PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

filip989 03.12.2015. 09:30

Meni je web skroz ok, ne kuzim u cemu je problem. Prilagodjen vise za smartphone i tablete, doduse s PCa sam bio na stranici prije jedno mjesec dana i tad je bila ista kao prije godinu dana. Inace kod njih sam samo jednom kupio tipkovnicu u slavonskom brodu, nije radila najbolje i bez problema sam je zamjenio za novu u Zagrebu. Tako da nemam neka losa iskustva s njima za to malo posla.

MikaHR 03.12.2015. 23:40

Novi web je puno lošiji od staroga....bar za PC.

Cuky 04.12.2015. 10:00

kupovao sam prije 2 tjedna kod njih, malo veca narudzba.

novi web mi se ne svidja, stari je bio pregledniji. takodjer, ne preslikava stvarno stanje u skladistu jer sam ciljano uzimao stavke koje su kao trebali imati u jednom ducanu da ne cekam da se to dovuce do njih jer mi je bila poprilicno hitna narudzba.

malo su neorganizirani. umjesto da ti kazu imamo to, to i to, mozete doc pokupit, ostatak budete kad dodje, oni nista, sute, a kupcu (u ovom slucaju meni) je bilo bitno sto prije doc po pc recimo. lako za neko kablovinje kojeg nemaju. to nebi trebao biti razlog da zbog tog narudzba stoji.

osim toga nikakvih drugih primjedbi. uljudni su i ok.

dobra im je ona fora sa parkingom na tresnjevci, buduci da nisam znao za to.

Ag008 04.12.2015. 11:20

No web je pretrjarano glomazan. Prije sam mogao vidjeti 10 proizvoda na jednoj strani, poredanih jedan ispod drugog ili 6 najprodavanijih. Sada uz font 2000 ili ogromnu sliku vidim samo 3-4 proizvoda odjednom pa moram skrulati.

Mileni 04.12.2015. 13:41

Citiraj:

Autor čuks (Post 2861901)
dobra im je ona fora sa parkingom na tresnjevci, buduci da nisam znao za to.

Moze objasnjenje za nas neupucene? :)

bilicvitak 04.12.2015. 13:59

Možete se parkirati na dva mjesta. Kupili su neku malu parcelu u Dobojskoj (na pola puta između Zvorničke i Glamočke). Dakle, 50-tak metara od njihove zgrade i tamo imaju parkiralište za posjetitelje, no tamo ne može spuzati moj lowrider. :D A imate i par parkirnih mjesta tik uz njihovu zgradu.

ivan77 04.12.2015. 17:32

Još jedna odlična kupovina, logitech komplet k330 + zvučnici i externa zvučna, odlična i brza usluga, ljubazno osoblje!

Cuky 04.12.2015. 19:22

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2861981)
Moze objasnjenje za nas neupucene? :)

Ovo sto bilicvitak govori.

Konacno imaju parking, da mozes doc ko covjek i sparkirat se.

Iako bi bilo bolje da je malo.blize ducanu. Al ajd. Dobro je i ovako.

celeron 04.12.2015. 20:48

Web im je puno bolji nego onaj prije, bar meni. Nego jel se sam meni čini ili je Links trenutno najpovoljniji cijenom?? Uvjek je bil najskuplji kad sam nekaj tražil.

Overclock_freak 04.12.2015. 21:47

Da, imaju cijene sve bolje i bolje.

Al evo i pokuda jedna

zadnje vrijeme sam slagao neke konfe i bio sam u rijeci te prika u zadru

pitamo za nabavku nekih ploča koje smo izričito htjeli i znamo da imaju dobavljači i oni kažu nedobavljivo a asbis i mol imaju.. sramota.. a nije da im puštam preko 50k kn mjesečno

evo za one iz linksa koji čitaju ;)
gigabyte h81m-s1, f2a68hm, z170x gaming 5, gaming 7

coconut 07.12.2015. 15:04

Na novim stranicama im ni pismenost nije jača strana: 'sljedeća' i 'prijašnji' su samo neki od bisera.

scarzz 07.12.2015. 15:54

Po meni je stari site bio bolji tj. pregledniji ali sto kod linksa ne volim je da im stanje artikala na webu i stvarno stanje u ducanu uopce ne stima, ako nemozes uskladit onda bolje makni nego krive informacije..

HrvojeJ 07.12.2015. 16:21

Citiraj:

Autor coconut (Post 2863302)
Na novim stranicama im ni pismenost nije jača strana: 'sljedeća' i 'prijašnji' su samo neki od bisera.

Što fali riječima 'sljedeća' i 'prijašnji', osim što se ne mogu odlučiti kojeg je roda stranica? :)

coconut 07.12.2015. 16:25

Davno sam završio školu, ali u moje se vrijeme pisalo 'slijedeća'.

Old Iggy 07.12.2015. 16:38

Citiraj:

Autor coconut (Post 2863337)

Neće ići, sljedeća je npr. stranica, slijedeća je npr. lisica koja slijedi plijen.

Brko 07.12.2015. 17:55

Citiraj:

Šta si ti išao u školu za vrijeme NDH? :D

No stranica je užas. Danas tražio neke prijenosne usb diskove. Morao sam CTRL + Scroll down da smanjim sajt na normalnu visinu slova.

Cuky 07.12.2015. 18:54

Brko ubijas s komentarima :D

Napravili su isti potez kao i hgspot prije x godina. Meni je to totalno nepregledno.

Overclock_freak 07.12.2015. 19:28

idu u hgspot smjeru :D

btw: za stanicu prije bila bi rijeć prethodna :D

burmuz 07.12.2015. 20:07

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2863391)
Šta si ti išao u školu za vrijeme NDH? :D

Inače, za vrijeme NDH se prakticirao tzv. korijenski tj. tradicijski hrvatski pravopis u kojem se uvodi "korienski jat": pisanje ije, je, ie u hrvatskom zamjenjuje skraćivanje kao npr.
mlijeko - mlieko (izgovara se "mljeko")
lijep - liep (izgovara se "ljep") itd itd.
Tako da je za vrijeme NDH "slijedeći=sljedeći itd"
Eto malo offtopic, nadam se da se admini neće ljutiti :)
BTW s Linksom imam stvarno dobra iskustva, poštuju dogovore i meni su rješili garanciju za grafičku karticu isti dan.

RAUL 07.12.2015. 20:11

Citiraj:

Mene su isto tako davno ucili da je slijedeca.

X-Plosiv 07.12.2015. 23:13

Kada ste hodajući relikti :D:D:D

Drvoje 07.12.2015. 23:50

Nespremni ste na promjene i izazove novog doba, kao šta je npr. rekonstrukcija ove web stranice - ma dinosauri najobičniji koji wajnaju dok drugi peru pare :p

zwer 08.12.2015. 00:07

Citiraj:

Autor Exy (Post 2861403)
Danas sam probao nešto kupiti preko njihovog web dućana i platiti kreditnom preko T-com payway, međutim transakcija odmah bude odbijena a firefox izbaci "Although this page is encrypted, the information you have entered is to be sent over an unencrypted connection and could easily be read by a third party. Are you sure you want to continue sending this information?" A prije mjesec dva sam normalno kupio sa istom karticom.

Znači problem je kod njih?

Pa za pocetak je problem sto nemaju https na cijelom siteu. Kao da je baba-roga nabavit SSL certifikat i skonfigurirat webshop da radi na httpsu.

Vidim da je Nick7 nadrobio da ne moze nis nac i kako je sve lose - e pa nije sve lose, stovise search je jedna od najboljih stvari jer actually radi, brz je i ima autosuggest.

Stovise, dizajn je cak i dobar, uz nekoliko izmjena bi se dao popeglat na "vrlo dobar do odlican" ocjenu:
- search/autosuggest iako odlican, bi trebao prikazivati vise od 5 rezultata (10 imho) ili barem imati "vidi sve" na dnu liste, a i mogo bi bit tanji i bez viska podataka (ne znam sta ce mi toliki title + SKU proizvoda + slika + cijena)
- onaj gigantski carousel u headeru smanjit na 50% visine (na laptopima sa HD rezom to prekrije doslovno cijeli ekran
- on-hover efekt na proizvodima treba bit bez pixel shifta
- cijeli site reworkat na izgled koji odgovara "zoom 85%" u browserima :-) 75% mi je presitno, 90% mrrrrvicu prekrupno. 100% je way too big (iam 40" 4K monitor, nije do ekrana :D :hitthewal: )

emilblomsky 08.12.2015. 17:25

Kako im funkcionira dostava ? Koliko se ceka po narudzbi?
Uzeo bi nesto pa platio po dostavi.To ide ok?

Overclock_freak 10.12.2015. 11:47

iznad 1000kn besplatno

ako im je sve dostupno u istoj poslovnici onda ti isti dan šalju i sutra dan je kod tebe

coconut 10.12.2015. 14:44

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2863608)
Kada ste hodajući relikti :D:D:D

Hebiga, 40 i koja na grbači već. U to doba su u modi bili JBT i 'Hej Slaveni'.

X-Plosiv 10.12.2015. 17:57

Citiraj:

Autor coconut (Post 2864850)
Hebiga, 40 i koja na grbači već. U to doba su u modi bili JBT i 'Hej Slaveni'.

Ne brini se, nećemo banirati :lol2::chears:

Šalu na stranu, to nekakvo kvazi implodiranje svih stranica sa metro sučeljem i ogromnim zoom dijelovima stranice mi stvarno ide na onu stvar...

chief_wolfinjo 10.12.2015. 18:06

dal je netko upoznat s Links nagradnom igrom ?
dal postoji minimum za kupovinu ili ne ?

tnx

lucija85 15.12.2015. 14:11

Pripazite sa tom novom njihovom stranicom jer puno toga ne radi kak spada, filteri ne rade kako bi trebali i bez razloga "brišu" pola komponenti sa liste, ni "raspon cijene" ne funkcionira uopće, same opcije filtriranja su koma. Katastrofa.

JuiceBox 15.12.2015. 14:16

I zasto bi trebali pripaziti ? pa nije da ce nas stranica opljackati i izbosti. Dosad koliko sam se sluzio sve sam nasao i sve je radilo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:37.