![]() |
meni isto se diglo-- Peščenica
|
|
Rakitje su digli?!?!?!A na V. Goricu su zaboravili?
|
ja bi Samoborrrr
|
Citiraj:
veza od 1024/992kbit vrijedi daleko vise od 3096/384kbit ;) |
Ovisno o tome za šta je koristiš. :)
|
Ovdje nista. Samo 442
|
Evo, nije me bilo nekih tjedan dana na netu...
brzina sada: DN:879kbit/s UP:106kbit/s Bode me u oko ovaj upload... oko 40% sam izgubio od teoretske brzine... damn EDIT: Ispravljeno sve sto je naopako napisano :D |
da nije --> UP: 106kb/s DN: 879 kb/s
??? |
Citiraj:
|
Velika Mlaka dignuta već odavno. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
DL: 820kbits UL: 146kbits Kakvi smradovi. :) |
***************ite se ja sam jos na 512 :((((((
buuhuu a flat mi 8 istice :( |
Citiraj:
|
Jedva čekam kad će Goricu dignut(u zrak:BUM)!
|
Citiraj:
|
"malko" je bilo čudno...lol....meni je prek wireless-a:
Download: 876 kb/s Upload: 157 kb/s |
Jedno pitanje za sve: obzirom da nikome nije brzina kolika bi trebala biti nego je oko 20% manja (cca. 840 kbs), ima li negdje nekakva stavka u ugovorima po kojima bi ih mogli ***ati jer ne daju ugovorenu brzinu?
|
ja ugovoro nisam ni pogledao...lol
ne bi reko...ipak je to t-com...lol |
kod mene dignuto...
|
Evo CARNet kaze da je UP: 156.68 kb/s ... pa se nemam sto zaliti :D
|
moj je veći...157...lol
a trebao bi bit barem 175... (192 kb/s) |
DL
http://img369.imageshack.us/my.php?i...shot0116eh.jpg UL http://img369.imageshack.us/my.php?i...shot0103rr.jpg UL mi je sad veci nego sto je DL na 512 bio :D mozda je greska al vec par dana provjeravam i uvijek isto |
greska definitivno...
|
Citiraj:
http://www.dslreports.com/speed |
jos nista kod mene...
|
@ojpi
Nek je ona normalna, ali ako kazu da je gubitak 10%, a barem je duplo veci onda... |
Točno to, i flat rate je normalan u cijelom svijetu pa ga mi nemamo za cijene kakve drugi imaju. Stoga, gledamo samo ono na šta su se oni obavezali, ako se ne pridržavaju toga nek si lagano nabiju ugovor negdje i mir :D
|
meni se nije diglo, čekam...:grrr:
|
evo jucer (ili prekjucer?) DSL su ubrzali i nama u ghetto-u
|
Evo i meni su digli brzinu, ja sam doma blizu Zaboka, evo sada mi je u lime wireu brzina preko 100 kb/s
|
meni još nisu :(
|
Citiraj:
|
Meni također digli brzinu u subotu navecer.
|
meni još ništa,i ne samo to nego je na dijelovima miramarske nekaj krepalo u petak navečer tako da sam bio subotu i nedjelju bez neta,i sada mi opet radi ali stara brzina
|
meni je jucer dignuta brzina. fino skida 100+kb/s :)
|
meni dignuto pred tjedan dana a zivim u rupetini.
|
sta se tice toga da cemo sada vise paketa trosit
to nemora biti istina, brzina vam je veca, ali kolicina onoga cega skinete je uvijek ista, bez obzira u koje vrijeme vi to skinuli (ocito...) mislim da je ok sta su dignuli brzine, naravno da se slazem da su trebali dic pakete, ali jos bolje bi bilo da smanje cijene, bilo kako bilo, bar smo negdje krenuli i to mi se svida, a brzi net je uvijek dobro dosao, sad jos nek smanje cijene bar za flat i lakse cu spavat |
meni su trenutno brzine downloada NIKAD nejdu ispod 120 kb/s za razliku od prije od MAX: 60 kb/s
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:56. |