![]() |
ja ionako imam spojen komp na projektor pa mi app ne treba
i mene veseli ta mogucnost napokon pauziranja i premotavanja live streama predobro zvuci, ali mozda bude nesto, imali su dovoljno vremena da to rijese |
3 godine vec obecavaju aplikacije za TV pa nista, smijurija. Za te pare da ja streamam sa laptopa na TV ili spajam laptop kabelom na Tv je smjesno.
'Bemti pa HRT ima aplikaciju za Tizen (Samsung), WebOS (LG) i Andorid Televizore vec 5 godina a da F1Tv nije u stanju slozit streming aplikaciju tolke godine. |
Nešto mi nije jasno. Jel taj F1TV i prijenos utrka ili ne?
Kad kliknem na link gore, piše mi F1 History on-demand i Live timing Nigdje ne piše da su uključeni prijenosi, nego samo točkice kako se vrte po stazi. Plaćam da bih gledao to i highlightse koji ionako izađu na youtubeu? |
Citiraj:
- F1TVPro je live prijenos i videoteka (on Demand), timing (65 EUR) - F1TVAcess je snimka utrke i videotaka, timing (27 EUR) |
Skužio sam u čemu je stvar. Ovdje Sky ima sva prava i ne može se prijenos uzeti nigdje drugdje nego samo kod njih. Zato i mogu na linku gore uzeti samo Live timing i utrke do 2018, ali probat ću ih zajebati s VPN-om :D
|
Citiraj:
ma debilana. no imas za to rjesenje. Instaliraj si na mob Casting aplikaciju neku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
bitch move ko i inaće. Dobro da sam uzimao samo mjesečnu pretplatu zadnjih par mjeseci. android tv app later this century. Balkan mod: kad ste uzimali mjesecnu pretplatu i ona je istekla app na mobitelu je uredno radila ako se aplikacija na kompu nije palila. |
Citiraj:
|
Citiraj:
iskreno, usluga je super, saltas poglede kako hoces, os gledat cijelu trku sa hamiltonovog bolida - mozes. imas pit lane statistike cijelo vrijeme, da ne spominjem pristup starim snimkama, doslovno godinama unatrag. ali da su smotani po pitanju aplikacije - jesu. |
Mene jedino sto je smetalo i nikako nisam mogao koristiti paralelno je live timing app (s komunikacijom izmedju boxa i vozaca) + live stream. Delay izmedju tog dvoje je bio pozamasan. Pretpostavljam da je timing app bio tocan s utrkom, ali stream po obicaju kasni.
|
uspjeli su slozit najruzniji bolid na gridu, but hey, mozda je brz
https://www.youtube.com/watch?v=JSTGjm_92RQ |
Baš kako se pretpostavljalo, čudnovati kljunaš.
A više ne gutam ni priče o lako obećanoj brzini. Još jedna teška godina za nas Ferrariste... |
Steta sto su ograniceni development tokenima, cini se da su zadnji kraj slozili dobro... shrink wrappan i fino uzak... steta za zeleni MW logo i ruzan nos, al ako bude brz sto se mene tice moze imat dildo u auspuhu, samo da se netko potuce sa Mercom...
|
Citiraj:
meni se cini da ce se jedino mercedesi tuci sa mercedesom... jedino ako honda nije nesto zakuvala za oprostajku. |
sutra krece testiranje i moje predvidjanje na kraju testiranja:
red bull (jako optimisticno :D) mercedes aston mclaren ferrari reno alfa tauri alfa romeo williams haas |
Sta je ovo, do su komentari da mercedes sandbagga? :D
|
Jeste vidili Alpine, sto ima sirok dio iznad motora. Jel ko saznao sto bi moglo bit?
|
Citiraj:
bi turbo :no2drug: mercdes sandbaga ko po obicaju, tako su i lani i preklani prvih par dana nesto foliraju, i onda roknu zadnji dan vrijeme da su svi :wtf2: |
Ne vjerujem da skrivaju perf, pogotovo kad imaju samo 3 dana testiranja, imali su probleme kod bottasa sa mjenjačem, a ham se nije baš mogao sastati sa bolidom(vjetar, pijesak itd)...do nedjelje ce to vec drugacije izgledati.
Ne bojim se za merc, no ferkan nije izgledao dobro, lcl se hrvao s bolidom, AR mi je bolje izgledala od ferkana. AT isto dobro izgledao kao i RB(ni blizu prošle testiranje sa veseljem odostraga), sutra cemo vidjeti kako ce checo izgledati u rb, ako se odah ljepo "udomi" znaci da je bolid na mjestu jer checo dolazi sa low rake bolida na high rake bolid što nije bas mala promjena bez obzira na kalibar vozaca. |
Eto popravio botas stvar
|
Preminula legenda Murray Walker. 97 godina. Počivao u miru :(
|
Druže, jesi se to rebrandirao? 😁
Vidio sinoć 😔 Five lights, four lights, three lights, two lights.... And it is go, go, go. Legenda koju je bilo zakon slušati i u igricama na PS1. Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ferrari i Mercedes sumnjivi.
Ferrari kao da koristi alfu za testiranje, a Mercedes čekam da odvinu pipu. Iako i Aston je u problemima, pa je moguće da nešto stvarno ne štima sa meckom Ali Kimi sa 41om i nakon 130 krugova vozi ko promaja. Koji car. Ko je ovaj mali Tsunoda, btj, mali ubija! |
Citiraj:
Sve je ovo još u magli, ali Honda zasad obećava (dva tima dobri rezultati):D |
Citiraj:
Mislim tesko je ista pameto izvuci iz ova 3 dana. Vidjet cemo za dva tjedna malo bolje stvarno stanje. |
Ma niš se nemre izvući iz testiranja. Testirali su specifične stvari. Ko zna tko je testirao qualy setup, ko degradaciju guma, ko aero postavke itd. i ko je imao kakvih problema. Vrijeme je tu skroz sporedno, samo gledaju da prikupe podatke koji im trebaju. Čak i ak znaš da hotlappaju pitanje dal baš guraju 100%. Iako, čini mi se da ga je Yuki dost nagazio :D
Kad se krenu dijelit startne pozicije i bodovi onda ćemo znat ko gdje stoji :) |
Jup, do prve utrke ko ziv ko mrtav. Tsunoda izgleda comfy u autu, a RB opcenito izgleda super stabilno. I svi Ferrari customeri izgledaju malo zivlje nego prosle godine :D Imam osjecaj da je od 3. do 8. mjesta u konstruktorima sve otvoreno, a onda Haas i Williams zacementirani na kraju.
|
Iskreno, čak ni haas ni Williams ne izgledaju lose
|
Svakako je bilo lijepo 6x4 sata F1 bez prekida
:no2drug: |
Evo mene iz zasjede, pratim temu potpuno pasivno, ali sad je sky i nama u Nemačka metnuo duboko.
Ove godine maknuli F1 sa freeTV-a (RTL). Koliko god bilo namrvljenih reklama i prekida, bilo je ok za pogledat, jer mi trke nisu životno bitne. Sad kak je sky kupio sva prava, moram ići preko njih. Bome dobra navlakuša, da ne bi samo zbog F1 kupovao pretplatu za 17.5€. Nijedan drugi sport me ne zanima, a ovo je puno previše. Tim više što se mora potpisati pretplata na godinu dana. Na VPN ne želim niti pomišljati jer to bude kaos kad će biti live, svi će preko VPNa (navodno neki Nizozemski jer tamo nema sky-a). Kak vi gledate, ima nekih jeftinijih kvalitetnih streamova ili možda još bolje, "sivih" snimki, ne moram gledat live prijenos, dosta mi je pogledat u miru i dan nakon :) |
|
Citiraj:
f1tv i prst u uho i uzivas, i imas pristup starim tkrama, snimkama, analizama, live timingu, itd. posaljem ti kod za 25% popusta ako hoces ako hoce jos tko nek se javi, mislim da imam 3 jos |
Isto kao i kod mene, F1TV nije moguće uzeti za streamanje u zemljama gdje operira Sky. Sky ima prava za prijenos i moraš ići preko njih. Već sam to ranije spomenuo, prespavao si :)
Daje samo stare utrke i live timing. Ja bih čak i uzeo, ali ne znam kako provjeriti hoće li mi stream raditi preko VPN-a. Da ne uzmem pretplatu, a ono šipak. Evo, da ne ponavljam opet...pogledaj razliku kad otvorim stranicu s VPN-om iz HR i bez VPN-a iz UK. Ista stvar je i kod njega. HR https://i.postimg.cc/bSHpxpFm/Snimka...-17-204452.jpg UK https://i.postimg.cc/SYpmYJVX/Snimka...-17-204437.jpg |
Citiraj:
zanimljivo, i u kanadi sky ima prijenos, pa imamo live trke, samo sto je do sada stream bio u malom pramerateu pa bi radje gledao na tv, ove godine, barem zimsko testiranje je bilo fantasticno kvalitetno i framerat u 60 frejmova sigurno |
Pričekat ću prvu utrku, pa ako netko slučajno može posuditi login da na par minuta vidim može li vući stream preko VPN-a, bilo bi odlično.
|
Citiraj:
|
65€, nije neka lova inače, ali ovih prvih par mjeseci malo stojimo na kočnici s ovakvim troškovima dok se priljev love ne ustabili :)
Sad me još i nabava bajkova i opreme unazadila malo, tako da će F1 pričekati još malo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |