![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Copy/Paste sa http://callofduty.wikia.com/wiki/Prestige_Mode |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo stavio sam nedavno acog na famas i sve što mogu reći da padaju ko zečevi na wastelandu. |
jer mi može netko reći kako tamo u solo play se mogu najlakše pobit oni vanzemaljci....u njih pucam u pm i nikako da ih ubim...
|
Vanzemaljci?
O kojoj igri pričamo? :D U Special Ops? |
evo ovaj tu...pucam po njemu probao i s rocket luncherom i nikak da umre
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_64a9ff1f.jpg |
Citiraj:
|
a evo...skinuo sam ga sa sniperom...ravno 3 puta u glavu i pao je :D
|
Maloprije igrao FFA i "skoro" dobio nuke. Dobio bi ga sigurno da se papci nisu sakrili u zgrade.:D
Btw igrao sam samo s nožićem. http://screenshot.xfire.com/screensh...8011331747.png |
sad sam u prestige lvl1 i zanima me dali dok udem u lvl2 gubim ponovno sva oruzja i krecem ispocetka ili se nastavlja?
|
Sve gubiš!
|
Evo nabavio i ja pa me dodajte ako želite, steam: Undervoice
Ima li neki hr community za cod 6? Edit: našao sam pc expert grupu. |
Citiraj:
Na svakoj stranici si to barem jedanput rekao :D |
Citiraj:
|
Stavi si u potpis: "U prestigeu (MW2) se gubi sve" :D
Malo igram sa Interventionom, poboljšao sam se. Također mi je sad NAT open- makar nisam ništa radio. I primjetio sam da sam sada često host i imam duplo manji ping od 99% ostalih- meni su sve zelene do kraja, a njima ili dvije crvene ili do pola. :D |
Moze mi netko reci sta se treba u cfg-u napisati da se ima 10 crtica za ping jer nemrem nac taj post jer je bio ohoh davno.:fala:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To ti je ova naredba, samo sam ju ja kopirao od sebe, a ja imam 8 barova. Inače i meni je NAT na open, a nikad nisam bio host, uvijek mi izbaci ono could not migrate host bla bla bla. E i btw. sad zaradio svoj prvi nuke (nadam se ne i zadnji):D |
da li netko od vas koristi onaj "bug" ako se može tako nazvati da trčite brže dok imate onaj "sprej" u ruci za airdrop? tako sam ja samo sa nožem skupio 33:2 ratio :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam jedan problem s igrom.
Kada mi završi ona scena gdje glavni akter lovi Shepherda u avionu, nakon lude vožnje kanuom, pogode avion medjutim ne uspiju se odrzati i upadnu u rijeku dolje. Nakon toga slijedi loadanje nove misije, i predkraj loadanja (crn je ekran-samo ide bijelo loadanje) javlja mi sustav gresku i nemoze se loadati. Greska je tipa: "ran out of memory" i hrpu nekih brojeva koje ne razumijem. Zna li iko ima li sanse da to sredim i priveddem igru kraju i kako? Jer mi se jako svidja igra. |
daj prepisi brojeve i proguglaj...iako mozda odokativno "low virtual memory" te zeza,jer bas neki dan se i meni dogodilo da mi je virtualne memorije premalo...pa te to mozda zeza...
|
napisat cu tocno u cemu je stvar s brojevima.
ne znan jeli virtualna. mislim da uopce nema veze s nikakvom memorijom. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ma ima puno takvih stvari, samo još nisu sve otkrivene. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:49. |