![]() |
Kao što sam gore napisao, sve vam ovisi o računu i detaljima. Ja sam do sad redovno topupao veće svote (auto top-up uključen) i primao i slao veće količine novca (karte za festivale, uplate za smještaj - you name it), I nikad nikih problema.
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekako mi N26 generalno ulijeva više povjerenja, iako vidim da je i kod njih bilo nasumičnih blokiranja, a i trenutno nisu dostupni u HR. No sve u svemu, u mjesec dana korištenja, "spasili" su me finog deranja na tečaju kod nekoliko većih transakcija, a i obzirom da inače nemam mastercard koji je sad imao ili ima poneke promocije, dobro je došlo i kod manjih iznosa. Odokativno, nije me koštalo ništa, a "uštedio" sam recimo 200injak kuna. |
Sto se blokiranja novca/racuna tice - to sam dozivio i od nasih banaka i to vise puta zbog ‘sumnjivih’ transakcija.
Osobno imam Revolut, Monese i bunq. Najvise koristim Revolut (uglavnom za dnevne kupovine), a Monese mi je tu kao backup za inozemstvo (za slucaj ako mi nekad zatreba vise novca od Revolut limita ili preko vikenda - ako nemam € na Revolutu) i za PayPal. Ako mi nekad bas zatreba kreditna negdje vani - bunq. |
Citiraj:
Mogu zablokirati i u ovoj varijanti. S tim da su blokirali na način da novce možeš trošiti, ali daljnje uplate bile su blokirane. Vjerojatno mogu i potpuno blokirati. |
Evo link za registraciju s kojim dobijete 50kn + free karticu
https://revolut.com/referral/mario8da1!G10D21 Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk |
Moram priznati da tvojih par (1 - 2) zadnjih postova baš i ne ulijeva preveliko povjerenje u Revolut koji kao i ove ostale "kartice" koje reklamiraš koristi iste fore kao i dojučerašnja kripto ICO vrbovanja.
https://i.postimg.cc/02X0jdT3/Revolut.jpg |
Citiraj:
|
Revolut + Uber? Jel to treba ili ne treba raditi? Na internetovima vidim svakojaka iskustva
|
Ja sam bio spojio, ali nikad koristio
|
Radi provjereno, ne znam zasto ne bi radilo.
|
Ako neko zeli pruziti priliku i registrirati se za Revolut, trenutno je akcija gdje dobite besplatno karticu, te 50 HRK na njoj.
Klik na link i to je to :D revolut.com/referral/tomislpva!G10D21 |
Citiraj:
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Trebas napraviti kupovinu s karticom i pricekati par dana da sjedne bonus
|
Citiraj:
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Još jedan Link za revolut s free karticom i dostavom + 50kn bonusa.
Vrijedi do 26.8.2019 Give your friends a free card and 50 Hrk by inviting them to Revolut. Potrebno je prvo kliknuti na link, upisati broj mobitela i onda skinuti aplikaciju. Potvrditi identitet, slika osobne s obje strane i selfie. Prva uplata mora biti minimalno 90 kn (najbolje doplatiti kroz aplikaciju - popuniti podatke s neke postojeće kartice koja ima broj, istek i CVV - u tom slučaju je nadoplata bez naknade) nakon toga u postavkama zatražiti virtualnu i fizičku karticu koje su besplatne. Virtualnu možete odmah upariti na Google Pay na mobitelu koji ima NFC i trošiti iznos sa računa u bilo kojem prodajnom mjestu koji prihvaća kontaktless plaćanje. Kad dođe fizička kartica prvo plaćanje je obavezno sa pinom i onda u aplikaciji nudi aktivaciju kontaktless plaćanja (nakon prvog plaćanja sjeda 50kn koji su gratis). Isplata gotovine na većini bankomata je bez naknade do 1700kn (nakon toga je naknada od 2%). Pri nadoplatama paziti da nisu preko 200€ jer postoji velika vjerojatnost da vam zablokiraju račun dok ne dostavite potvrde od kud je novac došao do vas. |
Sestra mi se isla registrirat i posto nezeli davat osobnu ili putovnicu slikala vozacku, nakon toga joj traži osobnu opet... Ima jos ko takvu situaciju
|
Citiraj:
|
Da, mora osobna.
|
Kad vec svi šaljete referral linkove, evo i još jedan link za registraciju, isto dobijete +50kn i free karticu :D
|
Stigla i meni kartica, trebalo joj tocno 10dana, isprobao par kupovina i radi, jedino mi se ne sviđa dizajn :D
ako kome treba link za free dostavu i gratis 50kn moze i preko ovog linka naruciti. |
Citiraj:
|
Za 50kn morate uplatit onih 90kn i obaviti jednu kupnju revolut karticom.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Citiraj:
a jbg, na ku*ac mi idu referral linkovi još od doba traviana :D |
Da li je netko mijenjao kn u € na Revolutu? Koliki je trenutni kurs na kupnju €. Moja lokalna mjenjačnica traži 7,39kn/€. Koliki je trošak prijenosa kn na Revolut račun?
|
Uživo tečaj s burze. Sada gledam i skoči mi s 7,385 na 7,394 u nekoliko sekundi.
|
EUR->HRK ~7.377
HRK->EUR ~0.135 Mislim da nesto bolji tecaj bude pri kraju dana Nema naknadi za top-up ako nadoplacujes sa svoje kartice direktno. Bankovni transfer mooozda izgenerira neku naknadu prema banci (ovisi o banci valjda). |
Evo ako nekoga zanima radi putovanja po EU pa čak i izvan :)
- Popis bankomata sa/bez naknada https://drive.google.com/drive/folde...1u?usp=sharing |
Mozda bolje imati "sluzbeni" link kojeg netko updejta asap ;)
http://bit.ly/thefreeATMlist I tema: https://community.revolut.com/t/the-...-country/61491 |
Još bolje :) thx
|
Razlika u kursu nije tolika da bi mi se isplatilo mijenjati kn u € putem njega. Na 1k € razlika je 10-tak kn. Naknada banke za transfer na Revolut će mi pojesti tu razliku.
|
Pošto je srednji 7,385kn čudno mi je da u lokalnoj mjenjačnici možeš kupiti po 7,39kn. Ako možeš, kupuj.
|
Citiraj:
Ovo je vrijednost jedne kune u HUF i RSD prije mjesec dana, prvo tečaj(evi) koji sam dobio od Revoluta, a nakon toga PBZ-ovi nakon što su proknjižili nakon dan-dva. HUF Revolut - 43,539 Revolut - 43,5942 Revolut - 43,5130 PBZ - 42,5708 RSD Revolut - 15,8224 Revolut - 15,7867 PBZ - 15,7776 |
Da krivo sam izračunao. Razlika je 10-tak kn na 1.000kn. Znači cca. 100kn na 1.000€.
Kao što rekoh, u lokalnoj mjenjačnici traže 7.39 kn/€. Ako kupim min. 2k € spustiti će mi kurs na 7.385 pa razlika u iznosu dodatno pada. Summa summarum - nije neko ludilo od isplativosti, ali se ipak isplati. |
danas sam dobio poruku od revoluta da su mi omogucili kupovanje kriptovaluta; bitcoin, litecoin i ether i trošenje istih.
Moguće slanje između korisnika revoluta ali zasada ne primaju kriptovalute sa crypto novcanika. |
Meni isto prije neki dan.
Budu svima otključali s vremenom. |
To dobijete otprilike kroz 2 tjedna od kreiranja accounta, cak i prije dobivanja kartice na adresu, pa koga veseli... ;)
|
To ima smisla samo za nekoga tko će kupiti i držati dugi period. Ne možeš poslati na wallet niti na drugu burzu, a uzimaju ti proviziju 1,50% za kupnju i prodaju. Tako da odmah računaš -3% u startu.
|
evo još jedan referal link sa 50kn bonusa.
https://revolut.com/referral/marinipv!G10D21 |
Još jedan link za gratis 50kn i free dostavu kartice.
Vrijedi do 2.9.2019. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:53. |