igrat na tom acc, nudim jedan malen giveaway. Tko se prvi javi ovdje može birati između Stinger Akali ili Deep One Kassadin skina (samo za njih imam dovoljno RP-a). Javite se ovdje i dodajte me u lolu, nick je xG4M3 (napomena, skin dobiva ona osoba koja mi se ovdje prva javi, a ne tko me prije doda u lolu jer neću ni ulaziti na taj acc tako dugo dok ovdje ne vidim nečiji post).
GL :) |
Ja bih Deep Skin :D
|
Jel se može giftat sa westa na east?
Imam ja acc na westu i 950 RP-a (sve mi riot poklonio) |
Noup...
ovako, morate biti frendovi cca 2 tjedna ako se ne varam da se može giftati..ja probao ići na EUW da zaigram malo s xgame, ali su im serveri u klincu i ne mogu se logati :D |
Ako bude koji skin za 260 RPa i nakon ova dva tjedna na popustu samo javi i uzimam ti. Nisam znao da moramo frendovi 2 tjedna biti :D
Ja sam se uspio ulogirati na west i mislim da neću LoL više danas gasit u slučaju da opet bude problema oko logiranja. |
Citiraj:
Prije 2 sec sam se logirao na west... |
Upravo me igra stavila s likom koji je Challenger lol...
igrali su premade njih 4, s nkeom tko je lv 20..pa smo ispušili jer naš adc 46 cs u 16 min je gg. |
|
jeben video , samo protiv kog se to bore annie i garen na kraju?
edit: tryndamir .D |
Barona ja mislim.
|
Citiraj:
|
Zakaj nema blitza u videu :D
|
Citiraj:
|
Netko je tu bio stavio tutorial za ono kad se igra crash-a pa da se napravi shortcut za brzo ulaženje u igru. Jel bi mogao opet stavit?
|
Citiraj:
|
Honor for me.
Takvi kodovi spašavaju svijet :D ...kao i moj današnji dan kada sam predao projekt napisan u C-u od cca 650-700 linija koda, i onda moram polovicu toga promijeniti...fml :) |
Citiraj:
|
Idem na save as i gdje je onda ovo any file i gdje da namjestim da je .bat?
|
Citiraj:
Citiraj:
da, profesor non stop tupi kako treba posebno obratiti pozornos tna njihove žejle, napraviti 424242 puta prikaz kako što i da li je to ok.. |
Hebem ti silver II i premadove s bronze IV teamove.
Dobijem 2 meča za redom, dobijem 27LP, izgubim 1 meč i izgubim 25 LP. GG Riot! |
Citiraj:
Ja sam osoba koji će reći da ima ljudi koji su dobri igrači, ali su zapeli u Bronze (najčešće je mindset u pitanju), a isto tako ima loših igrača u Gold, Platinum, pa i Diamond, ali najveći dio ljudi pripada točnu u ligu u kojoj se nalaze i jednostavno takvi premadeovi nemaju nikakvog smisla. |
Go go fun 3vs3 kup na esl-u... wish us luck!
prvo kolo ubili huehue |
Citiraj:
Javi kak bude/kak je prešlo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |