![]() |
Za 20 godina ionako menjaju zastavu i ime države pa tak svejedno kaj rade sada.
Zašto onda rade igru o WW2 ako ih to tako smeta? Onda neka rade o seljačkim bunama i ratovima kmetskih zadruga, i sve 5. Pa nek ekipa krafta štihače, grablje i vile. Sent from Usreo Mobara |
To je sve zbog SJW pussy generacije koja se danas uvrijedi na svaku pizdariju.
A demoniziranje njemaca i skrivanje njihove prošlosti neće promijenit ništa, dapače, samo potiče raspravu o tome. |
Citiraj:
nakon toga bf4 je krenuo s time da bi danas bf1 taj neki gunplay i to sve odraidio tako nekako čudno, lik je prebrz, kao da lebdi, nema težinu. Animacije su nekako gličave, trzave, sve vaultaš, jebeno si brzo. Svi se trzaju kad ih pucaš, izmiču se ne znam. Bf3 je imao ono nešto, sve nakon toga ide u gorem smjeru barem za mene i par kolega s kojima sam aktivno igrao bf3. nadam se da će bf5 imat taj feeling bc2/bf3 da se vratim tome, a da nije ona pišurija od bf1. |
Ima li kojim slučajem netko da je dobio kod za alfa test, a da mu iz bilo kojeg razloga ne treba .. ?
:fiju: Sutra počinje, kaže službena stranica da smo (lokacijski) i mi uključeni. |
Upravo provjerio mail i skuzim da sam dobio invitaciju. Od sutra stavljam na eBay aukciju, pa da vidimo. :D
|
Šta trebam napravit za dobit taj invite?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
ima na twiču za nas ostale
|
BF kao i svaki drugi. Ništa posebno, ništa novo, dosadno čak i za gledati.
|
Ode key za 55 eura na Redditu. lol... :D
|
|
Nikad mi nije bilo jasno zašto naprave toliku razliku između generacija CPU-u, tj. između 2 tabora.
Pa kaj nije taj i7 čak jači od Ryzena 5, a oni ga stave u razinu Ryzena 3? I pogledajte regije kako su složene po abecedi :) Hrvatska iza Grčke :D |
Pa h je poslije g :D :D :D
|
Hoce li i u BF V biti onakvih no-skill killova radi spottinga kao u BF1? Gledam JackFrags videe, lik pola killova napravi pucanjem naslijepo (bez da vidi lika), samo ispod spottane oznake.
|
2 privitaka
Klase i tenkovi u Alphi.
|
Pogledao na Twitch-u i jako mi liči na BF1 s novim skinovima.:wtf2:
Nisam baš oduševljen. Nadam se da će i smrtnici moći probati u nekoj beti. |
https://www.twitch.tv/shroud
gledam sad ,rinse repeat |
jel netko dobio alfu da napiše dojam
|
Citiraj:
Reddit - AMA - Daniel Berlin, Franchise Design Director, Battlefield V |
|
to spotanje mi je jedna od najvecih retardacija ikad. Nemas blage di je lik, ali vidis narandzasti trokut
|
Citiraj:
Da nabaci koji SS ???? Dojam itd? |
a jbt SS pa ima tolko strimova i videa :D
|
Citiraj:
|
|
14.08 alfa
https://www.battlefield.com/news/bat...u-need-to-know Koliko shvacam key nemos kao obicni smrtnik dobit nikako |
Pa nije baš tako, evo meni stigao prije sat vremena -
a obični sam smrtnik :) Preload gotov, lagano čekam sutra. |
Citiraj:
Isto i kod mene |
Kako brree kakoooooo
|
a face,u prvom tjednu Rujna open beta.
|
Gledam tank play https://youtu.be/qQzdC-LB7Lg?t=7m37s
i opet su im tenkovi mlitavi, impotentni... moraš ih koristit ko snajpere da bi ubio pješadiju...smiješno. :fuming: Vratite tenkove iz BC2, rokneš u zgradu punu neprijatelja, dobiješ 3 killa i sruši se zgrada, i onda još 2 killa. |
|
|
|
|
|
Mack, kao i uvijek, rasturio.
|
Citiraj:
|
a nec, al dobro meni necije to jest yt.ubera misljenje nije bitno kad se tice igri,filmova i serija.pogledas ili odigras sam i znas na cemu si pa ih nagradis i kupis.blazeni torrenti za sve.😉
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
da, ja isto skinem torrent bf, upadnem na službene servere, probam pa onda kupim,
ajde fantazista lol totalno meh evo nikakav hype kod mene, a imam tisuće sati bf 3 i bc2... čekam tu betu pa ćemo vidjeti, iako ne polažem nikakve nade |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |