![]() |
ta kapelica je bila na tv-u neki dan (sveti nikola). neki slovenci su zvona nabavili.
daj okini neki link na slike sa vecom rezom ako imas :) EDIT: za nepovjerovat kako su nasi otoci prekrasni, ostao sam bez daha. ono je zaista raj |
Tko se vozi starom cestom, neka na pol puta navrati do Zdihova na janjetinu... ijao kaj je fino :)
ja idem ovu nedjelju do crikve, a od 4.-8.8. u Sukošane (Zadar). Idem lovit brabonjke po gradskoj plaži, ili u Sv. Filip i Jakov na porciju kreme za sunčanje u centimetarskom sloju po moru. |
Citiraj:
Cura bude pa mi se nejde do diska, sve u laganini..a vidim da ima dost toga za proć. A voda je za noge prati, vino se bu pilo :D |
Citiraj:
|
Bolje rečeno - pretanjura :D
|
Citiraj:
|
Gazi ko' FAP kljunaš žabe :D
|
Prvo treba ulovit TOMOSA sa 3,5KS :D:D
|
Ja odoh u Tunis (Nabel) na 10 dana. :)
OMV me šalje kao cijenjenog kupca svojih naftnih derivata. :D Hotel Kheops, 10 punih pansiona za dvije osobe, polazak 11.8. Milina! |
Ja bih bio zadovoljan da me Karlovačko pošalje na 7-dnevni boravak pod silosom iz kojeg tankaju pivo :D
|
I ja imam svakakvih želja, ali mislim da nije primjereno da ih pišem ovde. :D
|
|
Jesu li to one poplave od prije par sedmica ili je ipak nešto nivijeg datuma?
|
Od veceras u 20,00.
|
jel to crveno od teniskih terena? :)
|
Citiraj:
Pijavica prosla 20m od moje kuce, susjedu je staru veliku sljivu srushila, popucali mu tel.kablovi, kontejneri letjeli po zraku. Fala bogu ja neam stete. Jutros u Umagu 16c. Bura dere mushki. Nikad usred ljeta ovako. Ebeni El Nino. :D |
Onom AMG-u je sigurno baš lijepo u toj vodurini :)
|
boli njega, dok ima za amG-a sigurno ima i za popravak :D
|
@nino... bitno da si prošao bez ozlijeda i eventualne štete, a vrijeme će se već smirit ;)
|
Citiraj:
Svagdje pušiona od vremena, a u Slavoniji još uvijek sunčano...malo hladnije, ali okej. Potpisao bih cijele godine ovakvo vrijeme. |
Nino i ozljede? Mislim da bi kontenjer gadno najebal da ga je pogodil. :D :D
@cuks..AMG, a ne AMD. :p |
ma krivo sam napiso, zna se na sto sam mislio. ....osto mi amd u glavi :)
sto se tice ove poplave samo mi skace po glavi pomisao koliko nas nasa divna drzava maltretira sa naknadama za slivne vode i takve gluposti, a onda kad se ovakvo nesto desi prave se da nista ne znaju i da nisu oni krivi. |
Ja ne plaćam slivne vode već 5 godina otkad su mi 15 jutara kuruza završila pod vodom od pola metra jer banda nije čistila slivne kanale uz ceste u selu. Nek me hapse.
|
bitno je da od nas izmuzu pare, a dal ce ti poslje avlija zavrsit pod vodom njih to ne zanima :D
no, da se vratimo na temu, sitno brojim. lagano pocinjem pjevat splite mooooj :))) od pon sluzbeno na go :) |
Evo kiše i kod mene...sad će opet padat 7 dana, majku joj garavu :(
|
od 9.8 - 19.8 sam u novom vinodolskom, nakon toga na špancirfestu...mogel bi neki meet pasti za spancir :D
|
Godišnji se koristi da se kod kuće poprave i srede neke stvari :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vrnul sam se s Vira, i mogu reći da je to odlićno mjesto za odmor i plaže su odlićne....
Prešel sam i Zadar pogledat malo i samo mogu reći MRAKKKKKK... Destinacija Vir-Zadar 10/10, ak nešto nema u Viru, u Zadru ima sigurno :D |
Evo kisurine, tucu gromovi, smak svijeta kod mene. Sad ce i nestat ads
|
jeli ti to crka net, pa nisi stigao napisati L na kraju? :D
|
Bio u Sabunikama za klince fenomenalno, pijesak, pijesak i pijesak!!!
|
Kako ste proveli godišnji odmor
možda tema već i postoji ali eto moj godišnji odrađujem da bih poslije imao koji dan slobodno pa sam sad osuđen na ekran i tastaturu umjesto da idem na kupanje :kafa:
|
Narode, javljam vam se iz Tunisa. Nagrada OMV-a je u pitanju. :)
Bilo bi baš bezobrazno od mene da ne pošaljem razglednice ljudima koji mi nešto znače u životu. :D http://www.dodaj.rs/?3C/zp/2FWU72QO/dsc00918.jpg Prednja strana http://www.dodaj.rs/?1b/EL/8EPnysp/dsc00917.jpg Zadnja strana |
bio 15 dana na losinju i pagu...budem stavio neke slike.
|
odite ljudi na tenerife raj na zemlji, klima, hoteli, ljudi
|
Citiraj:
i u svemir bi bilo lijepo otići...ali milijun dolara :D |
ma nije tak to preskupo kak ljudi misle, jeftinije nego kod nas (uspoređujem hotel s istim brojem zvijezdica)
|
negdi di nema nikoga :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:25. |