PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   C&C Tiberian Wars (Dawn) najavljen (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37932)

MentalHarikiri 25.05.2007. 12:21

ljudi ajde javite kad će biti neki hamachi lan ili oni koji imaju orginalne da bacimo neku ranked custom igru

Sam Fischer 25.05.2007. 20:31

Ooo vidi ko nam se javio, Mar morat cemo slozit jednu dobrodoslicu za mentala :D

Mar 25.05.2007. 22:38

Moze, moze, pici sam posla poruku na icq, ali se ne javlja :D

Vido 27.05.2007. 17:02

@Mar
Hvala na pomoći za onu misiju. Imaš li možda rješenje i za onu poslje? Onu s tornjevima.

Mar 27.05.2007. 18:02

Citiraj:

Autor Vido (Post 731630)
@Mar
Hvala na pomoći za onu misiju. Imaš li možda rješenje i za onu poslje? Onu s tornjevima.

Ekspresno uništi juggernaute na litici i izgradi puno rafinerija i harvestera te sto prije napravi nuklearnu.

Obrana ti ne treba biti jaka jer ti tu i tamo dolaze samo po 2-3 tenka iz jugoistočne baze.
Kreni s masovnom produkcijom venoma ili scorpiona i njukni gornju bazu te dovrši s tenovima ili venomima.

Nakon toga uništi donju GDI bazu i gotovo.

Matth€w 02.06.2007. 15:56

Toliko o patchu koji je najavljen krajem 5.mj... :fiju:

Mar 02.06.2007. 17:55

Citiraj:

Autor Matth€w (Post 736113)
Toliko o patchu koji je najavljen krajem 5.mj... :fiju:

APOC-a triba obisit za jaja :D, nego igraš li ti online? Koji ti je nick?

Matth€w 02.06.2007. 18:17

Online njet. Hamachi da! Sad sam formatiro hard, pa ću valjda dns ak stignem instalirat igru, ali ionako idem van večeras... Možemo sutra bacit ako si željan... Ma kod mene je bed, kaj ono, konfa... vuče se kasnije dosta... od 15-20FPS kad igra lagano već žari i pali... Efo, 7.mj kad se upišem na faks, rezervirana je (konačno, nakon 7g) nova konfa, pa će bit bolje, a i možda ovaj patch do tada izadje :D

Hrvoje_24 06.06.2007. 22:10

Može li mi netko tko je uspio proći onu misiju u Hrvatskoj poslati save game-ove samo do te mislije?

Hvala!

Mar 07.06.2007. 20:05

Izašla 1.05 zakrpa!

Izaša je 1.05 zakrpa!
Veliki dan za C&C community :), valjda će nakon ovoga biti i drugih taktika osim scorpion spama. :D

Nažalost, tek je nedavno izašao pa su serveri zagušeni.

Promjene

Buger 07.06.2007. 20:46

Citiraj:

Autor Mar (Post 740518)
Izaša je 1.05 zakrpa!
Veliki dan za C&C community :), valjda će nakon ovoga biti i drugih taktika osim scorpion spama. :D

Nažalost, tek je nedavno izašao pa su serveri zagušeni.

Promjene

svaka čast, al si brz, ja sam gledao ujutro pa ga nije bilo

Matth€w 07.06.2007. 21:42

Konačno!!! :)

Mar 08.06.2007. 00:22

Evo napokon sam instalira patch.
Auto-update je koma, kao i njihov FTP, pa vam preporučam da skinete patch s nekog torrent trackera.

Matth€w 08.06.2007. 00:50

110MB velik patch... A torrent se vučeeeeeeee... :(

Buger 08.06.2007. 08:55

Citiraj:

Autor Matth€w (Post 740773)
110MB velik patch... A torrent se vučeeeeeeee... :(

kako, ja skidam iz control centra pa je patch velik 70MB, download mi ide dosta brzo

Zvijerko 08.06.2007. 16:16

I? Koliko su dobra poboljšanja?

Kretino 08.06.2007. 17:13

Kako da si snimim C&C 3 na dvd ali da bude u image file.
Trebam prebacit na jedan drugi komp.
Kad igru instaliram s komjutera preko alcohola 120% igra se instaliranormalno, a kad probam s dvd-a onda mi javlja error.
Jel imak kakvo riješenje?

Zvijerko 08.06.2007. 17:17

Pa samo u neri (ako njega koristiš) odeš na data DVD i odabereš taj image DVD-a, te staviš na taj DVD, jel.

Kretino 08.06.2007. 17:40

ma znam to, al ja necu da se raspakira taj image file.

Matth€w 08.06.2007. 18:51

Rapakira ti se ako odabereš image, tj. "pokreneš" ga na svojevrstan način i on se automatski u neru otvori i spreman je za prženje (raspakiran). Ako oćeš samo image spržiti (kao jedan file) odeš na Create new data DVD i dovučeš taj image s mišem u nero i spržiš. Čas posla, laganica.

Mar 08.06.2007. 20:22

Patch 1.05 je predobar i donosi nove mape od kojih mi je Coastline Chaos jedna od najboljih mapa u RTS-ovima do sada.

Više nema oslonca samo na vozila (tenkove), sada je potrebno kombiniranje i Scrin više nije ekonomski zakinut.

Mar 09.06.2007. 01:53

Evo ako koga zanima replay novog patcha.
U ovom slučaju igra se 2xscrin vs. gdi/scrin.
Pogledajte mothership akciju na kraju... suludo (must see) :lol2:
BTW: ja sam "Maistral" ;)

replay

Matth€w 09.06.2007. 02:41

Ma njesra i taj replay, pa neda mi se tolko dugo čekat da pogledam, se to nemože malo brže premotavat :D Radje odigram jednu :p

Btw. to je bilo na Brutalu?

Mar 09.06.2007. 03:21

Multiplayer , a za premotavanje pritisnim "."

Buger 13.06.2007. 13:53

postoji li koja mapa da je za 2 playera i da svaki u blizini baze ima više Tpolja, a da nema polja u sredini već, svatko u svojoj bazi 3-4 polja, a na sredini samo prostor za ratovanje, a ne ovako pobijedi onaj koji zauzme više polja(ako su polja u sredini)

i postoji li koji način da ja hoću izraditi Mamute i odjednom stavim da ih radi recimo 50(a ne da ja moram 50 puta stisnuti?)

Mar 13.06.2007. 13:59

Citiraj:

Autor Bugger (Post 745237)
postoji li koja mapa da je za 2 playera i da svaki u blizini baze ima više Tpolja, a da nema polja u sredini već, svatko u svojoj bazi 3-4 polja, a na sredini samo prostor za ratovanje, a ne ovako pobijedi onaj koji zauzme više polja(ako su polja u sredini)

i postoji li koji način da ja hoću izraditi Mamute i odjednom stavim da ih radi recimo 50(a ne da ja moram 50 puta stisnuti?)

Za gradnju držiš shift i klikaš, onda gradiš po 5 komada.

Što se tiče mape, imaš Black's Big Battle mapu.

Buger 13.06.2007. 14:38

Citiraj:

Autor Mar (Post 745238)
Za gradnju držiš shift i klikaš, onda gradiš po 5 komada.

Što se tiče mape, imaš Black's Big Battle mapu.

jel ima koja mapa da nije ovako široka(a da zdovoljava uvjete iz mog prethodnog posta), ovdje te mogu napast sa svih strana

Fera_os 06.08.2007. 13:14

Moje velike isprike što bumpam malo zastarjeli thread i 100% je bilo o ovom mom problemu ali sad stvarno nemam vremena tražit po forumu. Ovako:
Frend donio komp do mene i mi se umrežili direktno preko crossover kabela. Konekciju sam provjeio u Command promptu i sve je u redu s IP adresama i vidimo se. Želimo igrat tiberium warse. Uđemo u igru, multiplayer, network i vidimo jedan drugog. Ja odem na create i on na join i piše mu "JOIN FAILED", "Your connection is already in use." Za svaki slučaj Firewall obojici je isključen, štoviše prčkali smo po opcijama i tam nešt pokušali ali bezuspješno pa ako netko znao čem se tu radi, molio bih da mi kaže.
Zahvaljujem unaprijed!!!

Buger 06.08.2007. 13:28

jesi siguran da si dobro napravio LAN konekciju, fiksne IP adrese postavio?

jel imate različite keyeve?

tutix 06.08.2007. 13:33

Probaj stavit jednaki Default gateway na oba računala. Tamo gdje namještaš IP adresu. Stavi 192.168.1.1 na oba računala.

Citiraj:

To set the default gateway: right click on the network icon that appears in the system tray. click on status. click on properties. then click on internet protocol properties. u are now where u set the IP address of the network card. under it, there is a place to set the default gateway and the default DNS server. set a default gateway. this must be the same on all computers.

Fera_os 06.08.2007. 13:34

100% sam siguran, dok ga vidim. Još sam u Command promptu provjerio i piše sve u redu ovako kako je RAK napiso u svom stickyu na podforumu Mreže. Moja IP adresa je 192.168.0.1 a njegova 192.168.0.2 i obojica imamo dodijeljen isti subnet task, 255.255.255.0 I vidimo se bez problema.

Na kakve keyeve misliš točno?? Što je to točno a da ima veze s mrežama??
Hvala na odgovoru!

Buger 06.08.2007. 13:39

ma mislio sam na cd key od igre, al ako imate dva ista onda javlja "cd key already in use"

jesi probao napraviti ovo što ti je tutix rekao?

EDIT: koju verziju igre imaš(koji patch)?

Fera_os 06.08.2007. 13:42

Isprobo sam što je Tutix reko. Točno sam tako napravio i opet ništa. Probat ću još nešt sad iskemijat s CD-keyem pa ćemo vidjet. Javim vam se ili ako imate još nekakav prijedlog.

EDIT: Kane edition i nemam nikakav patch. Da li bi trebo??

Buger 06.08.2007. 13:56

patch donosi mnoge ispravke, recimo najzanimljivije je novi balans jedinica koji se pojavio sa 1.05 patchem

Fera_os 06.08.2007. 14:51

Hvala Buggeru, pomogo mi je na msnu. Problem je bio u CD keyu. Ošo sam do susjeda preko puta i užicao CD key. Hvala i tutixu na trudu.

Mar 25.08.2007. 21:22

Patch 1.07 vani!

Izašao je novi patch za Tiberium Wars.
Jedna od najznačajnijih promjena je ta da efektivno ubija tower rush.

1.07 Patch za C&C TW

Version 1.07 Patch Notes - August, 2007

=========================================

This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars enables the Mod SDK, fixes several bugs, and makes some balance changes.

Mod SDK

· The Mod SDK installer will only work with the 1.07 patch. The Mod SDK installer is for the user to create customizable maps, units, AI, UI, and much more. Visit commandandconquer.com for more information and to download the Mod SDK.

· A custom map launcher screen has been added to launch single player custom maps. This is found under the Skirmish button in the Main Menu.

· Replay browser has been converted into a general game browser. There is a tab for launching replays and a tab for launching Mods.

Cheats

· Fixes for various cheats have been put into place. Please be advised that players attempting to tamper with the game may cause online matches to automatically desync.

Bug Fixes

· Fixed a bug that wouldn't allow GDI projectile shells to track targets properly.

· Fixed a bug that caused the Scrin Drone Platform to self- destruct when coming in contact with an enemy upgraded Scrin Annihilator Tripod.

· Fixed a bug with decoyed GDI Mammoth Tanks created by the Nod Decoy Army support power that allowed them to crush enemy units.

· Fixed a bug where support powers, Scrin Tiberium Vibration Scan and Nod Radar Jamming Missile, deducted twice the amount of credits indicated.

· Fixed errors that caused some players to experience unexpected problems due to copy protection.

Balance Changes

· Scrin Mothership will now take 8 seconds to deploy over the Scrin Signal Transmitter, where it will be unselectable by user but can be attacked by opponent. Scrin Mothership speed has been increased by 33%. Weapon chain reaction delay increased by 1 sec.

· GDI Pitbull health reduced by 20%. Mortar given a scatter radius of 50. Mortar upgrade cost increased to 2000 from 1000.

· Scrin Buzzer Hive now leaves 1 Scrin Buzzer instead of 3 when destroyed or sold.

· Cranes for all 3 factions can no longer build defensive structures or superweapons.

· Harvesters' rate of collecting Tiberium has been made equal across all factions. Harvesters will now unload at the refinery before moving to a new Tiberium field.

Other Changes

· John Freeman and James Geiger credited for Mastering Lab work.

· TransGaming Inc. credited for Macintosh conversion.

Juggernaut 09.09.2007. 11:59

Jeste za da malo nabacimo klanja u C&C3: Tibuerium wars-u? Preko hamachija naravno.

1) Juggernaut - fraction: scrin

( itd... pišete tako dalje tko sve želi. dok nas bude min 4, znači 2v2 onda nabacimo koju. ) ako ste za.
Ajd :chears:

Buger 09.09.2007. 12:32

ja jesam za, ali ima problema kada se igra preko hamachija (kada igraju više od dva igrača)
Bugger-GDI

gunther 28.09.2007. 16:59

Jedno Noobish pitanje...

Gdje se na pocetku kampanje moze birat tezina igre? Zavrsim kao onu prvu misiju i pise da sa zavrsio na normal tezini. Sada neznam dali sam sljep ali nigdje ne vidim opciju pa podignem tezinu u kampanji...

Juggernaut 28.09.2007. 17:20

Pa dolje dok biraš mape, u kampaniji, imaš normal po defaultu postavljeno, i onda klikaš na strelice da ti se težina prebaci na teže ili lakše.

:chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17.