![]() |
Dobra borba za sad. Ovaj ko da je stal na kocnicu mada mislim da ima jos toga za pokazat.
I jos jedan |
jako dobra borba, a sad da vidimo kakvu borbu su suci gledali.
|
fuj kakva krađa
|
Citiraj:
|
To je sve samo business. Odlicna prilika za jos jedan buduci jako iscekivani rematch i prilika za odlican PPV i brdo para za UFC. Trebam pogledat opet ali imam feeling da se ovaj zahebo jer je prerano zabrijal da je napravil dosta. Ne mrem skuzit zakaj ga je pustil gore u 3coj a imal ga je u grdoj poziciji.
|
šteta samo što će o stvarnoj dobroj borbi se dugo pričati samo zbog odluke sudaca.
|
Bili bi dobro Gus vs Jones i ova dva opet na istom cardu da se to sve raspetlja u istu vecer.
Dosta mi je potorseno izgledal GSP i nebu on jos dugo sigurno. |
32 su mu tek doduše,ali jako dugo je na vrhu. dobra je bila post konferencija.
|
Citiraj:
Sto se borbe tice odvratna odluka... |
bili su tu negdje, samo što je hendricks u svojim udarcima imao duplo više snage. Očito to suci ne mjere, i tu je problem. Samo se nadam da nema puno politike i špekulacija jer ufc nikad nije bio takav sport.
|
Nikakvih komentara na TUF finale? :)
|
Borbe su bile super, glavna tako tako. Posebno lawlor vs simpson, nemogu vjerovat da lawlor nije išao do kraja u prvoj rundi.
|
Diaz je bio impresivan, onak se borbe završavaju, uzdrmao ga i nakon toga prava baraža, sudac je morao zaustaviti. Inače, sezone Tufa je bila dosta loša, osim one borbe Duke - Pennington, ostalo loše, finala očekivano.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
In progress already, bez brige :D
još ja jučer govorim pa tko su jbt ti borci, pratim već neko vrijeme ufc a za pola ih nisam ni čuo... >.< |
|
Jedna od najboljih borbi ove godine.
|
super je borba bila! Svaka im čast!
|
Kakva borba.. strašno!
|
Tek sam maloprije pogledal. Za mene fight godine s obzirom da je bio u pet rundi i da su dve tak ogromne mrcine. Hunt me iznenadil sa kondom jos ima i skoro cetiri banke.
|
Yep, odkad je Hunt dosao u UFC pravi je "cinderella man". Borbe su mu fenomenalne za gledat.
A Shogunov KO? Sigurna nominacija za KO godine! |
Citiraj:
|
|
kakav event, kakve borbe...
hunt v silva, što reći, obojica fenomenalni :D |
Hunt je stvarno zivina... uvjek mi je bil jedan od najboljih za gledat...
Da mogu odabrat, osim mirka kog vec jesam, kog da upoznam uzivo, uz Josha Barnetta, to bi bil Hunt... |
Citiraj:
|
hunt je zvijer, uvijek mi je bio jedan od najdrazih boraca
steta, mislim da je trebao dobiti |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:34. |